Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 VĂRSĂTOR. Unii vor încerca să-și folosească puterea chiar și atunci când nu este locul. De aceea, este o perioadă în care oamenii pot încerca să-și demonstreze IQ-ul oferind fapte aleatorii care nu oferă nimic util situației în care ești, ci servesc doar pentru a-și demonstra cunoștințele despre varii situații financiare. Încearcă să nu te lași impresionat de puterea afișată a unora. Este mai mult decât probabil să aibă nu prea multă substanță.

Noile obiective necesită timp, iar această săptămână aduce șansa de a face toate modificările necesare rutini profesionale, astfel încât să poți dispune de cât mai multe dintre ele. Luna din Scorpion și în Casa a 10-a, sugerează o oportunitate excelentă de a-ți reorganiza programul și de a elimina orice activitate care nu funcționează pentru tine. Fie că dorești o sănătate mai bună, un nou loc de muncă, o afacere de succes sau pur și simplu să fii fericit, acesta este un moment bun pentru a pune în aplicare noi strategii, astfel încât să îți poți îndeplini obiectivele.

Cu Luna în pătrat cu Saturn de luni, ai putea să dai înapoi crezând că nu merită. Dar, acest lucru ar putea fi ceva care să funcționeze. Meriți ce este mai bun în viață.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 VĂRSĂTOR Relațional

Aspectul în joc încurajează gândurile să zboare și, de asemenea, să te ascunzi. Într-un fel nu dorești ca persoana care ți-a stârnit interesul romantic să știe totul despre tine prea curând, și astfel poate apărea deosebit de reticent și opac. Cu toate acestea, ești la fel de hotărât să afli cât mai multe despre ea, fără încă, să dai prea mult. Unul dintre voi trebuie să deschidă gura în curând.

Luna în Scorpion la începutul săptămânii îți cere să iei legătura cu sentimentele tale interioare, nu o ignora. Intuția ta este profundă acum și îți permite să analizezi câteva emoții mai intense. Ar putea fi progresul pe care l-ai căutat.

Fii atent la energia rezultată din pătratul Lună – Saturn, de luni, dificilă, și care persistă în același timp. Șterge îndoiala de sine amintind de succesele romantice din trecut.

Soarele traversează semnul opozabil, Leu și te simți adept social și încrezător în capacitatea ta de a te apropia de oameni. Ești atras de acele persoane cărora nu le este frică să trăiască după propriile lor reguli.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 VĂRSĂTOR Profesional

Atmosfera săptămânii este cu siguranță una înfloritoare de care poți profita. Întâlnirile cu colegii sau cu oamenii de contact vor merge surprinzător de bine. Dacă trebuie să faci o impresie pozitivă cuiva, săptămâna aceasta este numai bună. În mod natural te simți „pornit”.

Poate că este dificil să lucrezi cu alții, deoarece oamenii din jurul tău par să adopte o abordare extrem de imatură asupra muncii lor. Încearcă să vezi trecutul și îmbrățișează-ți creativitatea pe care acest aspect copilăresc o aduce la masă.

O să fii puțin mai puțin neliniștit pe măsură ce săptămâna începe. Prietenia la locul de muncă se îmbunătățește atunci când ești capabil să asculți și să împărtășești cu atenție o problemă. Mijlocul săptămânii este un moment foarte social. Poate că nu vrei să lucrezi singur. Este un moment prielnic pentru proiecte de grup și folosind un pic de distracție pentru a îmbunătăți starea de spirit a tuturor. Felul tău de a iubi și optimismul este apreciat. Sâmbătă energia îți crește sensibilitatea la nevoile altora.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 VĂRSĂTOR Financiar

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre o schimbare neașteptată, ceea ce te-ar putea destabiliza temporar. Dacă te descurci bine, este posibil să fii nevoit să te descurci cu o creștere financiară semnificativă sau invers. Nu presupune nimic pentru că nimic nu durează cât lumea. Cu toate acestea, un alt aspect te încurajează să-ți descoperi adevărata vocație, mai ales când vine vorba despre muncă pentru că ai ceva de spus.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 VĂRSĂTOR Sănătate

Când vrei ceva ești determinat, de obicei, să-l obții, ce se întâmplă acum? Ai o înțelegere tenace a planului material, iar când vine vorba despre stabilirea obiectivelor ești printre cei mai impresionanți. Când vine vorba de corpul tău, este posibil ca abordarea să fie mai puțin flexibilă. Deși ai tendința și te străduiești pentru ca lucrurile să meargă bine, îți amintești  de condiția umană că este fluctuantă și trebuie să faci timp și pentru zilele în care pur și simplu nu vei putea să îți îndeplinești așteptările. Ia-o ușor cu tine.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top