Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac. Săptămâna aceasta, obții informații care te vor ajuta nu doar ca sănătate ci și în rutina zilnică. Îți asumi responsabilitatea atunci când vine vorba de propria bunăstare. De ieri, Soarele este în Săgetător, în Casa a 6-a a stilului de viață.

Mercur este în Casa a 5-a, casa de asumare a riscurilor și face o inconjuncție cu Marte, din Casa a 10-a, casa reputației. Posibil să simți o deconectare între potențialul tău și muncă. Ești bine informat și dispus să îți asumi responsabilități, dar este posibil să eziți când vine vorba despre riscuri reale, profesionale sau financiare. Energia adusă de inconjuncție este una provocare. Te simți nefericit dacă nu faci nimic și nesigur dacă faci ceva. Amintește-ți că Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. A lua măsuri este mai bine decât să nu faci nimic.

Marți, Mercur în Scorpion face un trigon cu Neptun din Casa a 9-a, a spiritualității. O rugăciune a primit răspuns și o ușă se deschide dintr-o direcție neașteptată. Poți cere ce vrei. Cere pentru tine, nu pentru alții.

Joi, Soarele din casa sănătății și a muncii, face un trigon cu Chiron din Casa a 10-a a imaginii sociale. Dacă ai avut unele probleme de sănătate, această energie este excelentă pentru a găsi vindecare și ajutor. Astăzi, poți găsi alinare de la alții și asta îți întărește imunitatea. Adaugă o cantitate bună de legume în farfurie pentru a completa energia.

Vineri, Venus din Casa a 5-a a iubirii acum, se opune lui Uranus din casa a 11-a, casa posibilităților sociale și de grup. Dacă vrei dragoste, aceasta este una dintre cele mai bune zile pe care le-ai avut după mai multe luni de bătut pasul pe loc, pentru a găsi o persoană interesantă, care să te perceapă ca pe un om matur. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, joacă-te de parcă tocmai v-ați fi întâlnit. Face ca dragostea să fie mai interesantă atunci când o transformi realitatea într-o mică dramoletă.

Sâmbătă, Neptun revine în mers direct în Peștii. El a călătorit prin casa a 9-a a spiritualității de mai multe luni, iar acumpe măsură ce își reia mersul direct, este bine să păstrezi cât mai mult conexiunea cu Universul. Fă din acest lucru o practică intenționată și roagă-te pentru ceea ce îți dorești sau aprinzând lumânări mov, cu respect pentru arta înțelegerii.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Rac. Vești bune pe plan sentimental

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac Relaţional

S-ar putea să fii nevoit să depui un efort suplimentar în această săptămână pentru a readuce acea scânteie în viața voastră amoroasă. Dacă ești căsătorit pentru a evita stagnarea în relație ar trebui să acorzi atenție și să urmezi sfaturile soției/ului. Ar trebui să vă dați seama că, deși munca este importantă, nu vă sacrificați viața personală pentru asta. Dacă ești necăsătorit sau nu ai pe nimeni, săptămâna nu este momentul potrivit pentru a accepta o propunere romantică. Nu continua o relație dacă simți că ceva nu merge.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac Profesional

Săptămâna aceasta munca și devotamentul te vor ajuta să îți atingi unele dintre obiectivele carierei. Elementul esențial pentru a-ți atinge visele este propria voință de a le realiza. Energia inepuizabilă te va ajuta să te concentrezi asupra obiectivelor principale și îți vei vedea visele împlinite. În această săptămână acordă prioritate acestora și te vei concentra asupra a ceea ce este important. Nimic nu te abate de la atingerea scopurilor tale.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac Financiar

În această săptămână situația financiară ar trebui să se stabilizeze, în sensul de a știi de ce bani dispui și cum să îi folosești. Planifică-ți bugetul și asigură-te că nu arunci banii pe fereastră. Consultă un expert financiar pentru avea un randament bun. Investițiile anterioare pod aduce rezultate bune și să-ți ușureze presiunea de pe umeri. Vei avea de profitat dacă intri într-o asociere cu cineva apropiat.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Rac Sănătate

Problemele legate de somn te vor afecta săptămâna aceasta. Este posibil să te simți obosit și să te plângi mai des de dureri de cap. Evită să lucrezi până noaptea târziu la calculator. Exercițiile de respirație ajută la ameliorarea stresului, așa că fă-ți timp pentru acest lucru. Apoi câteva picături de ulei de lavandă pe pernă, seara înainte de culcare.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top