Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva GEMENI

Te atrag proiectele și ideile pe scară largă. În același timp însă, te simți neinspirat. Ești gata să înveți, să acumulezi cunoștințe oriunde și oricum poți. Conversația cu o rudă sau un prieten îndepărtat completează imaginea. Îți place și chiar te interesează să susții conversații profunde și dezbateri pe teme filozofice. Această fază conține experiențe captivante pentru a te bucura.
Odată cu intrarea Soarelui în Casa a 9-a, sectorul tău de orizonturi îndepărtate, săptămâna aceasta te-ar putea pregăti pentru aventura unei călătorii neașteptate. Următoarele patru săptămâni sunt o șansă de a te bucura de o scurtă călătorie sau chiar de o vacanță timpurie. Însă este și un moment în care e posibil să ajungi la mai multe în ceea ce privește oportunitățile și experiențele. Rezista însă, la nevoia de a acționa din impuls. Planificarea în avans, este o cale mai bună.
Există un accent pe Casa a 8-a, o zonă intensă a temei tale natale. Și, în timp ce s-ar putea să mai ai de a face cu probleme cheie, flexibilitatea te poate ajuta să faci acest lucru cu o mai mare ușurință.
Te gândești să găsești resurse pentru a întâlni pe cineva. Venus și Jupiter într-un sextil separant, te pot împinge să faci planuri legat de o persoană. Dacă mergi mai departe, ar putea fi o aventură interesantă.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva GEMENI Relațional

Posibil ca expansiva lună în Berbec de la mijlocul săptămânii să te ajute și să îți lărgească orizonturile romantice. Orice se poate întâmpla. Această energie de foc este un leac sigur pentru spiritul tău neliniștit!
Pătratul de la mijlocul săptămânii, care îl implică pe Uranus și Soarele, îți va testa voința, dar ești pregătit pentru asta. Acest tranzit necesită versatilitate și flexibilitate pentru a face față haosului, din care, din fericire, ai o mulțime de chestii de câștigat!
O lună mai moale și mai grijulie apare în weekend, în Taur, aduce energie blândă care apropie. Compasiunea și abilitatea ta de a ierta sunt calități foarte atractive acum.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva GEMENI Profesional

Fă-ți timp pentru a explica cuiva o soluție pe care s-ar putea să nu o înțeleagă la fel de repede ca tine. Creierul tău procesează lucruri fulgerător și te poate ridica la un concept nou cu mare ușurință, dar alții nu au această calitate. Ajută-i.
Abilitatea tale de a face rețea cu alții, de a reuni oamenii și de a împărtăși idei te va face remarcat acum. Antreprenorii se simt norocoși sau neliniștiți, ceea ce poate duce la preluarea prea multor responsabilități înainte de a fi pregătit. Cere sfaturi de la experți pentru a-ți îmbunătăți performanțele și informează-te în legătură cu alegerile pe care le faci. Un flirt la birou ar putea să îți scape din mână. Fii concentrat pe finalizarea a tot ceea ce ai început deja. Evită să petreci prea mult timp pe chat sau să trimiteți SMS-uri cu subiecte care nu au nicio legătură cu afacerile.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva GEMENI Financiar

Aspectele din casa 1, casa aspectului personal și al auto-exprimării arată că, în timp ce s-ar putea să te concentrezi pe găsirea unui nou loc de muncă sau a unei noi poziții în ierarhia existentă, banii ar putea sta la baza îmbunătății aspectului tău, astfel încât să fii perceput diferit. Îmbrăcămintea, coafura și purtarea potrivită poate face diferența.
Planurile mari trebuie să fie ancorate în realitate. Viziunile mărețe ți-au luat mult timp dar acum este momentul să le pui în mișcare. Extinde-ți cunoștințele și află lucruri noi pentru a-ți îmbunătăți performanța și eficiența. O schimbare de perspectivă te va ajuta să găsești soluții la o problemă. Săptămâna aceasta îți poate oferi șansa de a avea o conversație îndelungată cu cineva pe care nu l-ai văzut de ceva timp. Folosește această conversație pentru a învăța și a împărtăși idei. Fii organizat și acordă o atenție deosebită programului și programărilor, deoarece ai multe de făcut săptămâna aceasta. Gestionează prioritățile și vei putea jongla cu toate.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva GEMENI Sănătate

Dacă ai fost atent la visele tale, poate ai observat o temă recurentă a întârzierii. Acesta este un indiciu că există un mesaj esențial pe care psihicul tău dorește să îl înțelegeți – și, probabil, să faci ceva în acest sens! Mișcarea este o modalitate de a integra pe deplin viața din vis cu viața din realitate, pentru că exercițiile fizice și odihna sunt capetele opuse ale spectrului fizic. Indiferent de ce îți arată visele, încearcă să te gândești la asta în mod conștient în timp ce lucrezi cu corpul tău.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top