Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Fecioară

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Fecioară. Modificările la domiciliu, cum e mutatul mobilei, crerea unui punct de lucru sunt pe ordinea de zi, săptămâna aceasta. Extinzi definiția a tot ceea ce înseamnă de fapt casă, iar alții sunt beneficiarii generozității tale.

Luni, Mercur în Casa a 3-a, o casă și a contractelor, face inconjunție cu Marte din casa a 8-a, a resurselor de la alții. Astăzi, s-ar putea să te gândești să soliciți o modificare a împrumutului, o refinanțare a ipotecii sau un împrumut de afaceri. Adună actele de care ai nevoie pentru face solicitarea la bancă, peste săptămână. Încrederea în propriile forțe ajută foarte mult.

Marți, Mercur din Scorpion face un trigon cu Neptun din casa a 7-a a parteneritelor. Mintea ta analitică și investigativă ar dori să rezolve problemele celorlalți. Dar mișcați-vă ușor pe măsură ce balanța se înclină ușor. Creează un spațiu chiar dacă nu există spațiu fizic propriu-zis să te distanțezi. Continuă să ai viața ta interioară. Pe măsură ce te scufunzi în creativitate lui Neptun, problemele celorlalți se estompează.

Joi, Soarele din casa a 4-a a familiei, face un cu Chiron din Berbec. Ajutarea familiei vindecă propriile probleme. Gândește-te la membrii familiei ca la niște figurine de carton, independente și autonome și totuși atât de vulnerabile. Este bine să fii tolerant și adaptabil pe măsură ce alte persoane se stresează. Acest lucru te ajută și îți construiește propriul sentiment de încredere.

Vineri, Venus din Scorpion face opoziție cu Uranus din casa a 9-a, casă de spiritualitate. Din senin apare un contact neașteptat cu cineva important. Acum trebuie să cântărești rapid, cum și când vei răspunde. Energia se schimbă acum. Și, deși această energie este imprevizibilă, poți rezista furtunii. Renunță la ezitări și răspunde apelurilor telefonice și la SMS-uri. Imaginează-ți rezultatul dorit și urmărește cum particulele se coagulează și se așează în acel loc.

Sâmbătă Neptun în Pești și în Casa a 7-a, revine în mers direct după luni de zile. Dacă dorești dragoste, aceasta este o oportunitate minunată pentru a relua căutarea. Lui Neptun îi va lua câteva zile să revină la viteza mersului în direct așa că folosește timpul pentru a-ți imagina ce tip de partener dorești, cum va arăta ea sau el, apoi încearcă să intri pe câteva site-uri de întâlniri online și caută. Srprizele vin de acolo de unde nici nu te aștepți. Și nu vei regreta.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Fecioară. Un an cu suișuri și coborâșuri

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Fecioară Relaţional

Dacă îți propui să atragi atenția cuiva care îți place, mergi înainte și atrage-I atenția, ce mai astepți? Dacă ești singur, aceasta este o săptămână excelentă pentru a găsi dragoste și iubire. Dacă formezi deja un cuplu cu cineva, s-ar putea să nu se simtă atât de bine. Argumentele și dezbaterile aprinse nu sunt indicate deoarece vă afectează relația. Ferește-te de cuvintele dure. S-ar putea să te simți singur când ți-ai dori să aniversezi. Petrece online cu prietenii pentru a scăpa de acel sentiment de gol!

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Fecioară Profesional

Păstrează în mod deliberat lucrurile cât mai simple, curate și ușor de înțeles. Nu te apuca de activități cu ușile închise fără niciun fel de susținere. Săptămâna aceasta cere mult mai multă supraveghere și claritate. Se va exercita destul de mare influență politică asupra oamenilor de afaceri și acest lucru va duce la noi niveluri cerințele tale.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Fecioară Financiar

Săptămâna va fi destul de stabilă din acest punct de vedere și vei observa o îmbunătățire a tuturor aspectelor nu doar cele financiare. Deși este un moment bun pentru investiții înțelepte, ar fi mai bine să stai departe de piața de capital. Cumpărarea unui teren sau a unei case ar fi, în schimb, o opțiune mai bună și îți va aduce profit pe termen lung. Dacă ai planificat să cumperi o mașină, este momentul să o faci.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Fecioară Sănătate

Nu lăsa munca să te streseze săptămâna aceasta. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să nu îți asumi o muncă pe care nu o poți face. Cei vârstnici din familie trebuie să aibă grijă deosebită de sănătate săptămâna aceasta. Evită să te răsfeți prea mult cu alimente bogate în grăsimi și alcool.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top