Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BALANȚĂ

Legătura dintre puterea ta mentală și expresia creatoare înflorește. Gândirea critică îți servește bine și te conectează la ceilalți. Simțul umorului se remarcă în conversațiile pline de viață. Ideile inovatoare prind contur. Interesul sentimental se repune pe tapet. Jocul și timpul petrecut cu copiii te mențin în formă. În același timp, permite-ți să îți pui în valoare abilitatea intelectuală, gata să te confrunți cu orice provocări mentale sau puzzle-uri care îți ies în cale. Profită la maxim de toate situațiile. Ai încredere și pregătește-te să le arați altora valoarea ta.
Dacă săptămânile trecute au fost mai puțin intense, accentul de pe Casa a 5-a, zona de relaxare ar putea fi doar tonicul. Chiar meriți să ieși și să te bucuri de viață și de acele lucruri care te reîncărcă. Chiar și așa, pe la mijlocul săptămânii, pătratul dintre Soare și Uranus poate fii un pic perturbator, deoarece sugerează că un eveniment nu poate merge înainte așa cum este planificat. Fii flexibil și vei găsi altceva care să-i ia locul.
Sextilul dintre Venus și Jupiter arată că poți și chiar ai chef să te distrezi la locul tău, mai ales că ar putea fi o ocazie destul de mare. Fie că inviți prieteni sau colegi de muncă, acesta este unul dintre acele evenimente pe care s-ar putea să fii dornic să le repeți.
Dacă aveți chef de romantism, există opțiuni, iar una dintre ele te poate lua prin surprindere dacă ne gândim la pătratul dintre Venus și Marte, te-ai putea îndrăgosti de cineva care are o personalitate foarte diferită de a ta. Dar, culmea, ar putea funcționa.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BALANȚĂ Relațional

La începutul săptămânii există o mulțime de emoții în aer. Totuși nu cred să fii prea entuziasmat chiar dacă dragostea ta pentru viață este contagioasă și te ajut să ai întâlniri.
Un pătrat dificil între Soare și Uranus, evidențiază marți, unele incompatibilități legate de o întâlnire pe care aș spune că mai degrabă le ignori, dar, dacă persisită înseamnă că e ceva. Tot ce pot să îți spun este să nu te aștepți la perfecțiune.
Ești dispus să încerci lucruri noi cu Luna în Berbec vineri, 31 ianuarie, ceea ce poate fi foarte interesant. Încearcă să optezi pentru întâlniri cu oameni care au un spirit aventuros și îți vor permite să fii tu.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BALANȚĂ Profesional

Munca grea nu este specialitatea ta, dar astăzi vei constata că este o necesitate. Îți place imaginea de sine a unei persoane permanent fericite, care poate să joace toată ziua și totuși să realizeze imposibilul, de aceea va trebui să pui tot ce ai la bătaie.
Este un moment puternic pentru relațiile angajator – angajat. Oamenii ar trebui să fie mai simpatici și mai cooperanți. Fă tot posibilul pentru a-ți organiza spațiul de lucru. Aceasta te face mai calm și crește productivitatea. Este un moment norocos pentru orice început nou. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei face o impresie bună la orice interviu. Ai încredere în intuiția ta dacă ai în vedere că ce se întâmplă cu cineva pe care îl vezi în fiecare zi este foarte probabil, adevărat.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BALANȚĂ Financiar

Săptămâna aceasta, Casa a 6-a, casa muncii și a stilului de viață îți aduce tot felul de lucruri nesperate la locul de muncă. Șefii văd munca ta și vor să te vadă și mai implicat. Ți se recomandă să vorbești despre obiectivele personale și viziunea ta de ansamblu despre instituție. Se vor adăuga recompense financiare cu avantaje și beneficii deloc de ignorat.
Câteva idei noi și o gândire creativă sunt necesare, întrucât te confrunți cu niște complicații neașteptate. Planurile de călătorie pot fi perturbate sau întârziate. Cauți modalități simple, cu costuri reduse, să renunți la vise săptămâna aceasta, poate participi la un spectacol sau la un eveniment sportiv de amploare. Înainte de a lua decizii riscante sau de a te implica într-un joc financiar, discută lucrurile cu un agent sau un consilier de încredere.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BALANȚĂ Sănătate

Ești om și ai nevoie de o îmbrățișare din când în când! Nu este vorba despre sex sau seducție, ci doar de confirmarea că ești o persoană bună și iubitoare. Dacă te poți lega de această nevoie, nu ezita să îmbrățișezi o persoană care știi că te iubește! Emoțiile tale se pot simți puțin prea devreme – este posibil să bufnești în lacrimi sau să ai stări inteioare triste chiar dacă primești această îmbrățișare. Lasă sentimentele să se elibereze și nu pune la îndoială emoțiile.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top