Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Capricorn

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Capricorn. Lucrezi în culise cea mai mare parte a săptămânii. În schimb, ești pregătit să preiei conducerea echipei, mai ales că Soarele a intrat de ieri în Săgetător.

Între timp, luni, Mercur din Casa a 11-a a prietenilor face o inconjuncție cu Marte din Casa a 4-a a familiei. Partea ta cea mai puțin plăcută de astăzi este blocajul provocat de statul acasă și totuși nu este prea grozav să fii afară, printre oameni acum. Este, în schimb, o zi bună pentru a vă recunoaște că te-ai adaptat la circumstanțele în schimbare care o presupune pandemia.

Marți, Mercur din Scorpion formează un trigon cu Neptun din casa a 3-a a comunicării. Deși acesta este un aspect creativ, nu este bun pentru o comunicare precisă. Rămâi la artă, la muzică și la scris și evită să semnezi vreun contract. Mai bine trimite o poezie iubitei/lui tale/tău, mai degrabă, decât să trimiți vreo citație cuiva.

Joi, Soarele din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute face un trigon cu Chiron din Casa a familiei. Ai posibilitatea să vindeci o problemă legată de un membru al familiei. Ascultând și recunoscând punctul de vedere al acestei persoane, îl poți face să se simtă mai bine și să-l ajute, în același timp, să renunțe la poziția combativă. Acest lucru poate implica pe cineva cu care locuiești sau este o rudă a partenerei/lui, posibil soacră/socru. Fii cel care aduce liniștea și armonia.

Vineri, Venus din Casa a 11-a, a prietenilor face opoziție cu Uranus, din Casa a 5-a, a iubirii și a creativității. S-ar putea să fii cu capul în nori și uimit, totodată, de cineva pe care îl știi de ceva vreme și abia acum ți-a atras atenția. Dacă vrei iubire, cred că este timpul să faci primul pas spre persoana respectivă. Întinde mâna pentru a spune „salut”, vezi cum reacționează și lasă lucrurile să se desfășoare.

Sâmbătă, Neptun, în sfârșit, revine în mers direct în Casa a 3-a, a comunicării și a procesului de gândire, casă în care a stat ceva vreme. Te-a stimulat mental și ți-a extins orizonturile. Acum, pe măsură ce începe să se miște înainte, ai ocazia să te uiți la noi subiecte și să te bazezi pe ceea ce știi. Caută instrucțiuni precise în cazul în care există un ghid pentru ceea ce dorești să realizezii, indiferent dacă este vorba despre imprimanta în rețea sau despre obținerea germenilor de plante.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Capricorn. Schimbări importante în rutină

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Capricorn Relaţional

Este recomandat să nu petreceți, tu și partenera/ul, prea mult timp în compania celorlalți săptămâna aceasta. Supraaglomerarea și virusul care circulă cu viteza luminii vă pot crea probleme. Dacă ești divorțat poți întâlni pe cineva interesant care are o funcție socială. Dacă vrei să propui cuiva să mai aștepte un timp, nu cred că săptămâna aceasta este cel mai bun moment. Ai răbdare și folosește timpul pentru a cunoaște mai bine această persoană.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Capricorn Profesional

Săptămâna aceasta trebuie să depui toate eforturile pentru a finaliza lucrările amânate de ceva timp. S-ar putea să te împiedici de întârzieri și dezamăgiri în muncă. Aceste întârzieri îți pot afecta întregul program de lucru, așa că va trebui să fii puțin mai atent. Rezolvă problemele în așteptare și le vei termina în curând. Dacă ai o mică afacere, posibil să încerci diferite căi pentru a-și stabiliza lucrurile.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Capricorn Financiar

O promovare prin reducere de personal, va duce la creșterea veniturilor. Acești bani te vor ajuta să acoperi cheltuielile zilnice și să aveți un viitor sigur. De asemenea, este posibil ca un parteneriat să îți îmbunătățească situația pe plan financiar. Dacă ai răbdare, ca urmare a eforturilor depuse vei minimaliza orice pierdere. De joi, cheltuielile pot crește din cauza sosirii unor musafiri neașteptați.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Capricorn Sănătate

În această săptămână s-ar putea să te confrunți cu o serie de probleme de sănătate. Ai nevoie disperată de o pauză și ar trebui să te odihnești cât mai mult. Crește aportul de lichide și de sucuri, bea multă apă. Femeile însărcinate din familie, trebuie să aibă o grijă deosebită săptămâna aceasta la sănătatea lor. Chiar dacă muncești de acasă, fă mișcare. Aceasta te va ajuta să ai o viață sănătoasă.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top