Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva Săgetător

Te așteaptă noi oportunități. Comunică-ți ideile, deschizându-te mai ales colegilor și familiei. O problemă cu unul dintre frați sau cu un vecin poate provoca întârzieri în planurile de călătorie. Nevoia de a face unele reparații la domiciliu este stringentă acum. Fii prudent, pe cât posibil cu cheltuielile, întrucât s-ar putea să primești o notă de plată amețitoare sau să apară cheltuieli neașteptate. O scurtă călătorie pentru a asita la un concert sau pentru a vedea o piesă de teatru ar fi invigorătoare.
În timp ce ai putea avea problemele financiare, în continuare, în minte, prezența lui Jupiter te poate ajuta, conectându-te cu oamenii ca să primești sfaturile potrivite.

Cu toate acestea, există un accent pozitiv asupra Casei a 3-a, sectorului comunicării cât Soarele tranzitează Vărsătorul și se alătură lui Mercur. Acest lucru poate fi util pentru negocieri, rezolvarea problemelor și găsirea unui compromis. Totuși, ajută să fii atent la mijlocul săptămânii, deoarece ar putea exista o anumită perturbare a planurilor tale. Cu puțină flexibilitate, poți depăși acest moment și lucra în acest sens.

Sextilul dintre Venus și Jupiter, te-ar putea inspira să cumperi ceva pentru locuință. Dacă ai vreo idee despre articolele de epocă, poți cumpăra piesa perfectă.
Luna în Berbec de vineri, poate fi excelentă pentru închiderea ofertelor, semnarea contractelor sau lansarea unui site web ori a unui blog. Orice vrei să începi, acesta este momentul pentru a face acest lucru.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva Săgetător Relațional

Crește numărul întâlnirilor când luna petrece miercuri și joi în Berbecul impulsiv. Te acomodezi rapid și ești cu mintea deschisă, astfel încât să acceptați toate invitațiile potențialelor iubiri.
Soarele în Vărsătorul prietenos, în același timp, îți extinde cercul social și mai departe. S-ar putea ca nu întotdeauna să fie vorba despre o legătură de dragoste cu oamenii pe care îi întâlnești, dar nu este nimic rău în a-ți face câțiva prieteni noi.
Luna în blânzii Pești la început de săptămână, îți schimbă perspectiva romantică. Acesta este un moment mult mai emoționant pentru tine și îți permite să fii mai înțelegător și mai iertător.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva Săgetător Profesional

Mintea ta neliniștită nu va primi prea mult sprijin din partea celorlalți, așa că, la fel de bine, ți-ai puteți economisi energia încercând să primești sfaturi de la oamenii în care ai încredere. Este mai bine să faci propria cercetare din cărți, reviste și publicații periodice deoarece răspunsurile sunt acolo.
Sunt zile puternice pentru a găsi ceva mai bun sau pentru a-ți îmbunătăți poziția actuală. În același timp, este important să fii cât mai diplomat. Ai putea deveni frustrat datorită unui client sau a unui coleg de muncă invidios. Pot exista dificultăți financiare. O abordare lentă și atentă este cea mai bună soluție. Acestea sunt, de asemenea, zile grozave pentru a fi activ și pe picioarele tale. Spune da oricărei oportunități de a prelua conducerea, chiar dacă este ceva nou.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva Săgetător Financiar

Acum știi totul despre puterea financiară. Mulți îți cer sfaturi sau te caută pentru răspunsuri pe care ei nu le găsesc și le dai, dar totul are un preț. Ar putea răbufni tensiuni la suprafață între momentul când gândești cum să dai răspunsul și imaginea ta de altruist. Activitatea din casa a 9-a, casa studiilor academice și a călătriilor lungi indică faptul că te-ai gândit deja cum poți folosi anumite abilități. Cursurile de la sfârșit de săptămână, îți pot permite să percepi mai mult.
S-ar putea ca acum o revenire asupra unor idei sau asupra unui plan financiar să cântărească greu. Poate este necesar să reduci cheltuielile din prezent, pentru a-ți menține bugetul echilibrat. Consultă-te cu profesioniști bancarie sau consilieri financiari pentru a vedea ce soluții pot oferi. Între timp, caută modalități simple și ieftine de a-ți spori sentimentul de valoare de sine. Încercați un nou look sau o nouă vestimentație. Luptă-te pe cont propriu și încearcă un plan de lungă durată. O schimbare de peisaj ți-ar prinde bine acum.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva Săgetător Sănătate

Semnul tău este plin de mister – există ceva secret în spatele exteriorului formal pe care puțini oameni ajung să-l vadă cu adevărat. Este posibil să ai chiar probleme să te lași citit, preferi misterul. Se recomandă să îți cunoști mai bine latura spirituală printr-un fel de meditație. Meditația poate însemna o mulțime de lucruri diferite – scandarea unor mantre nu este necesară! Orice funcționează pentru tine, care îți permite să crești spiritual – atât timp cât este o practică consecventă – poate fi considerată meditație.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top