Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva VĂRSĂTOR

Este posibil să ai nevoie de ceva timp și pentru tine. Fă o pauză pentru a te îngriji de sine. Amintește-ți că ețti responsabil de propria fericire. Fortifică-ți bunăstarea, atât mentală, cât și fizică și acceptă schimbarea către care te îndrepți. Efectuaează toate achizițiile cu atenție pentru a evita să fii victima înșelăciunii sau a fraudelor. Dacă te simți blocat sau restricționat într-un fel, nu uita că aceasta este o condiție temporară. Caută îndrumarea și mângâierea în spiritualitate și încearcă să înțelegi mesajele pe care ți le trimit visele.

Odată cu intrarea Soarelui în semnul tău, după ce a petrecut ceva timp într-o zonă mai privată, ai putea simți că ai lucrurile sub control, din nou. Vitalitatea și încrederea pot crește, iar acest lucru face să te simți mai bine, mai ales dacă evenimentele te-au epuizat în ultimele săptămâni.

Ai șansa de a te răsfăța cu acele lucruri care au un sens personal pentru tine. Și dacă alții te acuză că ești egoist, nu-i asculta. Concentrează-te pe acei oameni, pe acele proiecte și situații care îți aduc cea mai mare mulțumire și nu vei greși.
Pregătit pentru un nou început poți spune că vineri este cea mai bună zi a anului pentru tine. Este o șansă să-ți scrii intențiile. Oricât de mari și îndrăznețe ar fi, actul de a le pune pe hârtie și de a le citi zilnic, poate duce la unele dintre cele mai reușite concretizări a planurilor tale.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva VĂRSĂTOR Relațional

Poți valorifica în această săptămână, foarte multă energie astrală, începând cu soarele care este în semnul tău de săptămâna trecută. Starea de spirit pe care o experimentezi este în avantajul tău, pentru următoarele patru săptămâni.
Există o mulțime de incertitudini în ce privește partea sentimentală căreia trebuie să îi faci față în timpul pătratului dintre Soare și Uranus, ceea ce va duce, din ce în ce mai frecvent, la întrebări legate de viitor. Încearcă să nu ghicești ce se va întâmpla, ci trăiește. În acest moment este un profesor mult mai bun.
Luna în Berbec, te ajută să găsești oameni cu care să te înțelegi și cu care ai putea să te întâlnești în viitor. Știi foarte bine cine ar fi și nu ar fi un partener potrivit pentru tine.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva VĂRSĂTOR Profesional

Șansa pe care ai așteptat-o ​​va veni săptămâna aceasta, așa că ieși în întâmpinarea ei. Reține că această schimbare bună nu vine cu surle și trâmbițe, ci va fi subtilă, așa că ține ochii și urechile deschise în fiecare moment.
Munca în echipă și multe conversații interesante ar trebui să facă din aceasta o perioadă una ușoară. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau mai bun, săptămâna est numai bună pentru un interviu personal. Atenție însă, este un moment în care flirtul romantic te putea duce la rătăcire. Fă-ți un crez din a nu ieși cu persoanele cu care lucrezi. Parteneriatele și problemele legale funcționează în favoarea ta. Asigură-te că primești sfaturi bune în orice domeniu în care nu ai experiență.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva VĂRSĂTOR Financiar

Săptămâna aceasta Universul evidențiază casa prietenilor, colegilor și a altor relații serioase. Ceva pornit recent devine mai serios. Poate fi vorba despre mici aranjamente financiare cu beneficiu reciproc sau chiar un parteneriat sau o fuziune între pasiunile tale și o altă afacere. Este posibil ca lucrurile să nu se miște de repede cât ți-ai dori, dar este un lucru extraordinar pe termen lung. Caută noi căi, dintre cele neîncercate sau complet originale.
Dacă ai nevoie de o favoare sau dorești să comunici ceva, asigură-te că vorbiești pe înțelesul tuturor. O comunicare clară este esențială acum. Lasă-i pe alții să îți cunoască punctul de vedere. Acum este momentul să iei niște decizii financiare. Abilitatea sporită de a te conecta cu ceilalți te va ajuta în luarea deciziilor. O conversație plăcută la locul de muncă poate duce la un nou aranjament. Relațiile lucrează în avantajul tău. Scrisul, vorbitul, întărirea noilor relații, vine cu ușurință.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva VĂRSĂTOR Sănătate

Joi, este ziua cea mai bună a acestei săptămâni pentru a lua câteva noi decizii. Astrele îți dau o bilă albă pentru a face modificări ale stilului de viață, a dietei și a oricărui tratament pe care îl poți face pentru problemele de sănătate. Este o perioadă a noilor începuturi. Ai la dispoziție două săptămâni pentru a te gândi și a-ți crea un stil de viață care îți va aduce multă energie și fericire.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top