Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva SCORPION

Săptămâna favorizează concentrarea sporită și memoria. Gândurile tale se învârt în jurul problemelor personale – familie, prieteni și persoane dragi. Problemele familiei sau discuțiile din trecut pot domina conversațiile acum. Încearcă să te relaxezi și să te concentrezi. Discuțiile directe sunt cele mai bune și îți oferă șansa de a spune cu voce tare ce anume te îngrijorează cu privire la sănătatea ta sau a cuiva din familie. Această fază indică un progrm încărcat cu o sarcini bine definite. Străduiește-te nu pentru perfecțiune, ci pentru excelență.

Probabil că ai avut câteva săptămâni agitate și, odată cu apariția Soarelui în Casa a 4-a, a familiei, a venit momentul să te gândești la viața de familie. Acest lucru îți poate oferi șansa de a reflecta asupra tuturor celor întâmplate și de a ajunge la unele concluzii. De asemenea, este o șansă să te bucuri de tine și de îngrijirea de sine și să petreci mai mult timp cu cei mai apropiați și dragi. Dacă ai simțit că ai înțeles greșit unele lucruri, indiferent de motiv, în special după tranzitul intens al conjuncției Saturn-Pluto, această energie casnică poate calma și vindeca.

Sextilul dintre Venus și Jupiter, va dura o zi sau cam așa ceva și te-ar putea face să te înțelegi cu cineva. Această persoană cu mintea deschisă este probabil foarte atentă și sensibilă și simți că poți vorbi cu ea despre orice. Posibil să se lege chiar o posibilă relație de aici.
Iar dacă ești gata să faci unele schimbări, Luna din Taur sugerează că acum este momentul perfect pentru a începe orice proiect legat de gospodărie sau familie.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva SCORPION Relațional

Nu este o perioadă sentimentală prea bună când Soarele se asorteatranzitează semnul Vărsătorului, dar îți va deschide ochii către noi posibilități pentru luna următoare. Joci totuși în defensivă, pentru că vrei să îți păstrezi poziția, iar această energie este mult prea ocaziobală pentru placul tău.
Luna în Taur, mai serioasă, te ajută să îți atingeți obiectivele romantice și să îți valorifici și natura competitivă. Poți forța nițel lucrurile, dacă asta dorești.
În schimb luna din Pesti de la începutul săptămânii te face să vezi pe cineva ca fiind mai mult ceea ce dorești dar s-ar putea ca realitatea să fie dezamăgitoare atunci când deschizi mai bine ochii.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva SCORPION Profesional

Vei simți săptămâna aceasta o mare presiune din partea oamenilor din jurul tău. Pe de altă parte, simți nevoia să atingi un anumit nivel de performanță cu perfecțiune absolută. Cea mai mare parte a acestei presiuni provine, de fapt, din interior, nu de la alții. Mergi ușor pe mâna ta.
Fii pregătit pentru un flux mai ușor, care încurajează contactele pozitive deoarece vei găsi oameni dispuși să te ajute. Sunt zile ideale pentru a aplica pentru un loc de muncă sau pentru a angaja pe cineva pentru afacerea ta. Ai încredere în prima idee când iei decizii, deoarece aceasta va fi cea mai bună alegere. Dacă ești frustrat, poți provoca pe cineva care te-a jignit să îți ceară scuze de față cu toată lumea. Mda, tipic scorpionesc. Nu ți-aș sugera să continui dușmănia, deși o fac în zadar. Timpul este bun pentru călătorii de afaceri, marketing și vânzări.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva SCORPION Financiar

Aspectele sunt destul e stresante la nivelul Caseia 3-a, a comunicării și a gândirii, dar arată că ceea ce aduci la masă negocierilor este o cunoaștere profundă a muncii, precum și o conduită profesională, semn că activitatea de pe axa financiară, casele a 2-a și a 8-a, au fost afectate în ultima vreme, așa că se va schimba în bine acum. Cu puțină răbdare, poate fi tot ce vrei să fie în viitor.
Planurile pentru o scurtă călătorie pot fi amânate săptămâna aceasta deoarece ești chemat la fața locului pentru a aborda situația unui teren sau imobiliare. Strălucești în ședințe și prezentări, în timp ce comunici prin orice mijloace disponibile. Evită însă întreprinderile riscante, în special dacă te aștepți la plată sau compensații.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva SCORPION Sănătate

Când obișnuița de a consuma multă salată și de a face exerciții fizice obișnuite pare plictisitoare și previzibilă, mergi la o cină cu adevărat grea, cum este unfondue. Fii atent la cum te simți a doua zi dimineața și întreabă-te ce dietă preferi! Poate că nici nu trebuie să faci acest lucru, deoarece poți anticipa care va fi răspunsul. Trebuie să luăm întotdeauna în serios impulsurile decadente sau vom pierde ocazia de a ne folosi judecata cea mai bună!

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top