Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 LEU

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Leu. Ești mai vorbăreț ca de obicei. Sunt de multe ori momente când te poți retrage dintr-o situație, dezgustat sau plictisit. De obicei ești nerăbdător să mergi mai departe. Simte-te liber să faci ce vrei și să vorbești cu tine.

Luna din Scorpion, din Casa a 4-a a familiei, puternică, te încurajează să îți creezi obiceiuri pozitive care te pot ajuta să evoluezi spiritual. Aceasta poate include meditația, atenția concentrată, o practică spirituală cum ar fi rugăcviunea. Reiterând viața ta interioară, viața exterioară poate înflori, iar această lună în Scorpion îmi spune că este momentul să începi.

Cu toate acestea, se opoziția cu  Saturn din Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, a rutinei cotidiene și a sănătății, sugerează că ești prea ocupat ceea ce te-ar putea împiedica să integrezi aceste noi obiceiuri în viața de zi cu zi. Nu uita însă, că este o oportunitate de a alege și de a evita orice pierdere de timp. De fapt, gestionarea timpului tău poate fi crucială pentru succesul care îl vrei.

Vestea bună este că Soarele este deja în semnul tău, în Leu, pentru o ședere de patru săptămâni, oferindu-ți un nou contract de supraviețuire în viață. Încrederea și vitalitatea pot crește, permițându-ți să realizezi multe altele.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Leu Relațional. Posibil să nu simți prea multă emoție în relația pe care o ai în acest moment. Dar configurația astrală sugerează că vei găsi conversația, cu siguranță, lămuritoare și stimulatoare. Ai o înțelegere firească a laturii ascunse a vieții și a realităților subtile care pot crea sau rupe orice parteneriat și vei fii bucuros să discuți aceste abordări distinct tocmai pentru a face ca dragostea să funcționeze.

Luna în Scorpion la începutul săptămânii îți oferă o nouă perspectivă romantică. Pătratul Lună-Saturn încearcă să unele interferențe cu eforturilor tale, dar perseverența câștigă până la urmă.

Soarele este în semnul tău, astfel încât să aștepți cu nerăbdare să se întâmple ceva interesant. Nu a existat un moment plictisitor în timpul acestui tranzit. Profită la maxim de el în următoarele patru săptămâni!

Eul tău va fi o problemă pe măsură ce săptămâna trece, dar încearcă să nu iei lucrurile chiar atât de personal. Ignoră un comentariu pe social media de la cineva care, clar, nu te cunoaște foarte bine sau situația ta socială.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Leu Profesional. Îți pierzi răbdarea destul de repede săptămâna aceasta. Simți o tensiune extraordinară care te îndeamnă să faci orice, ca să  o eliberezi, dar eu îți spun așteaptă! Ai grija. Amalgamul de energii astrale te poate determina să acționezi irațional atunci când într-adevăr, trebuie să fii calma și să ai răbdare.

Nu amesteca afacerile cu plăcerea săptămâna aceasta. Un prieten te poate solicita să îi faci un favor legat de muncă. Ai grijă. Un asemenea ajutor nu doar că generează obligații dar se poate încheia destul de prost. O favoare nevinovată s-ar putea transforma în pierderea unui prieten.

Sub influența puternică a astrelor, este posibil să îți susții opiniile cu forță. Atenție la greșelile costisitoare. O abordare lentă și atentă este cea mai bună. Fii atent cu munca; fă-ți timp pentru a citi corect indicațiile și sugestiile și verifică faptele. Lucrurile se vor mai liniști după ziua de miercuri. Te vei putea concentra pe lucrările care trebuie finalizare. Este posibil să mai fie câteva întreruperi, dar în general vei fi productiv, mai ales că ești deosebit de sensibil la sentimentele altora.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Leu Financiar. Situația ta financiară poate să nu fie tocmai ceea ce îți dorești să fie acum, dar astrele își ridică moralul în această săptămână. Accentul pus de Mercur pe Casa a 12-a, te îndeamnă să fii atent la modul în care folosești cuvântul, mai ales atunci când vine vorba despre cuvintele tale, care pot răni grav. Între timp, banii intră atunci când exploatezi investiții și proprietăți pe care le împarți cu cineva.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Leu Sănătate. Ești unul dintre cele mai în formă, fizic, dintre toate semnele zodiacale. Se pare că ai un program de exerciții zilnice sau săptămânale pe care îl urmezi cu religiozitate. Dacă nu, ar trebui. Acest lucru este recomandat persoanelor de orice vârstă. Energia vitală care derivă din activitatea fizică regulată afectează starea de spirit, abilitatea de concentrare, dieta și viața intimă, menține sângele în mișcare și ești o persoană pe deplin mulțumită.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top