Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva PEȘTI

Ai încredere în viitorul tău și lași anxietatea deoparte. Fericirea vine odată cu înțelegerea a ce a provocat temerile interioare și astfel poți îmbrățișa inevitabilitatea schimbării. Cei din jur îți oferă sprijinul în timp ce încerci ceva nou. Relațiile prin intermediul unor noi grupuri sociale sau cluburi vor fi avantajoase. Bazează-te pe carisma ta pentru a-ți face prieteni noi și să dedici ceva timp și atenție și relațiilor existente. Fii prudent cu cheltuielile.

Intri în această săptămână într-o fază în care cosmosul te încurajează să încetinești și să îți faci timp pentru reflecție. Ai acum ocazia să elimini bagajul emoțional, să conexezi o serie de informații și de a pune punct situațiilor care trenează de prea mult timp. Și dacă ai nevoie de odihnă, acesta este momentul ideal pentru a face acest lucru. Luna în Pești, în prima parte a săptămânii, face ca această șansă să te conducă spre o practică spirituală, cum ar fi meditația, t ai chi sau orice altceva care te poate ajuta să îți aducă liniște sufletească. Dacă ești gata să păstrezi un jurnal în care să îți notezi visele sau să folosești jurnalul ca practică zilnică pentru a debloca fluxul creativ, este cel mai bun moment pentru a începe.
Posibil ca cineva să îți trimită semnale romantice în această săptămână, când Venus face un sextil frumos cu Jupiter și s-ar putea să ți se ceară o întâlnire. Du-te. Ai putea să te distrezi minunat.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva PEȘTI Relațional

Ești pregătit să părăsești zona de confort. Pentru că luna este în semnul tău la începutul săptămânii și te invită să călătorești și să vezi lucruri pe care nu le-ai văzut până acum, inclusiv să întâlnești o nouă iubire!
O săptămână care începe cu luna în Pești, îți va permite să vezi partea responsabilă a cuiva, care ar trebui să îți spună dacă va fi sau nu un partener bun, pe termen lung. Există și alte lucruri de evaluat, dar acum dorești pe cineva care să fie sigur și constant.
Luna își petrece ultima zi a săptămânii în Taur, așa că vei dori să te asociezi cu cineva. Încrederea este una dintre principalele calități pe care le cauți acum.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva PEȘTI Profesional

S-ar putea să te simți ca și cum ai juca în afara ligii tale. Cineva folosește un jargon fantezist pentru a te determina să cumperi o idee pe care el sau ea, o consideră fabuloasă. Nu fi prea rapid să faci ce îți sugerează. Există mici clinciuri atașate pe care este posibil să nu le vezi în acest moment.
Cascada de energia care te-a agitat în ultimul timp, începe să se disipeze. Te poți relaxa și bucura de sprijinul colaboratorilor. Capacitatea de a lucra în mod cooperativ va câștiga puncte de la clienți sau de la șefi. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a-ți face temele pentru a pleca în delegații sau pentru a vă îmbunătăți situația. Alocă un timp suplimentar pentru ceea ce faci. Este posibil să existe întreruperi neașteptate. Nu lăsa a să te împiedice să vorbești.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva PEȘTI Financiar

Este o săptămână aglomerată, deoarece aspectele stimulează Casa a 4-a, sectorul familiei, viața casnicp și sentimentele interioare. Este posibil să te gândești să lucrezi de acasă sau să folosești doar banii care te ajută să îți menții statutul. Cu siguranță, acum ai foarte multă energie pentru a susține un astfel de proiect.
Energiile creative creează evenimentele acestei săptămâni. Proiectele care se bazează pe pasiune vor avea succes. Ești gata să îți împărtășești sentimentele cele mai profunde prin scris sau prin artă. Este posibil să ai nevoie de un anumit spațiu mediatic și timp pentru a-ți sorta propriile emoții și a reflecta cu adevărat la ele. Cele mai captivante conversații pe care le vei avea acum sunt cele cu tine. Nu poți rezolva problemele tuturor, așa că nici nu încerca. Evită deciziile impulsive.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva PEȘTI Sănătate

Te simți puțin blocat emoțional sau fizic, în ultima vreme? Aceasta ar putea avea de-a face cu perioada tensionată prin care treci și în care lucrurile tind să fie puțin stresante. Ține toate canalele deschise, consumă multă apă și legume proaspete și înscrie-te la o clasă de yoga, t ai chi sau qi-gong sau orice exerciții care eliberează tensiunea. Încearcă să faci acest lucru ori de câte ori ești supus la mult stres, mai degrabă, decât să lași lucrurile până în ultima clipă.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top