Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Pești

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Pești. Pășește în lumina reflectoarelor pentru a-ți atinge obiectivele, mai ales că Soarele a intrat în Săgetător și este în Casa a 10-a a carierei.

Luni, Mercur din Casa a 9-a a contractelor ferme, face o inconjuncție cu Marte din Casa a 2-a a banilor munciție de tine. Deși ai perspective bune de avansare profesională în următoarele câteva săptămâni, astăzi nu este o zi bună pentru semnarea unui contract de muncă sau pentru angajarea de personal pentru afacerea ta. Va fi dificil să găsești o situație sută la sută favorabilă, deoarece vor fi necesare prea multe compromisuri.

Marți, Mercur din Scorpion face un trigon cu Neptun în propriul tău semn. Gândurile creative abundă. Este o zi minunată pentru publicare, scriere, predare sau analiza scrisă. Ce este bine, e că muza ta te stimulează așa că pune-te la lucru pentru a crea ceva din suflet. Pe de altă parte, ziua este bună pentru a finaliza proiecte școlare.

Joi, Soarele din casa imaginii sociale face un trigon cu Chiron din Casa a 2-a a valorilor personale. Acest aspect este bun pentru crearea unui program, în special unul orientat spre atingerea unui obiectiv, chiar dacă acel obiectiv este doar de a mânca toate mâncărurile gătite aflate pe masă, în același timp. Dacă ai avut probleme cu alocarea timpului pe diverse direcții pe care le dorești soluționate sau dacă pierzi timpul sistematic, este posibil să primești informații excelente astăzi, în timp ce încerci să înțelegi modul prin care alții știu să-și stabilească un program.

Vineri, Venus din Casa a 9-a a ideilor de orice fel, se opune lui Uranus din Casa a 3-a a comunicării. Astăzi ești înțelept și fermecător, încântându-ți prietenii și persoanele dragi cu povești amuzante și perspective interesante. Felul tău repezit de a te exprima, captivează pe cei care ascultă. Dar vezi cu cine vorbești nu cumva, fără să vrei, să îl calci pe bombeuri. Păstrează lucrurile ușoare și senine.

Sâmbătă, Neptun aflat în domiciliu, revine în mers direct după ce a stat de câteva luni în Pești. Misterios și visător în același timp, Neptun poate aduce cu sine energia schimbării de forme. Acum că Neptun o ia iar la picior, ai putea lua în considerare schimbarea aspectului tău. S-ar putea să porți haine diferite, să îți schimbi coafura sau să îți faci, de ce nu, un tatuaj. Ia tot timpul în considerare, modul în care poți face o impresie personală prin expresia creativă.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Pești. Urmează un an plin de oportunități

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Pești Relaţional

Este posibil ca partenerului tău să nu îi fie ușor să discute anumite probleme cu tine și acest lucru poate crește problemele dintre voi doi. Această lipsă de înțelegere poate provoca destule situații neplăcute. Situațiile stresante sau situațiile care nu țin de controlul tău te pot provoca săptămâna aceasta. Dar totul este temporar. Nu pierde controlul emoțiilor și îcearcă să iei inițiativa pentru a-ți face partenerul să se simtă mai confortabil când discutați diverse probleme.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Pești Profesional

În această săptămână calitățile de conducere te vor ajuta să gestionezi situațiile dificile la locul de muncă mult mai bine. Munca în echipă te va ajuta să finalizezi proiectele la timp. Evită orice întârziere și neglijență în muncă.

Cariera ta va primi un mare impuls atunci când o afacere în așteptare va fi finalizată. Dacă lucrezi în vânzări și marketing treburile vor merge foarte bine săptămâna aceasta, deoarece vei îndeplini obiectivul lunii în avans.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Pești Financiar

Probabil să reușești săptămâna aceasta să îți realizezi visul de a avea casa ta. Posibil ca un împrumut în timp util, cu ajutorul unui prieten să accelereze întregul proces. Dacă intenționezi să începi o ceva independentă poți face o mișcare concretă în această direcție acum, întâlnindu-se cu oameni și discutând despre ce vrei să faco. E timpul să folosești cărțile de vizită pe care le ai.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Pești Sănătate

Îți revii după o boală lungă la mijlocul săptămânii. Dar, ar necesita o monitorizare strictă a dietei în perioada imediat următoare. Nu îți neglija sănătatea și urmează dieta sugerată de medic. Ar putea exista cineva cu temperament vulcanic să te enerveze; ține-o la distanță, este mai bine pentru sufletul și inima ta.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top