Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie - 2 august 2020 - Luna va marca toate zodiile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 – Luna va marca toate zodiile

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Berbec. Pot apărea noi șanse de a-ți promova poziția profesională. Aspectele sunt bune pentru afaceri și bani. Poți antama noi proiecte promițătoare. Tendința de a-i servi pe ceilalți ar trebui să-ți consolideze relațiile de muncă, astfel încât moralul la serviciu să fie o creștere tangibilă în acest moment. Căldura și afecțiunea pentru prieteni, copii, parteneri și chiar cunoștințe ocazionale ar trebui să crească și să consolideze relațiile.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 BERBEC

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Taur. Neliniștea poate pune stăpânire pe tine pe parcursul săptămânii pentru că ești plin de energie fizică, dar nu ai nicio ieșire să o canalizezi. S-ar putea să fii nevoit să rămâni și să aștepți ceva important, care s-ar putea dovedi frustrant. Pune-ți un videoclip cu muzică, urmărești un film sau fă mișcare, în timp ce aștepți. Nu este o săptămână bună pentru a începe proiecte noi. Limitează-te la interacțiunile sociale cu colegii.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 TAUR

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Gemeni. Fii selectiv când vine vorba de să-ți exprimi pasiunea săptămâna aceasta. Amintește-ți că mai puțin poate însemna de multe ori, mai mult. Lasă acțiunile minime, dar semnificative și vorbească și folosește cât mai puține cuvinte. Există mult mai mult în privirea ta decât în vorbe. Prada nu are nicio șansă sub privirea ta hipnotică.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 GEMENI

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Rac. Se poate simți ca și cum ceva sau cineva încearcă să te împiedice să avansezi cu obiectivele tale ambițioase. La început este posibil să respingeți mingea și lanțul atașat la gleznă, dar la o examinare mai atentă, vei vedea că această piedică este de fapt un mare ajutor. Deocamdată servește ca un memento important pentru a încetini și a te gândi mai mult și a planifica înainte de a lua măsuri.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 RAC

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Leu. Ești mai vorbăreț ca de obicei. Sunt de multe ori momente când te poți retrage dintr-o situație, dezgustat sau plictisit. De obicei ești nerăbdător să mergi mai departe. Simte-te liber să faci ce vrei și să vorbești cu tine.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 LEU

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Fecioara. Simți o nevoie puternică să îți exprimi individualitatea. Nu vrei să te amesteci oricum, nevăzut, printre oameni în timp ce mergi pe stradă. Vrei să fii oaia cu lână de aur, persoana care știe să aibă un mers elegant dar și un pas sălătreț. Găsește-ți un loc sau un grup care să îți permită să fii tu însuți și să nu îți faci prea multe griji pentru ce cred ceilalți despre stilul tău. Originalitatea ta este inspirată și îi inspiră și pe alții.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Blanță. Să mergi cu fluxul, parcă nu te atrage, săptămâna aceasta. Este o perioadă în care poate dorești să fii peștele care înoată în amonte în timp ce școala merge în aval. Simte-te liber să mergi pe drumul tău, indiferent de ce au de spus alții despre asta. S-ar putea să fii presat de cei dragi să acționezi într-un anumit mod sau pentru a merge undeva unde nu vrei. Nu face aceste lucruri doar pentru a le face plăcere. Fă doar ceea ce îți place.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Scorpion. Există câteva surprize emoționale pentru tine săptămâna aceasta. S-ar putea să acționezi într-un anumit mod în circumstanțe normale, dar săptămâna aceasta ești apt să o iei pe un traseu complet diferit. Poate că nu știi de ce te simți brusc confortabil în legătură cu o situație despre care, în mod normal, ai fi fost destul de sceptic.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 SCORPION

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Săgetător. Ai nevoie de libertate emoțională. Poate că simți că ești constrâns sau manipulat în a simți într-un anumit fel și te simți de parcă ai fi prins într-o capcană. Dacă te poți distanța, probabil că vei vedea că, de fapt, ești prins în drama altcuiva.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 Capricorn. Gândești mult o decizie, încât chiar și după ce ai luat-o, parcă eziți să o pui în practică. Ai încredere în propriul proces mental. Odată ce începi să renunți, poate fi dificil să găsești siguranța de care ai nevoie, întrucât inevitabil vei aluneca pe panta îndoielii de sine.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 VĂRSĂTOR. Unii vor încerca să-și folosească puterea chiar și atunci când nu este locul. De aceea, este o perioadă în care oamenii pot încerca să-și demonstreze IQ-ul oferind fapte aleatorii care nu oferă nimic util situației în care ești, ci servesc doar pentru a-și demonstra cunoștințele despre varii situații financiare. Încearcă să nu te lași impresionat de puterea afișată a unora. Este mai mult decât probabil să aibă nu prea multă substanță.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august Pești. Realizezi când greșești, așa și acum așa că fă bine și pune lucrurile în ordine. Dacă ți-ai lăsat hainele murdare pe podea și vasele nespălate, tot tu vei fi cel care le va spăla ulterior. Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale. Este o săptămână excelentă pentru a face curățenie în viața ta. Te vei simți mai bine cu tine și în mediul tău imediat.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020 PEȘTI

VIDEO Horoscop Minerva săptămânal 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. DODO

    2020-07-26T22:38:20+03:00 at 22:38

    nu aveti ceva mai serios sa-i dati madamei de facut Sa nu se mai ocupe de prosteala populatiei Asta va maninca banii degeaba

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top