Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 PEȘTI

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august Pești. Realizezi când greșești, așa și acum așa că fă bine și pune lucrurile în ordine. Dacă ți-ai lăsat hainele murdare pe podea și vasele nespălate, tot tu vei fi cel care le va spăla ulterior. Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale. Este o săptămână excelentă pentru a face curățenie în viața ta. Te vei simți mai bine cu tine și în mediul tău imediat.

Luna din Scorpion, în Casa a 9-a, a spiritului de aventură și a orizonturilor îndepărtate face ca acesta să fie unul dintre momentele cele mai bune pentru a-ți prezenta munca, online, prin intermediul rețelelor de socializare sau prin prezență în magazine locale sau târguri de artizanat. De asemenea, este posibil să tinzi să fii reținut de tema criticilor. Cu toate acestea, poți fi cel mai prost critic uneori.

De asemenea, nu te va ajuta să te compari cu ceilalți, deoarece acest lucru te poate împiedica în ceea ce faci. Ceea ce ai de oferit este unic, așa că ignoră aceste temeri și ia taurul de coarne. Nu știi niciodată cine poate să îți vadă munca și să o iubească imediat, caz în care lucrurile pot continua să devină din ce în ce mai bune pentru tine.

Trecerea Soarelui prin Leu prin Casa a 6-a, a stilului de viață sugerează că poți beneficia de eficientizarea rutinelor și să adopți noi obiceiuri care să îți îmbunătățească viața.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august Relațional

Viața sentimentală poate părea oarecum neregulată, datorită influxurilor astrale actuale. Partenerul tău pare să-și dorească un lucru acum, peste un minut vrea altceva ceea ce poate avea tendința să-ți perturbe echilibrul și armonia. În aceste condiții, nu este posibil să faci compromisuri, va trebui să fii mai clar cu privire la propriile nevoi, chiar dacă acest lucru este incomod.

Luna în Scorpion, de la începutul săptămânii, este un semnal care să îți permită să simți emoțiile cele mai profunde. De atâtea ori te ferești să spui ce simți. Nu este nimic rău în a plânge sau a râde în hohote, dacă asta simți dar nu mai ține în tine.

Luna din Săgetător, la mijlocul săptămânii, scoate iveală partea ta mai dramatică, care solicită atenție. Această persoană nu apare foarte des în preajma oamenilor timizi, așa că i-ai putea surprinde pe cei din jurul tău atunci când se întâmplă acest lucru. Folosește această nouă ipostază pentru a merge mai departe.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august Profesional

Nu fii prea fixist în abordarea ta săptămâna aceasta. Mulți nu vor fi la fel de flexibili și la fel de adaptabili, ca și tine. Adoptă o abordare mai înțelegătoare dacă vrei să ai succes cu munca ta.

În cele din urmă, primești sprijinul de care ai nevoie pentru a merge mai departe cu un proiect important. Săptămâna poate fi un moment al noilor începuturi pentru tine. Lucrurile antamate acum au un potențial remarcabil.

Pe de altă parte însă, există încă riscul ca dispozițiile și suspiciunile cuiva să declanșeze probleme la locul de muncă. Încerca să vezi partea pozitivă a oricărei situații și să ai mai multă încredere. Oportunitățile la locul de muncă se mișcă în favoarea ta. Mijlocul săptămânii este bun pentru găsirea unei poziții noi sau pentru îmbunătățirea celei pe care o ai. De asemenea, ai răbdare cu întârzierile și complicațiile în această săptămână. Acceptă un ritm mai lent.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august Financiar

Dacă în ultima vreme te-ai simțit blocat financiar, există un răspuns pentru asta. Și te poate scoate din cochilie pe măsură ce te impui ca prezență. Influxurile astrale cam zdruncină ceea ce ai întâmpinat cu stilul personal și îți sugereazî să gândești limpede când vine vorba despre banii tăi. A sta deoparte poate însemna diferența dintre a face o impresie grozavă în drup sau a fi nevoit să faci față singur.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august Sănătate

Întotdeauna îți place să vezi ambele părți ale unei probleme și îți place să te înțelegi cu toată lumea. Cu alte cuvinte, nu întâlnești, de obicei, pe cineva la fel de încăpățânat ca și tine. Cu toate acestea, există o tendință de a sări de la o idee la alta prea repede, astfel încât s-ar putea să nu îți fie clare nici propriile opinii! Implică-te în lucruri care necesită timp pentru finalizare. Gătitul este un loc bun pentru a începe. Fă ceva puțin complicat, dar delicios și bucură-te de rezultate!

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top