Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva TAUR

Gândurile tale sunt la afaceri și la carieră. Ți se poate cere să comunici mai mult decât de obicei. Ești autoritar și vorbești calm ceea ce impune. Stai în spatele cuvintelor tale. Alții îți pot solicita părerea și sfatul. Este o perioadă fructuoasă pentru noi planuri. Pentru personalitatea ta contează foarte mult. Folosește această perioadă în beneficiul tău. Nu pierde timpul cu griji inutile. Stelele par să strălucească pentru tine acum, gata să-ți lumineze talentele.
Este rândul tău să fii în centrul atenției, odată cu apariția Soarelui în Casa a 10-a, sectorul carierei și ambiției, unde va sta patru săptămâni. Ai șansa să faci un bilanț și să îți stabilești prioritățile. Ce vrei să realizezi? A avea obiective clare înseamnă jumătate din luptă câștigată și perseverența, în ciuda obstacolelor, îți poate servi foarte bine. Dacă ești gata pentru un nou început, luna din Taur vă poate ajuta.
Săptămâna aceasta poate avea, de asemenea, și o componentă romantică, pentru că Venus este într-un sextil separant cu Jupiter și duminică, un sextil cu conjuncția Saturn – Pluto. Dacă ești pregătit pentru o întâlnire, duminică poate fi plăcut și încântător, mai ales dacă speri să te apropii de cineva pentru prima dată. Atmosfera poate fi perfectă pentru orice eveniment social.
Weekend-ul este cu totul diferit, însă, deoarece un pătratul Venus – Marte sugerează o atracție căreia ar trebui să i te opui cu obstinație. Cu Venus în Pești și Marte în Săgetător este posibil să existe puțin probabil să fie o legătură serioasă și totuși acest lucru ar putea să te facă să triești clipe de neuitat.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva TAUR Relațional

Soarele face echipă cu Vărsătorul excentric de câteva zile, astfel că săptămâna viitoare va fi plin de oportunități pe masa de lucru. Nu te simți confortabil cu schimbările, dar viața ta sentimentală beneficiază acum de ea.
Săptămâna aceasta energia practică a Capricornului îți oferă câteva obiective solide pentru a lucra, dar s-ar putea să fii ușor intimidat, gândindu-te la viitor. Rezistă dorinței de a reveni la o fostă legătură care, e drept, este confortabil, dar nu tocmai interesant.
Luna în Pești, ar putea contribui cu o energie nesperată la întâlnirile tale. Cu Soarele în Vărsător și cu Luna în Berbec, poți fi un pionier într-ale romantismului!

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva TAUR Profesional

Cineva îți va contesta ideile și te poate face să te îndoiești de tine. Nu te lăsa intimidat de cei care vor să te facă să dai înapoi. Ideile tale sunt solide, dar pot avea nevoie eventual de puțin rafinament. Fii deschis la această noțiune, dar nu aruncă ceea ce ai început.
Emoțiile sunt la cote ridicate și este important să rămâi calm. Evită să dai vina pe alții dacă ești supărat sau descurajat. Fă tot posibilul și acceptă că schimbarea este o parte a vieții. Cu cât comunici și interacționezi mai mult cu oamenii, cu atât sunt mai mari șansele de a progresa în orice domeniu. Fii pregătit să refaci unele lucrări sau proiecte despre care crezi că sunt complete. Îmbunătățirea confortului la locul de muncă poate ridica moralul.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva TAUR Financiar

Aspectele din această săptămână se regăsesc la nivelul Casei a 8-a, casă financiară, a banilor proveniți de la alții și a activelor paratajabile. Marte acolo închide un trigon minor alături de Soare și de Chiron și cum aceast sector este marcat acum, este posibil să fii obligat să te concentrezi asupra lui aproape împotriva voinței tale. Modul de a economisi și de a câștiga va fi pus sub lupă, în acest moment. Este posibil să fie nevoie să îți dai seama cum să le faci mai bine.
Cariera este pe primul loc săptămâna aceasta, fie cei mai mulți dintre voi se gândesc de mult timp la asta. Te simți încrezător și vorbești și acționezi cu încredere. Comunicarea este un instrument important pentru a-ți păstra autoritatea. Ceea ce spui și ce faci acum ar trebui să fie în acord cu cerințele momentului. Superiorii vor fi impresionați. Este momentul potrivit pentru a face noi planuri sau strategii pentru creșterea profesională. Acum este nevoie de multitasking, așa că asigură-te că îți petreci timpul cu eforturi demne. Nu te îngrijora. Continuă să faci ceea ce faci și vei avea succes.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva TAUR Sănătate

Săptămâna aceasta se deschide cu posibilitatea de a face progrese pozitive în ce privește sănătatea. Ai tendința să fii sporadic în încercările tale de a menține un anumit nivel mișcare, că este mers pe jos, că este sală. Important este să găsești modalități de a fi mai consecvent dacă vrei să obți rezultate cu dieta și programul de exerciții fizice.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top