Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Capricorn. Gândești mult o decizie, încât chiar și după ce ai luat-o, parcă eziți să o pui în practică. Ai încredere în propriul proces mental. Odată ce începi să renunți, poate fi dificil să găsești siguranța de care ai nevoie, întrucât inevitabil vei aluneca pe panta îndoielii de sine.

Luna din Scorpion, de luni, în Casa a 11-a, ar putea coincide cu o serie de modificări aduse unui parteneriat sau unei asociații. În schimb, poate fi unul dintre momentele mai bune pentru a dezvolta un proiect și pentru a duce povestea în următoarea etapă, mai ales dacă te bucuri de compania cuiva apropit.

Cu toate acestea, întrucât Luna face pătrat cu Saturn aflat în semnul tău, concentrarea pe obiectivele și planurile tale ar putea să te abată de la orice plăcere pe care o poți avea de pe urma relației. Înainte de a te angaja într-o altă relație, gândește-te ce vrei de fapt: succes sau dragoste. Le poți avea pe ambele, dar va trebui să mențineți un echilibru între cele două.

Între timp, tranzitul Soarelui prin Casa a 8-a, sector intens al temei tale natale, ar putea pune accentul pe probleme mai profunde – stabilitate, pe ce se bazează relația voastră, de unde ați pornit, unde ați ajuns sau unde doriți să ajungeți. Poate fi o perioadă dramatică și de provocări.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Capricorn Relațional

Partenerul tău poate părea indecis și irascibil, cu aspectul actual în joc. Cu toate acestea, este posibil să nu faci ușurezi lucrurile prin atitudine. Încercați amândoi să vă îndepărtați de restricțiile și limitările pe care considerați că vi le impuneți reciproc. Timpul petrecut separați, fiecare cu propriile responsabilități, poate ajuta uneori. Îți va restabili legătura cu tine însuți și va oferi relației un impuls.

Emoțiile tale sunt puternice în timpul lunii din Scorpion de la începutul săptămânii. Ai în minte casa și familia, așa că, dacă recent a avut loc o schimbare în acest sector, acum o vei simți. Cea mai bună mișcare este înainte și nu înapoi.

Vei simți schimbarea mai acut undeva la mijlocul săptămânii, pe măsură ce Soarele tranzitează Leul care te face carismatic, iar această nouă poziție a Soarelui poate face minuni pentru viața te sentimentală. Luna care vine este plină de distracție și emoție, iar romantismul joacă un rol major. Dacă nu știi la ce să te aștepți, a-i putea fi tras rapid pe tușă o vreme, ceea ce nu ți-ar face rău.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Capricorn Profesional

S-ar putea să te simți frustrat de ceilalți, deoarece toți par a se lua prea în serios astăzi. În același timp, oamenii devin frustrați pentru faptul că au o abordare ușoară și accesibilă asupra lucrurilor. Fă tot posibilul să găsești un teren de mijloc.

Explozie de energie atât de necesară te găsește într-o poziție bună pentru a face demersurile necesare la locul de muncă. Nu îți subestima puterea de convingere. Ai mai multă putere decât crezi – deci folosește-o cu înțelepciune.

Este o săptămână bună pentru a face lucruri distractive. Persoanele înțepenite care insistă să facă lucrurile în felul lor pot deveni foarte ușor frustrante. Vei depăși orice rebel din grup. Asigură-te încă că informațiile importante sunt actualizate și ușor accesibile miercuri. Aceasta include păstrarea înregistrărilor și a rapoartelor de lucru aduse la zi. De asemenea, fă tot posibilul pentru a fi un ascultător bun.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Capricorn Financiar

Ai timp de comunicare pentru a face schimb de idei. Acest lucru poate fi foarte bun pentru a începe o nouă carieră sau a avansa în cea pe care o ai. Tot ce trebuie să faci este să fii cinstitu cu tine însuți/însăți. Aspectele care afectează comunicarea te fac un pic ciudat și te scoate în evidență. Noroc că nu îți pasă ce cred alții despre tine, ceea ce face mult mai ușor să ceri ceea ce meriți sau merită.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Capricorn Sănătate

Cu atâta energie fizică la dispoziție, este de mirare că nu ești un sportiv sau dansator profesionist! Trebuie să îți fi dat seama până acum că ai o vitalitate cât pentru doi oameni. Săptămâna aceasta, s-ar putea să iei serios, în considerare, divrsificarea acestui lucru și să decizi că este timpul să adopți anumite obiceiuri de sănătate în viața ta, care să ducă acea energie la un nivel constructiv. S-ar putea să nu fie suficiente exercițiile fizice regulate ci și o dietă echilibrată! Meditația poate face bine sau poate artele marțiale?

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top