Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 TAUR

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Taur. Neliniștea poate pune stăpânire pe tine pe parcursul săptămânii pentru că ești plin de energie fizică, dar nu ai nicio ieșire să o canalizezi. S-ar putea să fii nevoit să rămâni și să aștepți ceva important, care s-ar putea dovedi frustrant. Pune-ți un videoclip cu muzică, urmărești un film sau fă mișcare, în timp ce aștepți. Nu este o săptămână bună pentru a începe proiecte noi. Limitează-te la interacțiunile sociale cu colegii.

Evoluțiile bune din sectorul comunicării sugerează o oportunitate pe care o poți savura cu satisfacție. Dacă o accepți, s-ar putea rezolva o problemă care ți-a ocupat o bună parte din timp ân ultima vreme.

Luna din Capricorn face un pătrat cu conjuncția Marte – Luna Neagră în tranzit prin Casa a 12-a, una din cele mai subtile sectoare ale temei natale, o revelație te poate ajuta să înțelegi cum te-ai auto-limitat atunci când nu a fost nevoie. Acest moment te încurajează să mergi pe convingeri vechi care te pot ține blocat într-un anumit stil de viață, loc de muncă sau chiar într-o relație. Este timpul să dai drumul trecutului și să mergi mai departe.

În plus, mișcarea Soarelui prin Leu, în Casa a 4-a, sectorul familiei, te-ar putea inspira să te implici în activități orientate mai mult spre familie. Dacă ai timp să îți înfrumusețezi casa, să creezi niște obiecte de artă sau să înveți o nouă meserie pentru a-ți spori eficiența, te va face să uiți micile răutîți ale unora și să te îndrepți cu pași fermi spre ceea ce vrei.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Relațional. Este o săptămână pentru a visa, deoarece realitatea este un vis care devenit… realitate. Influxurile astrale te încurajează să te gândești la calitățile pe care le dorești la partenerul tău – caracteristici, hobby, aspect, simțul umorului și alte atribute pe care să le îmbini într-un singur om. Ai o șansă foarte mică, dar o ai, ca cineva așa cum îți dorești, să apară astăzi.

Luna din Scorpion, în Casa a 8-a a intimității, te poate ajuta să începi ceva nou, dar interferența din opoziția sa cu Saturn te va împiedica să îți atingi potențialul maxim în această lună. Evitaă sentimentul de singurătate care ți se cuibărește în suflet, mai repede decât crezi, trimițând un unui mesaj unui prieten.

Soarele în Leu unde a ajuns săptămâna trecută, te determină să ceri aprobarea celorlalți. Cel mai rău lucru la care te poți gândi este să te plângi de cineva sau pe facebook.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Profesional. Ideile altora pot părea complet pe lângă ceea ce faci. Prima reacție va fi să le respingi complet. Nu te grăbi să faci acest lucru. Poți învăța foarte multe din înțelepciunea altora. În momentul de față, ar trebui doar să asculți cu atenție.

Energia planetară te va face mai agresiv decât de obicei. Vei fi insistent să îți urmezi propria agendă, nu te interesează ce vor ceilalți. În schimb, trebuie să fii mai concentrat pe echilibru și să lucrezi armonios cu cei din jurul tău.

Evenimentele pot declanșa un val de sentimente intense care te vulnerabilizează. Evită să îți asumi vina sau responsabilitatea pentru evenimente. Inima ta te va îndemnasă faci sacrificii mari pentru binele altora. Pe măsură ce fericirea te menține sănătos, nefericirea te expune destul de mult. Fă tot ce poți pentru a evita îngrijorarea excesivă. Cere ajutor în orice situație în care ai nevoie de clarificări sau de asistență. Pentru că ești respectat colaboratorii vor veni în salvarea ta.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Financiar. În această săptămână, te gândești la un plan care să îți asigure securitatea financiară pe termen lung. Vei afla cine sunt cu adevărat prietenii tăi.

Unii s-ar putea da la fund când nu mai ești viața petrecerii, dar este OK. Încercarea de a-i face pe alții fericiți nu poate duce decât la mai multe datorii acolo unde ar trebui să existe mai puține. Rezolvă-ți mai întâi nevoile și apoi ajută-i pe ceilalți.

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Sănătate. Structura obiceiurilor tale de sănătate va fi importantă pentru menținere în următoarele câteva săptămâni. Modelează-ți comportamentul în fiecare zi, respectând un program de bază. Acesta trebuie să includă o noapte de odihnă cel puțin 8 ore pe zi, minimum opt pahare mari de apă în fiecare zi și o mulțime de produse proaspete în dietă. Acest lucru nu este foarte mult pentru corpul tău, având în vedere cât de multe face el pentru tine fără plângere! Dar dacă corpul tău strigă, ia-l în serios.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top