Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 SCORPION

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Scorpion. Există câteva surprize emoționale pentru tine săptămâna aceasta. S-ar putea să acționezi într-un anumit mod în circumstanțe normale, dar săptămâna aceasta ești apt să o iei pe un traseu complet diferit. Poate că nu știi de ce te simți brusc confortabil în legătură cu o situație despre care, în mod normal, ai fi fost destul de sceptic.

Cu toate acestea, întrucât Luna face un pătrat cu Saturn, te poate reținbe, surprinzător,  frică de necunoscut. Dacă vrei să îți duci viața într-o direcție nouă și interesantă, va trebui să treci dincolo de asta, să simți frica și să o depășești.

Acest mesaj se poate aplica și obiectivelor și ambițiilor tale, pe măsură ce Soarele în Leu este în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor profesionale. Următoarele patru săptămâni sunt o șansă bună de a te arăta în cea mai bună lumină, promovându-ți abilitățile și telentele, îmbunătățindu-ți CV-ul sau profilul online și modificându-ți atitudinea.

În cele din urmă, pe măsură ce Mercur iese din sextilul cu Uranus, o întâlnire cu cineva interesant ar putea fi o gură de aer curat.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Scorpion Relațional. Comunicarea între oameni este de obicei supusă încercărilor pentru a clarifica problemele și pentru a scoate la lumină lucruri ascunse. Dar, cu energia astrală de săptămâna aceasta, lucrurile care ar trebui să fie destul de evidente sunt cumva ignorate sau împinse deoparte, în timp ce conversația continuă cu orice ce alt subiect, bineînțeles, în afară de problema reală în cauză. Vorbește simplu și vei fi răsplătit.

Luna în semnul tău, la începutul săptămânii, vine la timp pentru ca tu să te reevaluezi în raport de sentimentele tale față de cineva. Trecutul se învârte în jurul tău, te îndeamnă să-l revizuiești. Există vreun motiv pentru care ai mai multe șanse să te întorci înapoi decât sî mergi înainte?

Există un pătrat Lună – Saturn în același timp, amintindu-ți că nimic nu vine cu ușurință în ceea ce privește emoțiile tale. Nu pierde energie pe ceva ce nu poți schimba.

Soarele în Leu îți aduce mai multă încredere în sine. Este aproape nedrept față de celelalte semne că simți ce este rău și ce este bine pentru tine! Senzitivitatea ta de excepție.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Scorpion Profesional. Poate îți este greu să îți faci munca astăzi fără un partener de partea ta, dar ai încredere că îți este mai bine singur. Vei găsi că o abordare independentă funcționează cel mai bine. Ai încredere în tine.

Există avertismente emoționale inconfortabile care te înconjoară la locul de muncă și care adaugă un element de disconfort în orice ești implicat. Fă tot posibilul pentru a naviga în această atmosferă extrem de tensionată și de sensibilă. Fii un observator activ în locul celui care vorbește.

Orice zonă în care te simți cel mai mult ca acasă este un loc bun pentru a fi la începutul acestei săptămâni. Determinarea și încăpățânarea ta va depăși competiția. Oamenii se vor simți mai bine dacă cred că opiniile lor contează. S-ar putea să simți o nevoie puternică de a analiza tot ceea ce întâlnești la mijlocul săptămânii. Grija poate face ca lucrurile să pară mai rele decât sunt de fapt. Vei fi cu siguranță propriul tău critic. Este important să adopți o abordare relaxată.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Scorpion Financiar. Joi și vineri, luna este în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. Vei fi foarte concentrat pe problemele financiare, chiar dacă și Casa a 5-a a iubirii, a copiilor, a creativității și a divertismentului este evidențiată.  Asigură-te că nu cheltui prea mult pentru a obține sau a păstra dragostea cuiva. Rămâi la un buget care poate arăta de fapt mai mult din adevărata ta natură iubitoare. Un accent pus pe călătorii, spiritualitate și învățare arată că lecțiile de viață sunt la fel de importante ca și posesiunile și valorile personale.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Scorpion Sănătate. Puterea de a-i hrăni pe ceilalți este inerentă ființei tale. Ai ceva de oferit de care toți au nevoie. Fii însă conștient că trebuie să te echilibrezi în mod regulat și să găsești modalități de reîncărcare. Pentru a te proteja de dificultăți neprevăzute, fiți prudent cu dieta. Mănâncă cele mai proaspete alimente ca să nu lași teren deschis bolilor diverse. Este în natura ta să gândești lucrurile de două ori înainte de a acționa, așa că folosește acest dar și pentru tine.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top