Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Taur

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Taur. Săptămâna aceasta ai oportunitatea de a face mai mulți bani dacă ești dispus să depășești ezitările în a face o cerere. Întrebă și vei primi răspuns.

Soarele este în Săgetător în timp ce Mercur, din casa a 7-a relațională, face o inconjuncție cu Marte din Casa a 12-a a lucrurilor ascunse. Este combinație care poate aduce o întâlnire intimă tentantă dar și puțin inconfortabilă. Ai șansa să ți se întâmple ceva ieșit din comun.

Marți, Mercur din Scorpion face un trigon cu Neptun din casa a 11-a a prietenilor. Energia relației se îmbunătățește pe măsură ce tu și iubita ta vă sincronizați și vă faceți planuri pentru viitor. Ia în considerare petrecerea unor momente de liniște împreună, alinându-vă pe canapea, cu o cană de ciocolată neagră în mână. Dacă dorești noi prieteni, ia legătura cu cineva care este interesant și discutați despre lucrurile în care credeți, despre cauzele pentru care luptați și cum ați schimba lumea.

Săptămâna continuă și joi, 26 noiembrie, soarele din Săgetător formează un trigon cu Chiron în casa ta de recuperare. Dacă descoperi că tragi azi, nu ai motivație și amâni să vezi dacă poți obține o perioadă de nefuncționare. Ai nevoie de îngrijire de sine, poate sub forma unui pui de somn. Dacă alții se bazează pe tine astăzi, vezi ce poți delega.

Vineri, Venus din Casa a 7-a, a parteneriatelor, se opune lui Uranus din semnul tău. Posibil ca alții să încerce să îți impună programul, insistând să te conformezi dorinței lor. Dar astăzi, simți că vrei să fii singur, să-ți faci treaba singur, să-ți regăsești încrederea în tine.

Sâmbătă, Neptun în Pești revine în mișcare directă. Neptun a călătorit prin Casa a 11-a, care este și o casă a alianțelor, câteva luni. Pe măsură ce revine în mers normal, este posibil să te gândești cum să faci schimbări cât mai mari în lumea ta. Poate dorești să te muți într-un alt oraș, să scrii o piesă sau cursuri pentru studenți, ori de dai drumul unui podcast politic. S-ar putea să te fi chinuit, neavând suficiente resurse, timp și bani, pentru a-ți urma visele și aspirațiile. Astăzi, poți face un mic pas aprinzând o lumânare mov și să lași ca universul să știe ce ai dori să vezi schimbat. Imaginează-ți că faci acest lucru la scara de milion de ori.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Taur. Înțelegere și armonie pe tot parcursul anului

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Taur Relațional

Dacă simți că îți pierzi timpul într-o relație care nu mai merge, săptămâna aceasta ar trebui să te rupi și să mergi mai departe. Ieșind din această relație, te vei salva de viitoarele răni. Iubirea nu poate înflori fără sentimente din ambele părți. Prin urmare, în loc să pierzi timpul, trebuie să cauți în altă parte pentru a te stabiliza afectv.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Taur Profesional

În această săptămână jonglezi efectiv cu toate lucrurile pe care ți-ai dori să le faci, începând cu viața profesională și încheind imaginându-ți că ești iubit de prieteni și de fani, deopotrivă. Un pic de visare despre o lume fantastică este bun pentru suflet, dar nu mai fii cu capul în nori, revino cu picioarele pe pământ. Doar acțiunile concrete îți pot permite să îți atingi obiectivele.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Taur Financiar

Dacă te ocupi de vânzări sau de finanțarea în domeniul auto vei fi sprijinit. Dacă ai un teren sau o casă la țară, vei sesiza o ușoară creștere a valorii acestora. În schimb, nu te grăbi să vinzi. Analizează-ți bugetul și începeți să te gndești la obiectiveșe și aspirațiile care le ai și de câți bani ai nevoie pentru a le materializa. Cu chibzuială, îți poți îndeplini obiectivele financiare pe termen lung, dar trebuie să faci o planificare atentă și o bugetare pe termen lung pentru a ajunge acolo.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Taur Sănătate

Senzația de fără vlagă îți poate diminua starea de spirit. Rămâi angajat în lucrări creative și motivează-te pentru a evita să fii lent și inactiv. Dacă este posibil, îndreaptă-ți o parte din atenție către căutarea spirituală. Acest lucru ar ajuta la gestionarea stresului și a bunăstării emoționale a celorlalți. În același timp, o minte liniștită ți-ar aduce chiar un alt fel de plăcere.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top