Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva LEU

Cântărești pro și contra fiecare situație. Te simți entuziast și gata să cooperezi și să comunici tot ce știi celorlalți. Pe măsură ce intenționezi să te opui părerilor altora, vei ajunge în situația că nu vei știi ce să faci. Legăturile personale vor duce la claritatea gândirii. Ai o dorință puternică de a împărtăși istoria personală cu cineva cu care te simți confortabil. Acesta este un moment favorabil pentru activități legate de arbitraj, de asistență pentru clienți sau consiliere. Folosirea cuvintelor potrivite în conversație va avea un impact favorabil. Diplomația și eforturile echipei contează cel mai mult acum.
Soarele tranzitează Casa a 7-a, sectorul relațional pentru a lumina această zonă și a aduce mai multe oportunități de socializare și, în general, pentru a te bucura de viață. În timp ce este posibil să fii încă ocupat să ieși și să te apropii, această influență te poate ajuta să te relaxezi și să fii doar tonicul de care ai nevoie. Și cu luna în Berbec, vineri, este o ocazie perfectă pentru a te lansa într-o legătură romantică. Dacă ești gata să spargi gheața, acesta este momentul să o faci.
Plăcerile și divertismentul pe care ți le oferă Casa a 5-a, te-ar putea ispiti în timp ce Marte își continuă călătoria prin zona de agrement. Cu Venus în pătrat aplicant cu Marte, poți fi ispitit de cineva care are o alură misterioasă. Dacă te intrigă, poate că singura modalitate de a afla ce vrei, este să mergi la o întâlnire.
Casa a 6-a, sectorul muncii și a stilului de viață este încă foarte concentrat, așa că probabil vei avea destul de multe de rezolvat, motiv pentru care vei fi încurajat la răsfăț pe care îl vei gusta cu plăcere știind că sunt bine meritate.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva LEU Relațional

Cu luna în semnul de apă al Peștilor, la începutul săptămânii, viața ta amoroasă are o energie captivantă. Este timpul să îți extinzi mintea și să vezi ce se întâmplă!
Soarele în tranzit prin Vărsătorul inovativ săptămâna aceasta, așa că săptămâna aceasta ar trebui să te intereseze noile aplicații pentru întâlniri și tehnologii inovatoare. Este rândul tău să fii un pionier romantic!
Luna plutește în Taur, în ultima zi a săptămânii, oferindu-ți un pic de timp pentru a-ți arăta partea sensibilă. Vei aborda liber și direct SMS-uri suplimentare, dar nu aștepta prea multe în schimb, fă totul dezinteresat.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva LEU Profesional

La începutul săptămânii posibil să fii, mai degrabă, supărat de o informație nouă care îți parvine. Mai târziu, însă, vei vedea că această informație nouă este de fapt exact ceea ce aveai nevoie pentru a te ridica și a te deplasa în direcția corectă.
Este posibil să te confrunți cu un anumit număr de întârzieri, revizii și frustrări minore. Fă tot posibilul să ai un zâmbet mare pe față și dă impresia că ne distrăm încă, să fie motto-ul tău. Farmecul și carisma te vor ajuta să te ridici în ochii clienților și a șefilor. Petrece ceva timp făcând curățenie în spațiul de lucru. Acordă atenție detaliilor oricăror probleme financiare care țin de achiziții la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva LEU Financiar

O mare parte din energia astrală indică faptul că cineva sau ceva din trecut va reveni pentru a fi tratat odată pentru totdeauna. Și casa a 11-a, a muncii independente și grupuri este evidențiat. Legătura cu persoane cu care ai pierdut legătura, poate duce la mai mulți bani în viitor.
Ești plin de atenție față de ceilalți – și față de tine – săptămâna aceasta, gata și capabil să detectezi ceea ce este financiar mai necesar și mai dorit. Nu lăsa ca acest lucru să blocheze calea luării unei decizii cruciale. Oferă-te să dai o mână de ajutor și te implici angajat în anumite eforturi de cooperare. Puneți-vă de acord la timp, cu cei dragi și contactele de lungă durată. Fă-ți din comunicare un obiectiv în această săptămână, implică-te în activități de PR sau consiliere dacă apare oportunitatea. Ești diplomat, gata să conduci echipa către victorie.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva LEU Sănătate

Nu ești străin de ideea de schimbare, dar poate fi nevoie de o modulare a puterii personale pentru a-ți stăpâni capacitatea de a te schimba constructiv. Imaginează-ți că ești atât propriul tată, cât și propria mamă, în funcție de vârsta care o ai, acest lucru poate fi ușor sau mai greu de făcut și delimitează-ți teriroriu – acțiunile și limbajul, limitele în relații, cerințele pentru job – și, de asemenea, însărcinat să te hrănești, să te odihnești, să faci mișcare, afecțiunea de care ai nevoie pentru a supraviețui.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top