Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Leu

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Leu. Săptămâna aceasta vei fi preocupat să îți asumi riscuri și să îți explorezi creativitatea Ieși din zona de confort, ai putea deschide căi pentru noi venituri.

Luni, Soarele este deja în Săgetător, în Casa a 5-a a creativității, a iubirii dar și a asumarea riscurilo. În același timp, Mercur din Casa a 4-a a familiei face o inconjuncție cu Marte din Casa a 9-a, casa aventurii. Posibil să te plimbi prin casă ca un…leu în cușcă. Te simți blocat. Vrei să-ți încalți cizmele, să-ți pui căciula și masca și să ieși afară. Dar circumstanțele ar putea face acest lucru aproape imposibil. Mai bine, intră pe FB, contactează-ți prietenii care trăiesc departe de tine și de țară sau pe cei cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

Marți, Mercur din Scorpion face un trigon cu Neptun din Casa a 8-a, casa resurselor de la alții, în Pești. Ar fi bine să-ți umpli casa cu muzică sau cu obiecte de artă. Umple-ți momentele dintre muncă și sarcini cu ceva care îți place și te inspiră. Ai putea lua în considerare scrierea unor poemei, compunerea unui cântec sau scrierea unei povești romantice. Lucrul cu energiile creative creează o vrajă și atrage oportunități pe care nu le-ai luat în considerare până acum.

Joi, Soarele din Săgetător face un trigon cu Chiron din Berbec. Ești ocupat să îi ajuți pe ceilalți atât în bucătărie, cât și în probleme educaționale. S-ar putea să ajuți la pregătirea testelor standardizate, a cererilor pentru școală sau la completarea formularelor de ajutor financiar pentru o rudă. În același timp, propria ta stare de bine este îmbunătățită, deoarece ai avut în vedere grija altcuiva.

Vineri, Venus din Casa a 4-a a familiei se opune lui Uranus din casa a 10-a, a carierei. Există schimbări în instituția în care lucrezi sau poate în întreaga industrie în sine. Din ce în ce mai multe servicii sunt automatizate și, prin urmare, este important să vezi traiectoria avută la locul de muncă special ca să înțelegi schimbările care se produc. Ia în considerare ideea dacă nu cumva schimbarea stilului de viață va fi necesară în următorii câțiva ani.

Sâmbătă, Neptun aflat în casa ta de resurse de la alții, Casa a 8-a, revine în mers direct. E timpul să-ți îmbrățișezi latura liberă și sălbatică. Ai putea trăi ca și cum ai fi dispus să-ți asumi riscuri, în special cele ale inimii. Asumă-ți riscul noii relații fără să te intereseze ce vei primi în schimb. Asta te va elibera.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Leu. Mari șanse de reușită, zodie protejată de astre

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Leu Relaţional

Dezacordurile cu soțul / soția ridică unele probleme în acest moment. Petrece-ți timpul liber cu partenerul pentru a simți un flux echilibrat de energie. Aceste urcușuri și coborâșuri din relația voastră sunt temporare. Dacă te gândești la vreo propunere de căsătorie ar trebui să aștepți un moment mai bun, deoarece planurile nu vor merge așa cum te aștepți. Dacă ești părinte singur, ar trebui să te gândești de două ori înainte de a intra într-o nouă relație.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Leu Profesional

Săptămâna aceasta trebuie să fii mai flexibil pentru a vedea rezultate mai bune în planul muncii. Subordonații vin în ajutorul tău, online, și te ajută să finalizezi la timp un proiect important, care îți va fi de ajutor în carieră. Dacă te gândești la o schimbare a locului de muncă vei găsi unul cu avantaje mai bune decât te aștepți. Vei fi mulțumit de modul în care te prezinți la interviurilor de muncă din această săptămână.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Leu Financiar

Este posibil ca piața de valori să nu îți aducă profit săptămâna aceasta. Cel mai bine este să amâni orice investiție nouă pentru moment, pentru că nu vor fi atât de profitabile pe cât te aștepți. Petrexce mai mult timp explorând piețele de capital și verificând opțiunile care le ai. Consultă dacă este nevoie, chiar și consilier financiar.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Leu Sănătate
h2wÎn această săptămână nu te vei confrunta cu probleme legate de sănătate, deoarece stilul de viață sănătos te va ajuta să petreci timpul cu activități plăcute. O problemă mai veche va fi rezolvată și vei răsufla ușurat. Te atrag de blogurile de sănătate și de fitness.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top