Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva RAC

Săptămâna aceasta este imperios necesară o întâlnire cu un partener sau însoțitori apropiați. Este posibil să fie nevoie de analiza unor probleme financiare care presează. Schimbarea de peisaj sau schimbarea mediului ar putea fi stimulatoare, dar să fii gata și pentru potențialele piedici legate de călătorie și care au drept țintă aceași destinație. Unele chestiuni legale sau o moștenire ca rezultat o sumă mai mare de bani. Investește în continuare, evitând însă riscurile sau viciile. Indiferent de secretul pe care l-ai păstrat, acum este momentul să-l împărtășești. Fă unele cercetări, programează-te la o ședință de consiliere financiară pentru a vorbi cu experți sau apelează la consilierea spirituală. Orice întristare sau stres pe care îl simți poate fi ameliorat prin implicarea într-o misiune cu adevărat intenționată.

Accentul pus pe Casa a 8-a, sectorul de resurse partajabile, te poate încuraja să faci un bilanț al problemelor financiare și să te gândești la modul în care le poți îmbunătăți. Și cu luna în Taur, de la sfârșitul săptămânii, acesta poate fi momentul ideal pentru un început nou, indiferent dacă vrei să plătești datoriile sau muncești mai mult pentru tine. Chiar și așa, s-ar putea să fii tentat să cheltui atunci când ești cu prietenii, în special la mijlocul săptămâni. Pune o limită la cheltuieli.
În ceea ce privește relațiile, este o săptămână interesantă, deoarece Venus poate fi perfectă pentru o ieșire cu un prieten sau pentru a sparge gheața în legătură cu o relație în devenire. Această legătură plină de viață te-ar putea face să te bucuri mai des de compania celuilalt.
Weekend-ul se arată și el plin de viață. Mercur face trigon cu Nodul Nord, ceea ce te poate aduce într-o stare de spirit declarată deschis. Acest lucru poate fi excelent pentru toate tipurile de afaceri sau activități comerciale și îți poate aduce noi oportunități.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva RAC Relațional

Luna în Pești, la începutul săptămânii te face să vrei să te simți util social. Poți găsi perechea potrivită în timp ce faci voluntariat pentru o cauză care îți este aproape de suflet sau la un eveniment caritabil unde vei străluci.
Pătratul separant, de la începutul săptămânii, dintre Marte și conjuncția Venus – Neptun, ar putea provoca tensiuni într-o situație romantică de care nu ești sigur, ceea ce duce la confuzie sau penibil. Dacă vrei să renunți înainte ca lucrurile să meargă prea departe, nimeni nu te-ar învinovăți pentru ceea ce faci.
Luna în Taur în weekend, te ajută să fii mai sociabil decât de obicei. Depășirea timidității și dialogul cu cineva care credeai că te înșeală, va gi un pas uriaș. Felicitări!

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva RAC Profesional

Nu renunța la proiectul important la care ai lucrat. Este posibil ca acest proiect să nu fie important pentru ceilalți, dar este important pentru tine, așa că nu-l lăsa să îți scape. Probabil că săptămâna aceasta vei face progrese extraordinare.
Oamenii și colegii care te sprijină, simpatici sau cunoscuți pot face din acest lucru un moment ușor. Poți găsi oportunități noi prin munca în echipă și prin crearea de rețele cu grupuri care îți împărtășesc interesele. Fă tot posibilul pentru a păstra acest lucru simplu. Ți s-ar putea cere să îi ajuți pe ceilalți și este posibil să ai nevoie de mai mult timp pentru a face totul. Această perioadă te poate găsi într-o stare de spirit alta decât de obicei. Spune-le și celorlalți că le apreciezi contribuțiile.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva RAC Financiar

Implică-te în planificarea financiară din această săptămână. Fă-ți strategii și unele planuri, pe termen lung. A face niște cercetări ar fi o utilizare productivă a timpului. Urmărește ce-ți spune intuiția când ai de a face cu alții. Căutați indicii non-verbale care vorbesc despre ceea ce încearcă ei cu adevărat să îți spună. Nu pleca urechea la bârfe, dar nici nu povestii altora întâmplări din viața privată. Chestiunea banilor are o importanță supremă. Considerațiile financiare necesită atenție. Împarte generos tot ce se poate împărți cu ceilalți. Lasă-i să se alăture mulțumirii tale interioare și te vei bucura pe deplin.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva RAC Sănătate

Este un moment minunat pentru schimbări pe toate nivelurile. Cu toate acestea, cea mai semnificativă schimbare pe care o poți face este sănătatea și starea de bine, generală. Ai la dispoziție două săptămâni pentru a începe o nouă strategie de sănătate, una care îți va oferi mai multă energie, un fizic dorit, pielea strălucitoare și un sentiment profund de liniște interioară. Meriți să-ți oferi cea mai bună șansă pentru un viitor extraordinar.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top