Connect with us
Horoscop Minerva 30 martie - 5 aprilie 2020 Berbec - Luna neagră aduce lumină

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BERBEC

Te simți luminos și pozitiv. Ești gata să vii cu idei inovatoare și încântat să le împărtășești celor din jur. Alții se vor bucura de o șuetă cu tine, deoarece ești un ascultător extraordinar când vrei. Ești perceptiv și, dintr-odată, te concentrezi asupra mulțimii. Ai în minte fericirea personală și planurile de viitor. Munca te poate trage în direcții diferite, dar te vei bucura de o companie bună. Împărtășește cu căldură din sinele tău real celor din jurul tău.
Pe măsură ce Soarele se deplasează prin Vărsător, în Casa a 11-a, în sector social, pentru o ședere de patru săptămâni, te încurajează să te bucuri de cerul social în care te învârți. Cu toate că există încă un accent puternic pe Casa a 10-a, sectorul carierei și a obiectivelor personale și este posibil să fii încă în plin proces de rezolvare a problemelor cheie, așa că este timpul să îți oferi și o curtă pauză. În plus, persoanele cu care interrelaționezi pe scena socială ar putea fi de mare ajutor în promovarea obiectivelor și ambițiilor tale.
Ia-o ușor în timpul săptămânii, mai ales dacă cineva te încurajează să devi membrul unui club sau a unei săli de sport, pentru că ar putea fi destul de scump pentru buzunarul tău. Verifică înainte de a te angaja. Ascultă-ți intuiția. Dacă simți intuitiv că trebuie să suni pe cineva, fă-o.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BERBEC Relațional

Ești liberi să ai aventuri spontane și captivante în timp ce luna este în luna este în semnul tău, pe 30 și 31 ianuarie. Știi ce va fi în viitor, dar nu ești concentrat asupra acestuia.
O lună mai practică în Taur, la sfârșitul săptămânii, poate sugera ca prietenii și familia se pot situa deasupra obiectivelor care țin de relații pe termen lung. Dacă nu ai, spune-le. Onestitatea este cea mai bună politică acum.
Schimbarea pe care o aduce pătratul Marte – conjuncția Venus – Neptun în a doua parte a săptămânii, face ca planurile de weekend să se zăpăcească. Va trebui să te lași dus de val pentru ca totul să funcționeze.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BERBEC Profesional

Ideile tale nu funcționează decât dacă sunt organizate. Eforturile tale vor avea un efect redus dacă nu sunt bine planificate. Săptămâna aceasta vei descoperi că o abordare întâmplătoare nu vă va duce nicăieri. Trebuie să fii mai sistematic și fundamentat pentru a avea succes.
Cu toate acestea, așteptă-te la bine acum. Fă tot posibilul pentru a termina proiectele care le ai înainte de a începe ceva nou. Munca poate aduce sprijin reciproc și oportunități pentru îmbunătățirea abilităților. Afacerile care implică artele creative sau obiectele de lux vor beneficia de un marketing agresiv. Fă tot posibilul pentru a evita bârfele de birou. Problemele altor oameni, care nu te implică, ar trebui evitate. Poți fi foarte eficient în orice grup. Această întâlnire poate duce la momente relaxante după orele de serviciu, alături de colaboratori.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BERBEC Financiar

Ai câteva provocări cărora să le faci față. Relațiile sunt cele mai afectate de configurațiile astrale actuale. Universul te împinge să te extinzi un pic mai mult, mai ales când vine vorba despre muncă și colegii tăi. Cunoaște-i mai bine și s-ar putea să descoperi că deveniți mai apropiați. Ai nevoie de toți prietenii pe care îi poți avea!
Fii alert și mintea ta activă profită de toate oportunitățile care îți ies în cale. Brusc, o idee creatoare poate fi plătită cu mult mai bine decât te aștepți. De asemenea, poți câștiga o anumită recunoaștere pentru eforturile tale. Împărtășește-ți ideile pentru a profita cu adevărat de acest moment. Oamenii sunt gata să te asculte și acum ai o cale prin care să folosești cuvintele. Să fii un ascultător activ ți-ar servi și mai bine. Urmărește tot ce dorești și enumeră lucrurile care îți aduc fericire. Acest lucru te va ajuta să atingi ceea ce este mai bun în tine însuți/însăți. Ialegătura cu ceilalți și încearcă să împărtășești idei și proiecte cu părțile interesate. Căldura pe care o oferi celorlalți va demonstrarea șefilor, cine ești cu adevărat.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva BERBEC Sănătate

Uneori ești mai impulsiv și uiți că ai și un corp. Miercuri ar fi timpul să îți amintești că ai o datorie în semn de recunoștință pentru corpul tău. Îți poți arăta aprecierea pentru el, lucrând zilnic, consumând mâncarea potrivită și abținându-te să consumi tot ceea ce face rău sistemului tău nervos. Este timpul să îți transformi obiceiurile alimentare într-o constantă a vieții de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top