Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 3-9 mai 2021. Vești bune de la răsărit

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 3-9 mai 2021. Vești bune de la răsărit

Minerva a realizat horoscop săptămânal pentru perioada 3-9 mai 2021 pentru toate zodiile. Imediat după sărbători, zodiile primesc mesaje importante de la astre și trebuie să se conformeze, altfel se vor chinui în rezolvarea unor probleme care au o soluție mai ușoară dacă se orienteză pe întuiție.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Berbec

Clar că ai încredere în acțiunile tale! Nu simți frică sau îndoială în timp ce te ocupi de ele. Această nouă atmosferă este probabil produsul angajamentului reînnoit. Recompensează-te pentru realizările tale, cu toate mijloacele. Ar trebui să aștepți câteva zile înainte de a lansa să sărbătorești totuși. 

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Berbec

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Taur

Este momentul să fii creativ în viața ta și să nu-ți mai fie teamă că nu ai talent. Cine poate defini talentul? În departamentul romantism, dragostea vieții tale ar putea fi chiar în fața ta. Încearcă să îți ridici ochii din cărți și privește în jur. Perechea perfectă ar putea fi oricare persoana din viața ta de zi cu zi. Trebuie doar să o vezi.

Integral: Horoscop Minerva luna Mai 2021 Taur

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Gemeni

S-ar putea să fii cam indecis în privința direcției profesionale. Motivația ta a dispărut fără avertisment. Ce s-a întâmplat? Este posibil să fie nevoie să te implici în proiecte care au o rezonanță universală. Proiectele cu un domeniu restrâns care privesc doar interesele tale nu îți mai atrag atenția.

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Gemeni

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Rac

O activitate de grup ar putea implica o serie de oameni, inclusiv câțiva prieteni apropiați, care împărtășesc interesele tale intelectuale, filosofice sau spirituale. Cineva care te atrage ar putea alege să participe la această ocazie, alături de tine. Conversația va fi atât de stimulantă încât vei începe să visezi cu ochii deschiși. Pleacă repede acasă dacă se poate. Vei dori să-ți limpezești gândurile, astfel încât să poți dormi.

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Rac

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Leu

Săptămâna aceasta ai putea fi în atenția publicului împreună cu niște prieteni apropiați și poate un/o partener/ă de suflet. Posibil să ții un discurs, să conduci un grup de discuții sau să fii în centrul atenției la o petrecere. Probabil că îi vei ține pe cei din jurul tău cu urechile pâlnie, cum se spune, datorită capacității tale oratorice care sunt foarte mari. Bucură-te de atenție și promite că dai înapoi ceea ce primești.

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Leu

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Fecioară

O persoană nouă și interesantă, posibil cineva dintr-un loc îndepărtat, ar putea intra în viața ta săptămâna aceasta. Ați putea petrece ore întregi vorbind. Conversația te poate face conștient de noi domenii de interes pe care le consideri fascinante. Dacă urmărești sau nu această atracție depinde de tine, dar cel puțin te vei simți bine! Dacă te-ai ocupat de unele probleme private, este timpul să te exprimi. Vindecarea ar putea veni dacă ai cere ajutor sau a-i trata problemele emoționale din punct de vedere logic. Găsești modalități sănătoase de a-ți exprima nevoile.

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Fecioară

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Balanță

O comunicare intensă poate avea loc între tine și partenerul tău, posibil despre viitorul vostru comun. Discuțiile pot să conducă la unele evoluții pozitive, inclusiv la trecerea la următorul nivel programarea unei căsătorii. Dacă nu ești implicat acum, un prieten ar putea să îți prezinte pe cineva la o adunare socială. 

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Balanta

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion

Un prieten sau o rudă ar putea fi bolnav, nu are un loc de muncă sau este afectat de altfel de probleme. Îți dorești să faci tot ce poți pentru a-l ajuta. Acest lucru ar putea fi frustrant, dar te vei simți mai bine dacă știi că ai făcut tot ce ai putut pentru ea/el. Această persoană trebuie să se confrunte cu responsabilitățile sale, nu sunt sub controlul tău.

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Scorpion

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Săgetător

Un eveniment social sau o întâlnire care implică muncă ar putea să te pună în legătură cu oameni interesanți, inclusiv cu o/un potențial partener de dragoste sexy! Cineva nou pe scenă ar putea să-ți înfierbânte sângele de parcă nu te-ai fi agitat de mult timp. Dacă alegi sau nu să urmărești această atracție depinde de situația ta, dar cel puțin te vei distra.

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Săgetător

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Capricorn

Schimbările de carieră sunt la orizont. Deși pozitive pe termen lung, evenimentele care au condus la schimbare pot părea catastrofale. Angajatorul ar putea să renunțe la afaceri în orașul în care ești sau să se mute într-o altă localitate iar tu să ajungi să faci naveta. Secretul este să intri în panică. Acceptă situația și mergi mai departe. În cele din urmă, te vei bucura că s-a întâmplat acest lucru. Succesul și norocul sunt pe drum.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Capricorn

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Vărsător

Presimțirile pe care le ai săptămâna aceasta ar putea fi destul de deranjante și s-ar putea să simți, de fapt, o anumită teamă din cauza lor. Nu intra în panică! Abilitățile tale intuitive nu sunt la fel de clare ca de obicei. Ceea ce simți ar putea fi distorsionat sau fals. Nici asta nu înseamnă că ai pierdut. Încearcă să fii obiectiv cu privire la tot ceea ce implică aspecte psihice. Vei fi bucuros că ai făcut-o.

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Vărsător

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Pești

Modificările din cadrul unui grup la care ești afiliat te pot afecta profund săptămâna aceasta. Poate că acesta se îndreaptă spre o nouă direcție care pe tine nu te interesează. S-ar putea să fie nevoie să îți reevaluezi implicarea. Acest lucru te-ar putea întrista, deoarece ți-au plăcut oamenii cu care ai lucrat și nu vrei să-i pierzi ca prieteni. Trebuie să te gândești. Doar tu poți decide ce să faci.

Integral: Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Pești

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top