Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Săgetător

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Săgetător. O conversație profundă, intimă, ar putea avea loc între tine și cineva care te interesează. Dacă este o relație întâmplătoare, aceasta poate deveni brusc, mult mai mult. Dacă ești implicat, dar nu ești angajat, ai putea ajunge la o înțelegere. Dacă ești deja angajat, se poate vorbi chiar despre căsătorie. Rezultatul final al acestei conversații ar trebui să fie fericit pentru amândoi. Lipsa conștiinței de sine și comportamentul impulsiv ar putea zgudui lucrurile într-un mod negativ, așa că încercați să reacționezi la momentul oportun.

Creativitatea ta va fi mare căutare, inspirându-te să pictezi sau să scrii. Dacă nu poți să-ți faci timp pentru a-ți satisface muza, măcar fă niște pași mici pentru a te asigura că abilitățile tale nu se ascund. Ce zici dacă te-ai înscrie la un curs de jurnalism sau te-ai alătura unui cenaclu? Contactul și asistența continuă vor da talentelor un mare impuls.

Din fericire sau din păcate, depinde în ce poziție ești, primești o lecție despre conștiința de sine și disciplină de la Venus, aflată în Taur. Venus va fi în sectorul rutinei în următoarele câteva săptămâni, încurajându-te să te concentrezi asupra auto-îmbunătățirii și obiceiurilor sănătoase.

Săptămâna se încheie într-o notă pozitivă, când Mercur face trigon cu Jupiter din Vărsător, sâmbătă, și îți va fi mai ușor să te exprimi. Este un moment minunat pentru a-ți lăsa creativitatea să curgă în timp ce amesteci logica cu emoția pentru a-ți transmite punctul de vedere.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Săgetător Relațional

Astrele îți sugerează să privești puțin mai atent ceea ce consideri că este principalul obstacol. Deși este posibil să pară descurajant, o nouă perspectivă îți va permite să sesizezi punctul nevralgic. Apoi, poți lua măsuri.

Junona, asteroidul legat de relațiile pe termen lung și de gelozie, este asociată cu semnul tău aventuros și acum retrogradă. Este un memento să îți păstrezi mereu mintea deschisă.

Venus este în domiciliu, în Taur, unde apeciază și iubitor frumusețea așa că va aduce toate lucrurile frumoase în centrul atenției. Cum de nu ai văzut-o pe superba colegă de serviciu?! Sau cum de nu ai observat cât de atrăgătoare este până acum?

Trigonul Mercur – Jupiter te încurajează să rămâi pozitiv chiar și atunci când nu ai chef. Dacă ești gata să găsești dragostea adevărată, ia-ți zborul. Lasă prietenii și rețelele sociale să răspândească zvonurile!

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Săgetător Profesional

Fii atent la modul în care prezinți o idee sau un concept altor persoane. Sugestia ta nevinovată ar putea fi interpretată cu ușurință drept revoltă, agresiune sau insubordonare. Pe scurt, este posibil ca lucrurile să devină tensionate – așa că fii atent. Ești pe punctul de a promova. Este momentul să faci un referat sau o lucrare care să te împingă să urci scara ierarhică. Semnele sunt peste tot în jurul tău. Mesaje subtile îți arată calea, nu trebuie decât să fii receptiv la ele. Dacă nu mai ai un loc de muncă, este momentul să găești unul nou. Cu cât combini mai multe considerații practice cu acțiuni clar explicate, cu atât vei avea mai mult succes.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Săgetător Financiar

În această săptămână ayenția este concentrată pe Casa a 5, a iubirii și a creativității. S-ar putea să fii vizitat de cineva cu care ai lucrat în trecut și această persoană să aibă informații financiare importante pentru tine.

Activitatea din sectorul muncii este susținută energetic ca să-ți îndeplinești sarcinile și chiar să schimbi locul de muncă, dacă vrei. Folosește fiecare leuț câștigat cu sudoare pentru a achita datoriile existente.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Săgetător Sănătate

Cel mai bun mod de a te concentra asupra sănătății este optimismul tău proverbial. Există urcușuri și coborâșuri în păstrarea unui regim de sănătate care va trebui îndeplinit cu rigurozitate. Dar pe lângă o atitudine tranșantă, trebuie să te răsfeți și pe tine! După alergatul de colo colo, îți recomand să faci o baie fierbinte, cu câteva picături de ulei de mentă, de smirnă și crin, cu o mulțime de lumânări parfumate sau orice altceva care o face specială pentru tine. Corpul tău este influențat de întăririle pozitive.

În același timp, încearcă să consumi alimente sănătoase pentru a preveni o suprasolicitare a sistemului nervos. Aspectele sugerează că esența problemei ar putea fi consumarea excesivă a alimentelor care nu sunt bune pentru tine. Poți merge pe una din cele două căi – continui să te răsfeți sau decizi să fii bun cu corpul tău.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top