Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Scorpion

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Scorpion. În această săptămână apar oportunități financiare. Unele ședințe de brainstorming-uri pot deschide fluxuri de venituri care au fost blocate o vreme.

Soarele a intrat de duminică în Săgetător. Luni, însă, Mercur din Casa 1, în propriul semn face o inconjuncție cu Marte din Casa a 6-a, a muncii și a sănătății. Astăzi, este posibil să te uiți la finanțele tale și să faci unele schimbări necesare în planurile deja făcute, fie în obiceiul de a cheltui. Este un aspect provocator și, prin urmare, este bine să îți reamintești că bugetul nu este unul grozav, dar dorința ta de a reuși să te ții de un buget este puternic.

Marți, Mercur din casa încrederii în sine face un trigon cu Neptun aflat în Casa a 4-a a familiei. Este o zi uimitoare pentru munca creativă în sânul familiei, în special ceva care are numele tău pe ea. Gândește-te, poate scrii versurile unui cântec sau termini o carte și o dai spre publicare, nu neapărat beletristică, cât aș crede de gastronomir. Apoi comandă un blat de tort și orneză-l încât să-ți impresionezi familia. Distrează-te astăzi cu acest aspect.

Joi, Soarele din Casa a 2-a a banilor proprii, face un trigon cu Chiron în Casa a 6-a, a sănătății. Acest aspect sugerează că vei cheltui ceva pentru sănătatea și bunăstarea ta. Poți plasa o comandă pentru un echipament pentru exerciții fizice sau pentru coșul de sfârșit de săptămână. Mai important, abordează lucrurile astăzi cu recunoștință. Fă o pauză înainte de masă pentru a mulțumi Universului de ce ai și pentru a-ți imagina că asimilezi nutrienții de care are nevoie. Lucrurile mici te pot ajuta să te vindeci.

Vineri, Venus din casa 1, în propriul tău semn se opune lui Uranus în Casa a 7-a, casa de relații. Aș numi-o dragoste la prima vedere; poate fi brusc și neașteptat. Scrie ceva pe intermediul rețelelor de socializare sau al site-urilor de întâlniri online și vezi ce se întâmplă.

Sâmbătă, Neptun revine în mers direct în Casa a 5-a a iubirii și a creativității, unde stă de câteva luni bune. Și acum, pe măsură ce avansează, îți oferă posibilitatea de a găsi o bucurie. Ca semn de apă ești adaptabil, iar lumea s-a schimbat foarte mult, nu mai este cea e ieri. Este posibil să nu fii atât de conștient de ceea ce îți este plăcut în aceste zile.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Scorpion. Un an nou cu împliniri pe toate planurile

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Scorpion Relaţional

Ești foarte confuz când vine vorba despre sentimentele tale datorită ciocnirii mai multor energii planetare care influențează stare ta. S-ar putea să existe unele dezacorduri cu partenera/ul la începutul săptămânii. În sens pozitiv, aceste probleme vor fi rezolvate în curând. Dacă vreți să vă căsătoriți, veți avea sprijinul familiei dar și a prietenilor. Dacă nu ai o/un partener/ă ai putea întâlni pe cineva interesant săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Scorpion Profesional

Săptămâna aceasta, dacă lucrezi în mass-media vei primi probabil sarcini provocatoare la locul de muncă. Mai ales că este și campanie electorală dar sunt și restricții. Provocările cu care te confrunți săptămâna aceasta vor scoate la iveală ce ai mai bun în tine. Oportunitățile de lucru apar și pentru graficieni și web designeri. Ești la maximum de creație și impresionezi cu creațiile unice. Asigură-te că respecți toate termenele limită. Este timpul să te ocupi să închei acorduri și să îți extinzi influența în ce privește serviciile.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Scorpion Financiar

Poziția financiară ar trebui să se îmbunătățească. Cu toate acestea, ar fi în interesul tău să investești în unele fonduri sigure. Analizează investițiile din toate unghiurile pentru a evita pierderile. O planificare înțeleaptă și atentă ți-ar permite nu numai să bagi bani în obiective sigure, ci și să câștigi frumos de pe urma acestora.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Scorpion Sănătate

Este important să îți iei măsuri de precauție în această săptămână, însă nu trebuie să fii paranoic cu privire la starea sănătății tale, deoarece acest lucru poate înrăutăți lucrurile. O gândire pesimistă duce la somatizare cu rapiditate. Orice problemă de sănătate care te deranjează va fi rezolvată până la sfârșitul săptămânii. Nu sări mesele pentru că te poți confrunta cu probleme gastrice dar și cu tensiune arterială.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top