Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Balanță

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Balanță. Ține cont de starea drumurilor, mai ales dacă te îndrepți către o nouă destinație. Stabilirea unui program de lucru stabil, te ajută să termini la timp.

Luni, Mercur, în Casa a 1-a, a propriilor decizii și a eu-lui, face o inconjuncție cu Marte din Casa a 5-a, a iubirii și a creativității. Astăzi, este bine să fii diplomat, mai ales când discuți despre finanțe cu o persoană specială din viața ta. Este posibil să aveți modalități diferite de a vedea cum să gestionați banii, toleranță la risc diferită și obiective diferite. Este dificil să găsești o situație de a-ți impune punctul de vedere. Este mai degrabă un compromis.

Marți, tot Mercur face un trigon către Neptun din Casa a 4-a, a familiei. Unele lucruri trebuie marcate și măsurate, iar altele trebuie lăsate la latitudinea Universului. Astăzi este o provocare să faci diferența. Există un echilibru între efort și noroc. Pe măsură ce treci de la o sarcină la alta, sesizezi care părți ale rezultatului afectează lucrurile.

Joi, Soarele din Săgetător, în Casa 1, formează un trigon cu Chiron, din casa a 5-a. Dacă dorești să îmbunătățești relația, poți face o descoperire examinând modul în care comunici cu cei care vă interesează. Fii atent la cuvinte și la formulare pentru a transmite speranță, mai pline de compasiune. Acest lucru va atrage către tine oameni veseli și iubitori. Fii afirmativ și apoi contactează pe cei pe care îi iubești și vezi cum le merge.

Vineri, Venus în Scorpion și în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute, se opune lui Uranus din Casa a 6-a a stilului de viață. Ești gata să faci o achiziție mare, care implică tehnologie de ultimă oră. Poate că ai economisit pentru un telefon nou sau ai cercetat cele mai noi și mai bune oferte pentru laptopuri. Acest aspect este destul de imprevizibil dar nu generează cheltuieli excesive. Cu toate acestea, energia este mai potrivită pentru ocazii sociale decât pentru cumpărături.

Sâmbătă, Neptun va reveni în mers direct, în Pești. Neptun a stat în Casa familiei câteva luni bune. El dizolvă programele și evidențiază distracțiile. În loc să te lupți cu ezitarea, recunoaște că amânarea se termină atunci când debutează sentimentul de vinovăție că nu faci nimic, Neptun, printre altele, stăpânește și vinovăția de sine. Vizualizează succesul de mâine și vezi cum se merg lucrurile.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Balanță. Anul aventurii pentru acești nativi

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Balanță Relaţional

Viața sentimentală arată bine săptămâna aceasta. Un mesaj neașteptat te va menține în formă și cu o stare de spirit de zile mari. Seara, abia aștepți să-ți întâlnești partenera/ul. Timpul pe care îl petreceți împreună te va ajuta să dezvolți o relație mult mai puternică. Veți avea multe oportunități de a ieși din localitate și de a face lucrurile împreună. De fapt, devii mult mai puternic săptămâna aceasta și începi să te gândești serios la cine și ce vrei de la viața ta.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Balanță Profesional

Așteaptă-te la o schimbare a locului de muncă, săptămâna aceasta. Fie s-ar putea să te decizi să schimbi locul de muncă, fie că va trebui să te muți temporar într-o locație îndepărtată din cauza unor noi responsabilități profesioanle. Chiar dacă nu ai anticipat, această nouă întorsătură a evenimentelor te va ajuta foarte mult în carieră. Cu toate acestea, familia ar putea să nu fie prea mulțumită de această mișcare. Dar fii sigur, îți va aduce beneficii pe termen lung.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Balanță Financiar

Săptămâna aceasta este cel mai bun moment pentru a face investiții în proprietăți și bunuri de valoare. Cu toate acestea, trebuie să fii extrem de precaut cu privire la investiții și să nu iei nicio decizie pe negândite. Deciziile impulsive pot afecta câștigurile care sunt posibile să le obții. Este, de asemenea, un moment bun pentru a te gândi la achiziția unei case saua a unui apartament.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Balanță Sănătate

În această săptămână s-ar putea să fii stresat de o stare de indispoziție dată de alimentație. Evită alimentele grase indiferent de forma de prezentare. Vârstnicii din familie pot avea probleme cu articulațiile. Fizioterapia este bază pentru a purcede la drumul lung al recuperării. O combinație de energii fac să te simți letargic săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top