Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Blanță. Să mergi cu fluxul, parcă nu te atrage, săptămâna aceasta. Este o perioadă în care poate dorești să fii peștele care înoată în amonte în timp ce școala merge în aval. Simte-te liber să mergi pe drumul tău, indiferent de ce au de spus alții despre asta. S-ar putea să fii presat de cei dragi să acționezi într-un anumit mod sau pentru a merge undeva unde nu vrei. Nu face aceste lucruri doar pentru a le face plăcere. Fă doar ceea ce îți place.

Luna în Scorpion este în Casa a 2-a, sectorul banilor munciți, așa că este momentul să acționezi. Merită să folosești această energie lunară pentru a ajuta la crearea impulsului, atunci când începi un nou plan sau proiect. Există ceva care să te oprească? Deoarece această fază lunară face pătrat cu Saturn din Casa a 4-a, a familiei, există probabilitatea ca responsabilitățile să te trag înapoi. Dacă există o modalitate de a delega sarcinile, astfel încât să ai mai mult timp, încearcă să faci acest lucru.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Blanță Relațional. Actuala configurație planetară poate sugera că, pentru prima oară în istoria relației actuale, nu poți suporta să repeți ceva ce ai făcut de ieri, vrei ceva nou. Dacă gândul unei astfel de existențe plictisitoare care se întinde destul de mult în viitor, te face să te simți puțin tulburat, atunci trebuie să iei te gândești care sunt nevoile și dorințele tale cele mai profunde și să te reconectezi cu acele lucruri care te împlinesc cu adevărat.

Luna din Scorpion de la începutul săptămânii, îți aduce speranța pentru viitor. Evitarea conflictelor este prioritatea ta numărul unu, atunci când începi o nouă relație, dar pătratul Lună – Saturn poate arunca o umbră asupra intențiilor tale bune. Stai calm indiferent ce se întâmplă.

Soarele a intrat în Leu săptămâna trecută, aducându-ți curaj, adică să fii puțin mai îndrăzneț decât de obicei și să spui lucruri pe care poate nu le spui de obicei. Este bine să fii în centrul atenției. Momentele incomode nu trebuie să se încheie cu jenă ci cu simț al umorului.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Blanță Profesional. Adu săptămâna aceasta o abordare mai revoluționară a ideii de muncă. La început s-ar putea să te simți nesigur făcând acest lucru, dar odată ce ai făcut primul pas, vei găsi multe mâini de ajutor care să te sprijine. Nu poți greși când gândești lucrurile în perspectivă.

Colegii sunt de partea ta,  așa că nu-ți face griji. Îți este ușor să interpretezi tăcerea unora crezând că sunt împotriva ta, atenție însă, este doar o aparență. Ai mai mult sprijin decât îți dai seama. Ești convins că evoluția în credință va fi susținută din plin.

Săptămâna aceasta este ideală pentru a te deplasa într-o direcție nouă. De asemenea, sprijină dezvoltarea echipei. Managerii au nevoie de angajați cu pregătire, abilități și resurse pentru a face imposibilul posibil. Un volum de muncă echilibrat care susține punctele forte ale oamenilor și nevoia lor de a fi independenți, va fi cel mai eficient program. Poți fi neobișnuit de solicitat de colegi. Sfârșitul săptămânii este un moment excelent pentru a te gândi la modul în care munca te afectează fizic. Implementarea proiectelor ergonomice poate face o diferență pozitivă pentru toată lumea.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Blanță Financiar. Nu este suficient doar să salvezi niște bani pe moment. Ești isteț, uneori lunecos, când vine vorba de bani. Prin urmare, folosește-te de aspectul acestei săptămâni. Șansa de a avansa în cariera este foarte mare și urmărește, în același timp, să profiți de noi oportunități în viața profesională. Asigură-te doar că locul de muncă este stabil înainte de a investi în el. Uneori, lucrurile se pot schimba atât de repede încât structura unei afaceri nu se poate menține. Protejează-ți interesele cu orice preț.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Blanță Sănătate. Uleiul de iasomie ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături săptămâna aceasta. Iasomia vindecă spiritual și este asociată cu Luna, în extractele străvechi din plante. Pune câteva picături în baie sau în loțiunea ta favorită pentru corp. Adesea gândit să atragă iubirea, parfumul induce și un somn profund, relaxant, care poate vindeca simptomele stresului. Istoric, iasomia a fost folosită de moașe pentru a ajuta femeile să își relaxeze corpul în timpul nașterii. O picătură sau două pe pernă îți va oferi o noapte de odihnă. La fel levănțica.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top