Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni

21.11.2020
Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni. Relațiile și parteneriatele sunt în centrul atenției în această săptămână, în special acei oameni care te pot ajuta să îți construiești cariera.

Luni, Soarele este în Casa a 7-a relațională, iar Mercur, stăpânul tău planetar, face o inconjuncție cu Marte din casa a 11-a a câștigurilor obținuți de pe urma carierei. Datorită erei digitale dar și a programului impus de pandemie, poți folosi această energie pentru a căuta un alt loc de muncă. O întrerupere a rutinei este una dintre cele mai bune modalități de a fii motivat. Astăzi, trebuie să iei decizii ca un jucător de poker, nu știi ce cărți are celălalt jucător, dar te bazezi pe intuiție.

Marți, Mercur din Casa a 6-a, a muncii, face un trigon cu Neptun din casa a 10-a a carierei. Intențiile spirituale pe care le-ai pus în mișcare ieri, încep să dizolve limitările, astăzi. Abordează cariera într-un fel magic, împletind diferitele energii a ceea ce îți dorești. Dacă alegi să rămâi la locul de muncă curent, vizualizează ce muncă de birou faci. Dacă vrei să mergi mai departe, vizualizează o ușă dublă care se deschide automat pe măsură ce te apropi.

Joi, Soarele din Casa a 7-a, face un trigon cu Chiron din casa a 11-a, a prietenilor. Întâlnești un prieten care pe lângă faptul că se bucură că te vede, îți vorbește despre ceva de viitor. O astfel de conexiune vă vindecă și vă întărește, reciproc. Transmite această energie mai departe, întinzând mâna unui alt prieten și lăsând astfel, energia să curgă.

Vineri, Venus din Casa a 6-a, a stilului de viață, se opune lui Uranus din casa a 11-a a intuiției. Este bine să adaugi puțină creativitate și capriciu acestei zile. E drept, aspectul te face impulsiv, dar și ingenios și antrenant. Această energie este prea bună pentru a o pierde doar stând pe Instagram.

Sâmbătă, Neptun revine în mers, după o călătorie de câteva luni prin Casa a 10-a a carierei, oferindu-ți puterea de a ajunge să muți și munții din loc dacă trebuie. Dar, de multe ori, energia lui Neptun este discontinuă, ca și cum ai turna apă într-un urcior spart. Astăzi, va trebuie să îți imaginezi sau să găsești o imagine care să te inspire și folosește-o ca fotografie de fundal pentru telefonul mobil. Fă ca viziunea să fuzioneze cu creativitatea pentru a avea succes și a crea lucruri noi.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Gemeni. Noutăți și schimbări în noul an

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni Relațional

Săptămâna aceasta este despre relaxare alături de partenerul tău. Aventura pare să fie pe primul loc pe lista ta. Dacă ești căsătorit vei vedea cum se vor rezolva majoritatea problemelor voastre. Vei uita de toate problemele, odată, și vei scăpa de toți neaveniții pentru a-ți trăi relația. Nimic nu îți poate strica starea de spirit săptămâna aceasta, mai ales că partenera/ul ta/tău își va mărturisi sentimentele profunde față tine.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni Profesional

Dacă lucrezi în vânzări și marketing, îți recomand să faci lucrurile diferit săptămâna aceasta. Zilele viitoare te ajută să te pregătești pentru asta. Eforturile pe care le depui pentru îndeplinirea obiectivului tău îți vor aduce împlinire! Poate că nu știi, dar efortul depus în această săptămână va fi factorul decisiv și direct proporțional cu creșterea ta profesională.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni Financiar

Te-ai plictisit de vechea ta profesie? Este timpul să planifici o schimbare. Ți se vor deschide noi oportunități; identifică-le înainte de a fi prea târziu. Investiția în noi fonduri sau acțiuni va fi benefică săptămâna aceasta. Dar să nu ai încredere în intermediari deoarece ai putea să fii înșelat. Investește într-un teren, deoarece este posibil să câștigi din aceasta. Consultă-te cu un expert financiar dacă nu ești prea sigur de ce vrei.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Gemeni Sănătate

Din acest punct de vedere va fi o săptămână excelentă pentru majoritatea dintre voi. Cu toate acestea, încearcă să reduci la minim tensiunea mentală legată de muncă, care poate persista datorită schimbărilor impuse de pandemie. Dacă ești adolescent poți suferi de probleme legate de acnee. Mergi la un dermatolog ca să scapi de problemă în loc să alegi la întâmplare din unguentele disponibile pe piață. Acestea îți pot face mai mult rău decât bine.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.