Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 GEMENI

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Gemeni. Fii selectiv când vine vorba de să-ți exprimi pasiunea săptămâna aceasta. Amintește-ți că mai puțin poate însemna de multe ori, mai mult. Lasă acțiunile minime, dar semnificative și vorbească și folosește cât mai puține cuvinte. Există mult mai mult în privirea ta decât în vorbe. Prada nu are nicio șansă sub privirea ta hipnotică.

Luni, Luna este în Casa a 2-a, casa propriilor finanțe și poate da startul unui nou început dacă dorești. Dacă te-ai simțit presat de anumite instituții financiare sau de problemele bănești, ești decis să faci ceva în acest sens pentru a ușura orice tensiune sau anxietate. Indiferent de problemă, întotdeauna există o cale de ieșire dacă poți obține ajutorul și sfaturile potrivite și le și urmezi. Nu este nevoie să suferi inutil.

Într-o notă mai relaxată, Soarele în Leu și în Casa a 3-a, sectorul comunicări poate influența pozitiv lucrurile. Din această cauză, este posibil să începi să vezi și îmbunătățiri mai devreme decât te aștepți. Acesta este momentul pentru a-ți promova munca, afacerea și abilitățile, fie online, fie off Și cu cât faci asta mai mult, cu atât mai bine pentru tine.

Ai nevoie de o idee strălucitoare? Fii atens la legătura dintre Mercur și Uranus deoarece poate adăuga o notă de geniu ecuației în sine.

Relațional. Este o săptămână bună pentru a trimite mesaje de dragoste cuiva special, pentru a-ți dedica sentimentele unei idei și încrederea unor foi scrise care curând vor ajunge o carte, scrii scrisori, poezii sau chiar lucrezi la o piesă de artă. Energia astrală te încurajează să deverși sentimentele în pagină sau chiar direct pe computer. Curând, cu puterea cuvintelor vei seduce obiectul dorinței tale.

Cred că este extraordinar că ți s-a dat o a doua șansă. Luna din Scorpion îți oferă o fereastră de oportunități în prima parte a săptămânii, dar ai grijă la energia pe care o aduce opoziția dintre Lună și Jupiter și care poate sabota totul. Ar putea îngreuna lucrurile mai mult decât trebuie.

Soarele ajuns în Leu, adaugă câteva momente tensionate dar necesare vieții amoroase. Amintește-ți că planeta Mercur este acum din nou în mers direct, astfel încât comunicarea să se reașeze în matcă. Ai putea vorbi cu cineva care îți place, ore întregi și nu te-ai plictisi.

Profesional. Deți o informație importantă de care ai nevoie pentru a înțelege legăturile ascunse dintre evenimente, oameni și proiecte și sistemul în care lucrezi. Din păcate, însă, o forță mai puternică decât a ta îți blochează calea. Un șef cu ochelari de cal, se opune automat tuturor ideilor noi. Nu renunța.

Găsește o modalitate de a încorpora natura artistică în activitatea cotidiană și vei avea succes. Învingătorul va fi cel care poate aduce o  perspectivă mai creativă și mai imaginativă asupra situației. Ești în poziția perfectă pentru a lăsa să strălucească adevărata ta valoare.

Așteaptă-te să ai noi contacte în preliminariile unor negocieri, săptămâna aceasta. Abilitatea ta de a găsi un teren comun poate face să ieși în evidență la aceste întâlniri. Dedicarea și loialitatea față de angajatorul tău vor străluci în această săptămână. Joi este o zi numai bună pentru a cere ce ai nevoie. Discuția cu un personaj aparte îți va oferi informații utile. Nu-ți fie teamă să vorbești pentru ceea ce ai nevoie. Refuză să renunți la o relație dificilă sau confuză, nu pentru a avea ultimul cuvând ci pentru a înțelege unde este problema.

Financiar. Activitatea profesională, aduce emoție și dramă, dar și un pic de imprevizibilitate în această săptămână. Ideile zboară, dar trebuie să faci și bani înainte de a trece la următoarea, ca să nu te pomenști că nu îți ajung banii ca să plătești dările. Aspectele influențează și casa relațională, Casa a 7-a. Se schimbă multe lucruri acolo, este nevoie să fii diplomat și atent în aceste momente. Dragostea îți dictează deciziile.

Sănătate. Abilitatea ta de a-ți gestiona viața și așa ocupată, are foarte multe legături cu ceea ce mănânci și bei, indiferent dacă faci mișcare în mod regulat sau cum ai grijă de nevoile tale personale. Privește mai atent și conștient obiceiurile tale alimentare și felul cum faci mișcare. Îți pregătești frecvent mesele, începând de la zero, în loc să mănânci doar la restaurantul din cartier sau să încălzești o masă pregătită de altcineva? Poți adăuga și alte legume în loc să adăugi carne? Sunt puține lucrurile care pot sta în calea unui stil de viață mai sănătos. A fi conștient de asta este primul pas spre o sănătate de fier.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top