Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva FECIOARĂ

Este timpul să închei lista de activități. Acum este un moment ideal să rezolvi plata facturilor de utilități, pentru a elimina dezordinea și pentru a îmbunătăți profilul muncii. Mai bine fă-ți un control al sănătății pentru a te asigura că nu ai neglijat-o și că toate problemele medicale sunt ținute în frâu. Abilitățile de lucru și sănătatea generală sunt accent principal al săptămânii.
Concentrarea intensă asupra Casei a 5-a, sectorul de creativitate, ai putea simți că lucrurile sse mai degajează în acest sector. Și, în timp ce este posibil să continui procesarea unei probleme cheie, pot exista semne de progres care să îți ofere încredere și să te stimuleze.
Problemele la nivelul Casei a 6-a, a sătății și a stilului de viață, se pot accentua în această săptămână, deoarece Soarele tranzitează Vărsătorul, semn în care cade Casa a 6-a. Se alătură lui Mercur și care săptămâna viitoare va trece în Pești, te-ar putea inspira să arunci o privire mai atentă asupra rutinei cotidiene și să iei în considerare ce funcționează pentru tine și ce nu.
Ai șansa de a experimenta diverse moduri de a face lucrurile. De exemplu, dacă ești gurmand sau adept al mișcării, încearcă diferite opțiuni, astfel încât să te poți baza pe cele care ți se potrivesc cel mai bine. Luna în Taur la sfârșitul săptămânii, este perfectă pentru a iniția noi obiceiuri și pentru a da drumul celor care nu mai servesc intereselor tale. Există, de asemenea, un tranzit care încurajează romantismul, joi, și care ar putea duce la acceptarea întrevederii cu persoană și care se poate transforma într-o întâlnire minunată.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva FECIOARĂ Relațional

Este timpul să accepți ideea că trebuie să aduci câteva schimbări în viața sentimentală acum când Soarele tranzitează Vărsătorul vizionar, la începutul săptămânii. S-ar putea să fie o provocare să gândești în afara familiei și profesiei, dar anticiparea merită.
Lună în Taurul practic la sfârșitul săptămânii, te simți înconjurat de energia lui sensibilă și responsabilă. Partenera sau partenerul perfect sunt dintr-un semn de pământ cu o perspectivă oarecum conservatoare.
Vei avea de-a face cu un pătrat haotic între Soare și Uranus mai târziu peste săptămână, care ar putea arunca lucrurile dintr-o parte într-alta. Încearcă să nu fii șocat când primești o veste la care nu te așteptai.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva FECIOARĂ Profesional

Combină-ți instinctul intuitiv și mintea să-ți fie clară, cu o abordare practică. Cu cât ești mai decis săptămâna aceasta, cu atât va fi mai bine. În același timp, ai încredere în instinctele tale. Acestea sunt cele mai valoroase instrumente de care dispui pe viață.
Ai putea să te simți la răscruce. Vrei să pleci de la locul de muncă unde simți că ai depus prea muște eforturi și te-ai simțit neapreciat. Acum este cel mai bun moment pentru a aplica pentru o poziție nouă sau mai bună. Responsabilitățile de familie pot întârzia sau complica programul. Dacă îi supraveghezi pe alții, poți fi frustrat de cineva care pur și simplu nu merită. Dezvoltarea modalităților de a construi mai multă în echipă poate construi moralul și poate face mai eficient pe toată lumea.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva FECIOARĂ Financiar

Săptămâna aceasta Casa a 7-a, sectorul tău relațional indică un timp incredibil de bun pentru socializare. Eforturile de a face bani sunt cel mai bine deservite dacă organizezi evenimente în rețea și te prezinți la cât mai multe persoane. Caută indicii despre cum să interacționezi deoarece cariera ta cerșește un plus de energie, de unde vin și noii tăi prieteni.
Stai în afara disputelor politice săptămâna aceasta. Ridică-te deasupra frământării continuând să muncești din greu și respectându-ți rutina zilnică. Investește în educație; înscrie-te la o sesiune de pregătire pentru a dobândi o nouă abilitate sau pentru a perfecționa una existentă. Caută soluții creative pentru o problemă profesională sau pentru îngrijorarea care te bântuie. Este posibil ca o anumită relație de afaceri să ajungă la sfârșit. Vezi ce te îngrijorează și rezolvă orice problemă financiară care plutește în aer. Fă-ți o listă de sarcini și abordează fiecare element pe rând. Ia lucrurile la pas și improvizează doar la nevoie.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva FECIOARĂ Sănătate

La începutul săptămânii faci o listă de obiective care te vor ajuta să atingi starea de bine pe care ai dorit-o de mult timp. Nu este timpul să te gândești la lucruri neplăcute. Mai presus de toate, ai nevoie de claritate, de intenție și de determinarea pentru a depăși orice problemă de sănătate. Când știi ce vrei, vei avea o dorință mai mare de a face acest lucru.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top