Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Vărsător

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Vărsător. Prieteniile de pe urma cărora se lasă cu colaborări importante vor fi punctul central al acestei săptămâni. Îmbinarea resurselor cu ceilalți aduce sinergie. Soarele intră în Săgetător în noapte de 21 spre 22 noiembrie, în Casa a 11-a care este și o casă a alianțelor.

Luni, Mercur din casa a 10-a a carierei face o inconjuncție cu Marte din Casa a 3-a a comunicării. Posibil să trimiți o grămadă de mailuri sau să comunici mai activ cu colegii de muncă. Și aici trebuie să fii prudent, deoarece inconjuncția este un aspect provocator pentru înțelegerea punctului de vedere al celuilalt. Dacă este posibil, cere un răgaz pentru a răspunde la mailurile și SMS-urile legate de carieră.

Marți, Mercur din Scorpion face un trigon cu Neptun din Casa a 2-a a banilor proprii. Reputația te poate ajuta să fructifici șansa de a face bani. O cunoștință își vorbește despre o oportunitate în carieră. La început totul este puțin vag, dar se plantează sămânța. Hrănește-o prin răspuns și apoi, așteaptă să vezi ce crește. Nu cred că are să-ți pară rău.

Joi, Soarele din casa ta rețelelor sociale, face un trigon cu Chiron din Casa a 3-a a comunicării. Este o zi excelentă pentru a posta mesaje de bun simț și a face comentarii pozitive online. Această energie bună va reverbera în viața ta și îți va aduce reveniri fructuoase în următoarele săptămâni.

Vineri, Venus din Casa a 10a a carierei, este în opoziție cu Uranus din Casa a 4-a a familiei. Acasă cei din familie s-au împărțit în două tabere, niciuna din părți nedorind să renunțe la opinia sa. Ei bine, Venus te poate ajuta ca să arbitrezi conflictul, dar să fii atente pentru că Uranus te poate face să spui ceva dur sau șocant. Însă, dacă este posibil, lnu te băga în situațiile controversate.

Sâmbătă, Neptun în Pești, în casa banilor, revine în mers direct. Călătorește prin casa ta de bani de mult timp, și cred că a adus și o legătură spirituală cu finanțele tale. Puțină magie legată de bani te poate ajuta. Gândește-te să arzi o lumânare verde sau la un remediu Feng Shui, cum ar fi plasarea unei grămei de monede pe pervazul ferestrei pentru a invoca prosperitatea.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Vărsător. O nouă perspectivă în noul an

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Vărsător Relaţional

Problemele legate de încredere vor fi rezolvate și vei vedea cum armonia revine în viața amoroasă. Viața sentimentală va fi aproape perfectă și te vei simți mult mai confortabil vorbind despre probleme care au cauzat suferințe în trecut.

Dacă ești părinte singur, săptămâna aceasta va fi perfectă pentru romantism, deoarece întâlnești pe cineva cu care simți că ești pe aceeași lungime de undă. Prezenței unei persoane speciale alături de tine îți va lumina viața.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Vărsător Profesional

În această săptămână vei avea destule șanse ca să arați ce poți. Vei impresiona pe toată lumea cu strategiile și planurile îndrăznețe pe care le ai. Uite, acum de exemplu, este o săptămână bună să aplici pentru un nou loc de muncă. Acest nou loc de muncă te va duce acolo unde nici cu mintea nu gândești. Designerii și graficienii vor face furori. Îți vei dovedi valoarea prin depășirea unor obstacole profesionale mari în ciuda cel sceptici.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Vărsător Financiar

Oportunitățile de a obține câștiguri mai mari se vor dezvolta prin interacțiunea cu oameni eminenți. Câștigurile vor crește, iar financiar lucrurile vor părea mult mai bune. Nu fi reticent în a-ți executa planurile. Ideile nu îți permit să atagi atenția șefilor și oamenilor importanți, așa cum o dorești deci mai ai răbdare. De asemenea, puteți cheltui pentru unele reparații în casă.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Vărsător Sănătate

În această săptămână se vor ușura unele boli cronice. Este posibil ca durerile de stomac care te deranjează de săptămâna trecută să treacă dar acesta nu este un motiv să nu mergi la medic. Sănătatea ta se va îmbunătăți numai dacă ai grijă de ceea ce mănânci, iar creșterea în greutate nu poate fi stopată decât prin mișcare sau prin exerciții fizice ușoare. Atitudinea față de viață este una pozitivă și te simți relaxat și fericit după mult timp.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top