Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Berbec

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Berbec. Ramforsarea intelectului și educația, în general, sunt în centrul atenției acestei săptămâni. Ești provocat să vezi dacă ți-ai corectat greșelile.

Săptămâna începe cu Soarele în Săgetător și, în timp, ce Mercur din Scorpion formează o inconjuncție cu Marte în propriul său semn. Este bine să te miști încet și determinat cu privire la o chestiune juridică sau care ține de educație. Pe de altă parte, ești gata să intri în miezul problemei asemenea unui pistolar din Vestul sălbatic. Ascultă-ți prietenii și fă altceva cu această energie altfel te vei regăsi într-o confruntare și nu știu dacă merită.

Marți, Mercur, în Casa a 8-a a resurselor de la alții, formează un trigon cu Neptun din Pești. Este o zi numai bună pentru a face ceva pentru o organizație caritabilă. Posibil să donezi o sumă de bani pentru a susține o cauză, cum ar fi un spital pentru copii. Astăzi, ești empatic cu ceea ce fac alții, chiar și cei care trăiesc departe. Este o idee bună să limitezi timpul uitându-te la știri alarmiste, deoarece acest lucru te poate trimite într-o spirală emoțională, chiar și temporară.

Joi, Soarele, în Casa a 9-a, a cunoașterii, formează un trigon cu Chiron din Berbec. Astăzi, ai răspunsul corect, dar nu este neapărat ceva ce alții vor să audă. Nu uita să recunoști când ceilalți au dreptate dacă vrei să ți se aprecieze și ție ideile. Cu această abordare, poate urma o discuție pe cinste.

Vineri, Venus în Scorpion se opune lui Uranus, pe axa financiară. Respectă-ți bugetul, pe cât este posibil, întrucât sunt posibile cheltuieli neașteptate. S-ar putea să vezi ceva pe care l-ai dorit de ceva timp, cum ar fi o oală din fontă sau o friteuză. S-ar putea să te simți extrem de tentat să faci clic pe butonul „Cumpără acum”, chiar dacă banii sunt alocați pentru altceva.

Sâmbătă, Neptun revine în mers direct. Neptun a călătorit mult timp prin casa a 12-a a intuiției. Acum, pe măsură ce revine în mers normal, poate dizolva blocajul între tine și ceea ce vrei să realizezi. Dar a fost și un lucru bun aici; blocajul a avut avantajul de a ține la distanță lucrurile care te sperie. Pe măsură ce blocajul se dizolvă și ceea ce îți dorești se apropie, s-ar putea să fii tentat să refaci zidul.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Berbec. Un an nou cu schimbări în bine

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Berbec Relaţional

O săptămână superbă pentru părinții singuri, pe măsură ce apar noi oameni în viața ta. Dacă ești singur dar lucrezi zi lumină, să te simți incomod, datorită unei a treia persoane. Dacă vrei dragoste ar trebui să găsești un partener bun datorită eforturilor prietenilor, însă, atenție, o relație extraconjugală poate aduce tensiuni în cuplu. Deci, evitați-l cât poți.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Berbec Profesional

Săptămâna aceasta este mai încercată pentru oamenii din domeniul medical. Nu îți pune toate speranțele într-un singur semn, oamenii acum pot râde iar peste un minut să plece într-o altă dimensiune. Este nevoie de oameni în domeniu, mai ales dacă ai nevoie de un loc de muncă. Orice proiect în care ești implicat este bine coordonat, câștigându-i pe șefi de partea ta. Ferește-te de un coleg care îți poate face rău din cauza invidiei.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Berbec Financiar

Săptămâna aceasta sunt indicate câteva argumente cu privire la chestiuni financiare pentru a nu fii mereu stresați. Evită să împrumuți bani, deoarece ai șanse să îi recuperezi după o lungă perioadă de timp. Contul tău va rămâne stabil dacă vei găsi o modalitate de a câștiga suplimentar. Orice bani în plus pe care îi câștigi te vor ajuta să reziști acestei perioade cu venituri mici. Probabil că cheltuielile vor fi cam mari în weekend.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Berbec Sănătate

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți ușor obosit, mental și fizic. Va trebui să faci un pas în spate și să te relaxezi pentru a-ți reveni. Nu fi prea aspru cu tine azi dacă nu îți vine să stai o oră întreagă la sală. Mergi la o plimbare pe îndelete prin parc, cu mască bineînțeles, culcă-te devreme, te vei simți curând mai bine și mai energic.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top