Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 RAC

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Rac. Se poate simți ca și cum ceva sau cineva încearcă să te împiedice să avansezi cu obiectivele tale ambițioase. La început este posibil să respingeți mingea și lanțul atașat la gleznă, dar la o examinare mai atentă, vei vedea că această piedică este de fapt un mare ajutor. Deocamdată servește ca un memento important pentru a încetini și a te gândi mai mult și a planifica înainte de a lua măsuri.

Pregătește-te pentru o săptămână interesantă, în care ești încurajat să mergi după ce vrei. Cu toate acestea, deoarece Luna în Scorpion face sextil cu Saturn aflat în sector relațional, există șansa ca cineva să încerce să te oprească. Nu le lăsa. Ai dreptul să fii fericit și să îți îndeplinești nevoile. Dacă această idee te entuziasmează și te face mai optimist, atunci mergi pe drumul tău.

Problemele financiare vor fi de asemenea concentrate pe măsură ce Soarele deja este în Leu. Săptămânile următoare poți savura o poveste despre cheltuieli, care ar putea implica achiziționarea de cadouri pentru alții, dar și pentru tine.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Rac Relațional. Influxurile astrale actuale par să te elibereze de anumite constrângeri la care poate te-ai simțit obligat să aderi recent în ceea ce privește o relație de dragoste. Există armonie, care va lumina atmosfera considerabil și te va încuraja să ierți și să uiți, precum și să relaxezi atitudinea într-o anumită măsură. Poți vorbi în siguranță și elibera tensiuni ascunse fără să simți că urmează o erupție majoră.

Soarele a trecut din semnul tău în cel vecin, în Leu miercurea trecută. Dacă încă te simți emoționat legat de cineva din trecut, te uiți la fotografii vechi și asculți cântece care îți stârnesc amintiri,  nu va face decât să înrăutățească lucrurile.

Luna, în Scorpion, în Casa a 5-a, a iubirii și a creativității, de marți, la începutul săptămânii, îți dă senzația că ceva nou este la orizont, deci păstrează-ți nota optimistă. S-ar putea să apară alte lucruri în calea căutării tale, dar ai un puternic sentiment că este acolo. Și nu vei avea nicio problemă să faci prima mișcare. Au trecut destul de mult timp de când nu te-ai mai simțit atât de încrezător.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Rac Profesional. Limba ascuțită, abilitățile de comunicare, extrem de puternice, orecum și talentul de a ajuta oamenii indiferent din ce tabără sunt, vor fi extrem de valoroase. Reducerea decalajului dintre personalitatea ta și personalitatea celorlalți se va dovedi factorul de integrare în succesul general.

Poate fi dificil să depui toate eforturile în muncă, deoarece o mare parte din ceea ce faci intră în conflict cu actualul tău sistem de credințe. Ia în considerare modul în care ideea pe care o ai in minte, se potrivește cu imaginea de ansamblu și ajustează-ți drumul profesional, în consecință.

Adoptarea unei abordări mai blânde te va ajuta să te strecori prin problemele pe care le poți întâmpina cu colegii sau cu clienții. Reacțiile înțelepte și rapide te fac extrem de fermecător, atât timp cât nu ești prea tăios în remarcile tale. Mijlocul săptămânii poate aduce cerințe majore, probabil dorești să te liniștești și este posibil să fie nevoie să închizi ușa sau să lucrezi singur. Concentrarea atenției îți va permite să fii mai productiv și mai puțin stresat.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Rac Financiar. Săptămâna aceasta este despre capacitatea de a te concentra ceea ce este cu adevărat important. Vrei să fii îndrăzneț și creativ, mai ales când vine vorba despre familie, prieteni și partenerii de suflet. S-ar putea să te simți liber și spontan, dar planetele au alte planuri pentru tine. Vrei să fii responsabil, mai ales când vine vorba despre jobul tău. A face o impresie grozavă te va ajuta să urci mai repede scara ierarhică și asta înseamnă și mai mulți bani.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Rac Sănătate. Dacă te trezești pe partea cealaltă a patului mai multe zile la rând, probabil că are ceva de-a face cu o dorință inconștientă care te bântuie de ceva vreme și încă nu s-a îndeplinit. O modalitate de a aduce inconștientul mai mult în viața de zi cu zi conștientă este să ținem un jurnal în care să notăm visele. Durează doar câteva minute în fiecare dimineață. Înainte de a te îmbrăca, înainte de a lua micul dejun, petrece câteva minute schițând pe hârtie ce s-a întâmplat în visul tău.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top