Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Săgetător

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Săgetător. În această săptămână ești ușor de remarcat, mai ales când vine vorba despre iubire. Cineva pe care l-ai cunoscut de ceva timp sau vine din trecut te poate face s vezi lucrurile altfel.

Soarele a intrat în Săgetător ieri. Astăzi însă Mercur aflat în casa a 12-a, a legăturilor secrete, face o inconjuncție cu Marte din casa a 5-a, casa iubirii și a creativității. Astăzi, este posibil ca momentul să nu fie tocmai cel corect. O întâlnire care credeai că se va desfășura într-un anumit fel, s-ar putea să nu se desfășoare conform planului. Nu lua acest lucru ca pe un semn misterios. Uneori energiile pur și simplu nu se armnizează.

Marți, Mercur face un trigon cu Neptun aflat în Casa a 4-a, a familiei. Este bine să decorezi casa astăzi, să infuzezi puțină magie pentru sărbătorile viitoare. Aprinde lumânări sau umple un castron cu conuri de pin parfumate cu scorțișoară, atrage abundența în acest moment. Permite-ți să trăiești în prezent și să îți folosești toate simțurile pentru asta.

Joi, Soarele, în Casa 1, a sinelui, formează un trigon cu Chiron din Casa a 5-a, casa copiilor și a rudelor mai îndepărtate. Este o zi pentru a vorbi cu familia și cu prietenii. Este posibil să nu poți merge la ei având în vedere starea de Urgență și restricțiile impuse, dar poți totuși să îi suni și să discutați. Cuvintele tale înțelepte și înțelegerea pot face diferența în viața lor. Sunteți în concordanță cu scopurile de profesor și lider.

Vineri, Venus din Scorpion, în Casa a 12-a a lucrurilor magice, se opune lui Uranus. Iubirea, cel puțin temporară, ar putea năvăli și îți poate da viața peste cap. Poate începe cu un text nevinovat și se poate termina cu o întâlnire secretă sau cel puțin un schimb de texte fierbinți. Dacă ești îți place să fii singur, ia în considerare o petrecere la ceas de seară, celebrul ceai de altă dată.

Sâmbătă, Neptun revine în mers direct după câteva luni de stat în casa a 4-a a familiei. Îți arată că toate experiențele trăite sunt doar o parte din curcubeul vieții. O experiență nu poate fi separată de restul. Se amestecă și câștigi forță atât din dulce, cât și din amar. Astăzi, hrănește-te cu mâncare bună, cu cuvintele amabile pe care le și ți le spui și trăiește momentele la intensitatea lor reală.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Săgetător. Câștiguri financiare mari

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Săgetător Relaţional

În această săptămână este posibil ca o nouă relație să capete un sens mai profund. Un flirt ocazional se poate transforma în ceva serios. Te simți pasional și compania acestui cineva special te exaltă. Vei fi destul de încântat de modul în care lucrurile progresează pe acest front. Iubirea pare să fie în cărți pentru cei singuri. Stai cu ochii deschiși dacă nu vrei să ratezi ceea ce îți este menit.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Săgetător Profesional

Este o săptămână fără probleme. Te vei putea concentra pe carieră deoarece nu te mai deranjează nimic. Poți începe să te pregătești pentru proiectele viitoare, să îți extinzi afacerea și să te stabilești pe obiective pe care trebuie să le atingi în cel mai scurt timp. Ești avantajat dacă activezi în exporturi, importuri sau metale strategice.
Financiar

Săptămâna începe cu câteva vești bune pentru tine. Vin niște bani din schemele de investiții pe termen scurt. Sunt indicii că profitul este mult mai mare decât te aștepți. Ai sesizat ce se întâmplă și și-ai reorientat afacerea care merge. Caută un consilier de încredere sau un expert contabil pentru a folosi cât mai bine banii.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie Săgetător Sănătate

Schimbarea dietei te va ajuta să păstrezi echilibrul homeostazic al organismului. Ai putea avea probleme cu stomacul săptămâna aceasta așa că sugerez să eviți mâncarea excesivă cu orice preț. Dacă ești stresat în legătură cu munca, încearcă să nu mai faci ore suplimentare, când lucrezi de acasă nu realizezi că petreci mai tot timpul în fața calculatorului. Dacă ai probleme cu inima, cu tensiunea arterială sau cu diabetul, ei bine, săptămâna aceasta te mai ușurezi. Adolescenții din familie să fie atenți la ochi în această săptămână, asta apropo de statul la calculator.

Horoscop Minerva săptămânal 23 – 29 noiembrie INTEGRAL:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTORCAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top