Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Fecioara. Simți o nevoie puternică să îți exprimi individualitatea. Nu vrei să te amesteci oricum, nevăzut, printre oameni în timp ce mergi pe stradă. Vrei să fii oaia cu lână de aur, persoana care știe să aibă un mers elegant dar și un pas sălătreț. Găsește-ți un loc sau un grup care să îți permită să fii tu însuți și să nu îți faci prea multe griji pentru ce cred ceilalți despre stilul tău. Originalitatea ta este inspirată și îi inspiră și pe alții.

Vrei sa profiți la maxim de viata socială? Cu luna în Scorpion, te-ai putea alătura unui grup interesant, să te muți în noi cercuri sociale sau să faci cunoștința cu cineva care foarte rapid devine un prieten de nădejde. La orice acțiuni participi, acestea îți pot îmbogăți viața din cauza oamenilor pe care îi vei întâlni.

Această lună însă face un pătrat cu Saturn din Casa a 5-a a creativității și a divertismentului, așa că o parte din tine și-ar dori să fie o vreme singur făcându-ți de lucru cu altceva. Și, în timp ce acest lucru te poate ajuta să perfecționezi o abilitate sau un talent, te-ai putea lipsi de interacțiunile în cascadă care chiar dacă îți sunt de ajutor, te obosesc.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Relațional. Deși comunicarea ar trebui să fie destul de simplă cu configurația astrală de săptămâna aceasta, este posibil să nu fie chiar atât de simplă. Dacă tocmai ai început o relație, atunci este posibil să nu fii destul de sincer cu celălalt, fără niciun motiv. S-ar putea să fiți amândoi în situația în care simțiți că puteți spune atât de multe, dar nu aveți curajul. Multe lucruri sunt ascunse vederii.

Luna din Scorpion de luni, acționează ca o forță care hrănește, plină de compasiune pentru viața ta amoroasă. A arăta o altă față a ta cuiva, poate face o mare diferență pentru viitorul proapetei relații.

Soarele a ajuns în Leu semnul pe care îl conduce. Personalitatea ta beneficiază imediat de această energie de foc, deoarece nu îți este frică să faci prima mișcare așa cum ai făcut-o și altă dată. Cuvântul cheie în weekend este „distracție”. Râsul este cel mai bun mod de a relaționa cu cineva cu care vrei să cimentezi o relație.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Profesional. Astrele nu îți sunt favorbaile săptămâna aceasta din punct de vedere profesional așa că nu-ți asuma riscuri majore. Dacă faci asta, este posibil să te dai peste cap. Mai bine alege un traseu conservator săptămâna aceasta și oamenii să te respecte pentru ce știi. Speculațiile nu duc niciunde.

Unii te pot critica și este posibil să îți rănească mândria destul de adânc. Nu-ți place să fii certat, indiferent de motiv, și prima ta reacție poate fi să te înfurii și să reacționezi violent. În loc să te enervezi, folosește critica constructiv.

Stai în picioare și spune ce gândești chiar dacă unora nu le place punctul tău de vedere. Așteaptă-te să jonglezi cu mai multe cereri. Este posibil să ai nevoie de un loc liniștit în care să lucrezi, astfel încât să poți sta departe de cei care îți abata atenția. Încetinește ritmul și forțează-te să te concentrezi. Aceasta poate însemna și amânarea temporară a unor proiecte. În schimb, emoțiile pot fii intense. Fără să te gândești, poți spune ceva negândit și un coleg mai sensibil poate interpreta greșit.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Financiar. Un aspect care te susține, îți oferă o bază fermă pe care să îți construiești visele legate de bani. Un altul îți zguduie relațiile strânse și te obligă să te întrebi cum contribuie fiecare la viața ta. Dacă nu este prea mult, lasă-i pe unii să fie biletul spre o mulțumire mai mare. Între timp, reia ideile, produsele și serviciile și extinde-le la o bază mai mare de clienți. Succesul va bate la ușă mai repede decât crezi.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Sănătate. Atenție la ispita de a sări calul, săptămâna aceasta! Încearcă să păstrezi limitele sănătății, în această săptămână. Sănătatea depinde în mare măsură de somn, respecto ora la care te bagi în pat și nu la miezul nopții și de o dietă regulată, sănătoasă. Încearcă să faci din somn fântâna tinereții! Somnul afectează atitudinea și lumea spune că atitudinea este totul. Aceasta însumând și micul dejun: apa, fructele proaspete și pâinea prăjită integrală, ce mai este o atitudine grozavă!

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top