Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Săgetător. Ai nevoie de libertate emoțională. Poate că simți că ești constrâns sau manipulat în a simți într-un anumit fel și te simți de parcă ai fi prins într-o capcană. Dacă te poți distanța, probabil că vei vedea că, de fapt, ești prins în drama altcuiva.

Cred că este timpul să te apropi de sursa de energie, deoarece luna din Scorpion, te poate inspira să te cufunzi în tine, adânc și să descoperi adevărate comori. Această lună care apare în sectorul lucrurilor neștiute, a tranziție și a transformării interioare, unul dintre cele mai subtile zone ale temei tale natale.

Este timpul să îți îmbogățești viața descoperind mai multe despre sinele tău interior. Poți afla cum, lăsând cale liberă emoțiilor blocate, te poți elibera pentru a-ți urma drumul.

Ceea ce te-ar putea opri este puternica concentrare asupra bunurilor și resurselor materiale. Deși sunt necesare, pot muta centrul echilibrului în exterior, pe când un echilibru corect al interiorului cu exteriorul este totuși mai bun.

Dacă ești gata să te distrezi, tranzitul Soarelui prin Casa a 9-a, sectorul călătoriilor și a aventurii, te încurajează să îți lărgești orizonturile și să faci o călătorie, chiar și imaginară, bine meritată, dacă asta îți dorești.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 SĂGETĂTOR Relațional. Aspectul actual în joc poate sugera că este dificil să te simți stabil și să iei o decizie cu privire la o anumită relație în care ai fost sau ești implicat. Poate că ai nevoie de mai multă libertate și totuși îți place acel sentiment de a avea pe cineva la care să mergi în perioadele cu probleme. În momentul de față, poate este mai bine să lași totul la o parte și să iei o mică pauză.

Mercur este în Casa a 8-a a intimității, atenuândud o mulțime de temeri în ceea ce privește comunicarea. Dacă te adresezi cuiva, ar trebui să știi cine e.

Luna în Scorpion și în Casa a 12-a, la începutul săptămânii ,deschide uși, dar tu ești cel care trebuie să apese pe clanță și să treacă de ele. A sta pe loc așteptând să se întâmple ceva probabil nu va duce la niciun rezultat.

Există în același timp un pătrat Lună – Saturn, care face să te simți singur, pierdut și / sau abandonat. De ce oare toți ceilalți au pe cineva, cu excepția ta? O întrebare mai bună ar fi ce ai de gând să faci ca să îndrepți lucrurile?

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 SĂGETĂTOR Profesional. Caută adevărul înainte de a continua orice lucrare nouă. În plus, este extrem de important să fii sincer cu ceilalți. Orice înșelăciune față de sau din partea celorlalți este probabil să se încheie destul de rău. Lucrurile se vor schimba când te vei recunoaște adevărul.

O nouă tendință începe săptămâna aceasta, care se va dovedi a fi extrem de favorabilă pentru tine. Asigură-te că treci de orice obstacol care îți iese în cale. Ai încredere în instinctele tale, căci nu te vor înșela. Prosperitatea este în aer și te poți valorifica.

Este posibil să simțiți o dorință puternică de a fi pe picioarele tale în această săptămână. De asemenea, posibil să fii criticat pentru că nu ești atent cum trece timpul. Este important să fii organizat. Știi ce trebuie să faci așa că stabilește termene de gestionare, ore rezonabile și descrieri clare în fișele de post. Nevoia ta de a perfecționa lucrurile este puternică. Ia în considerare studierea unui nou talent.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 SĂGETĂTOR Financiar. Dacă problema banilor te-a tulburat recent, un aspect frumos te va ajuta să ieșiți din acea stare. Un șir de evenimente neașteptate îți zguduie viața de familie și emoțiile interioare. Sentimentele pot părea că ies de nicăieri. Însă totul este clar, luptă-te pentru a te elibera de vechile tipare, astfel încât să poți avansa în viața financiară. Ești îndemnat să îți folosești mintea la locul de muncă. Nu lăsa pe altcineva să solicite credit pentru munca ta.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 SĂGETĂTOR Sănătate. Ești uluit de violența pe care o vezi în lume și trebuie să echilibrezi șocul prin activități previzibile, liniștitoare. Înconjoară-te cu blândețe în casă – creează-ți un refugiu sigur. Fă exerciții ușoare, liniștitoare, cum ar fi întinderea musculară și mersul pe jos. Liniștește-ți mintea citind ce îți place și exersând meditația în orice mod consideri de cuviință. Dă-ți echilibrul de care ai nevoie și observă când trebuie să echilibrezi. Plimbarea este un exercițiu minunat pentru redobândirea acestuia.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top