Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 BERBEC

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Berbec. Pot apărea noi șanse de a-ți promova poziția profesională. Aspectele sunt bune pentru afaceri și bani. Poți antama noi proiecte promițătoare. Tendința de a-i servi pe ceilalți ar trebui să-ți consolideze relațiile de muncă, astfel încât moralul la serviciu să fie o creștere tangibilă în acest moment. Căldura și afecțiunea pentru prieteni, copii, parteneri și chiar cunoștințe ocazionale ar trebui să crească și să consolideze relațiile.

Luna din Scorpion, în Casa a 8-a, un sector intim , te poate îndruma să continui. Fie că dorești să redecorezi casa, să cumperi un animal de companie sau să începi o mică afacere, acum este momentul pentru a face acest lucru.

Luni, Soarele este  în opoziție cu Saturn, poate îți dai seama ce trebuie să faci pentru a crea un echilibru mai bun între muncă și viață. Dacă acest lucru înseamnă să-ți faci mai mult timp pentru activități casnice sau să decizi să lucrezi de acasă, este o mișcare bună pentru tine.

Se resimte o anumită ușurare pe măsură ce Soarele se mișcă prin Leu. Te încurajează să fii mai jucăuș și să permiți copilului din tine să se exprime prin artă, muzică sau orice altceva găsiți ca fiind pasional.

Cum Mercut este într-un sextil separant cu Uranus, poți obține gadgetul perfect care își va face viața mult mai ușoară.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Berbec Relațional. Configurația astrală repară multe fisuri care există în pereții relației tale, mari cât și mici. Dacă ai probleme, sau alte persoane ți-au creat probleme, atunci este mai bine să dai totul la spate și să creezi o altfel de atmosferă romantică între voi și pe care dorești să le experimentezi de săptămâni întregi.

Nu uita că Mercur este în mers direct așa că folosește-l. Orice sclipire tehnologică, te-ar putea face să fii mai inovativ ca Universul.

Pe de altă parte, viața ta sentimetală este pregătită pentru un început nou. Cu toate acestea, luând în considerare opoziția cu Saturn, s-ar putea să existe niște limitări emoționale la care nu te așteptai.

Soarele este în Leu, de la mijlocul săptămânii trecute, așa că drama și emoția se amplifică pe măsură ce săptămâna progresează.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Berbec Profesional. Săptămâna aceasta nu ești chiar în cea mai bună dispoziție și este probabil să fii mai puțin încrezător la locul de muncă. Fii atent pentru că aici este pericol. Având prea multă încredere în ceilalți devii susceptibil la idei intenționat greșite. În cele din urmă, sfatul meu este că ai încredere doar în tine.

Te afli într-un punct foarte important în carieră. Acesta este un moment bun pentru a schimba direcția, pentru a introduce un nou câmp de lucru sau pentru a obține un loc de muncă așa cum vrei. Nu te bloca în aceeași rutină, lună de lună și an de an. Este timpul să faci o schimbare.

Este o săptămână bună pentru distracție și relaxare și pentru a găsi oameni care apreciază ceea ce faci. Marți poate fi o zi frustrantă. Situațiile care ar trebui să funcționeze bine nu îți pot oferi confortul sau satisfacția pe care o aștepți. Oportunitățile în ce privește cariera vor fi altele dacă te prezinți cu un aspect îngrijit și bine îmbrăcat. Relațiile cu clienții devin complicate dacă nu faci compromisuri. S-ar putea să te simți nesigur și să exagerezi într-o situație frivolă. Păstrează-ți simțul umorului!

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Berbec Financiar. Situația finanțelor tale poate să nu fie tocmai ceea ce îți dorești acum, dar un aspect ajutător îți susține moralul săptămâna aceasta. Accentul pus pe Trecut te îndeamnă să fii atent la modul în care te porți, mai ales când vine vorba de ceea ce spui, ca să nu rănești sentimentele cuiva. Între timp, banii vin atunci când începi exploatezi investiții și proprietăți în comun cu familia sau cu partenerul de viață.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Berbec Sănătate. Vizualizezi cu ușurință sub influența planetară starea de fapt actuală și astfel poți avea viziune asupra a tot ce înseamnă sănătatea, bunăstare, stil de viață. Gândește-te ce vezi și ia notițe. Reține că dorești propriul beneficiu – ce mai ai de făcut? Pentru a te ajuta să menți această capacitate, asigură-te că ai o dietă sănătoasă, care include o mare cantitate de produse proaspete și bei o cantitate suficientă de apă. Corpul tău este lentila prin care vezi viitorul.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top