Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva CAPRICORN

Câștiguri materiale de mai multe feluri sunt mai mult decât probabile. Valorile și credința în tine vor fi reafirmate. Bucură-te de rezultatele muncii tale deoarece dividendele pe care le-ai anticipat din mișcările financiare bine planificate și executate, pot ajunge mai devreme decât te aștepți. Deci, nu este un moment să te plângi. Fii atent la locul de muncă, evită mișcările nesăbuite sau confruntările posibile. Ai grijă la comunicare și acasă. Ai putea avea parte de o promovare la locul de muncă sau să câștigi, ceea ce în termeni populari, înseamnă credit. O notă de diplomație nu ar strica, astfel încât să eviți un ego care să te tragă înapoi.

Te bucuri de câteva plăceri și, cu Soarele și Mercur în Casa a 2-a, în sectorul banilor proprii, este momentul să mergi în căutarea unor chilipiruri. Prezența Soarelui în sectorul financiar poate duce la conștientizarea problemelor bănești cu care te confrunți. De asemenea, poate fi un apel pentru a face un bilanț și a rezolva orice te deranjează. Dacă ești gata să te angajezi la un buget sau la noi obiceiuri financiare, luna din Berbec de vineri este momentul perfect pentru a face acest lucru. Chiar și așa, încearcă să nu cheltui undeva pe la mijlocul săptămânii, deoarece ai putea regreta achiziția din impuls.

Viața socială este foarte agitată, săptămâna aceasta, dacă ne gândim la pătratul dintre Venus și Marte, care te încurajează să participi la un eveniment care să îți lase un gust amar. Indiferent însă de trăirile tale, întâlnirile de acolo ar putea aduce o oportunitate de aur.
În cele din urmă, legătura plină de animozități dintre Mercur și Uranus, poate fi un apel pentru a-ți asculta intuiția atunci când alegi un nou gadget sau o altă achiziție porte-bohneur.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva CAPRICORN Relațional

Ești un spirit îndrăgostit atunci când luna trece prin melancolicii Pești la începutul săptămânii. Te interesează romantismul, dar într-un mod foarte detașat.
Există detalii neașteptate cu care să te confrunți în timpul pătratului dintre Soare și Uranus, iar cheia stă în a fi calm. Dacă ai planificată o întâlnire, nu te supăra dacă se anulează. Programează-o încă odată, fără patimi. Luna în Taur, din ultima zi a săptămânii, induce o atmosferă idealistă, așa că s-ar putea să speri la mai mult deși intuiția iți spune că ar trebui să mai aștepți. Nu este nimic rău în a fi optimist, dar realitatea ar putea fii alta.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva CAPRICORN Profesional

Informează-te înainte de a continua orice lucrare nouă. În plus, este extrem de important să fii sincer cu ceilalți. Orice înșelăciune față de sau din partea celorlalți este probabil o respingere vădită. Norocul va veni spre tine când vei accepta adevărul.
Găsește-ți timp pentru a face lucrurile bine acum. Cererile sau nevoile altor persoane pot provoca întârzieri neașteptate. Atmosfera generală necesită în continuare răbdare și o atitudine pozitivă. Sunt zile puternice pentru a face o schimbare în bine. Legăturile cu persoane aflate la distanță poate aduce informații folositoare. Dacă nu dormi suficient, acum este un moment bun pentru a face ceva în acest sens. Impactul asupra productivității și atitudinii tale poate fi uimitor.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva CAPRICORN Financiar

În această săptămână te confrunți cu o situație ciudată în mâinile tale sunt datoriile care le ai dar și banii altora. Deși o parte dintre tine dorește să progreseze mai mult în ceea ce privește rambursarea unei datorii, o altă parte te poate împiedica să faci atât de mult. Un lucru este sigur – luarea unei poziții hotărâte și asumarea tuturor responsabilităților tale, vor duce la cele mai bune rezultate pe termen lung.
Consultă-te cu un consilier financiar, poate cu cineva care are cunoștințe bancare unice, înainte de a începe orice inițiativă sau proiect nou. Ai putea fii în căutarea a noi surse de venit pentru a-ți suplimenta veniturile. Petrece-ți timpul, cu analiza atentă a situației financiare și grijă și încearcă să îți echilibrezi conturile cât mai bine. Ține legtura cu un consilier financiar și vorbește despre ideile și grijile tale.

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020 Minerva CAPRICORN Sănătate

Dragostea îți oferă energie pentru a trece prin viață. Iubirea propriului corp, te ajută, de asemenea. Hrănește-ți corpul cu exerciții fizice și te vei fi capabil să fii mai iubitor față de ceilalți. Exersează să-ți iubești trupul planificându-ți cu grijă mesele. Fii grijuliu cu privire la ceea ce mănânci, ca și cum ți-ai clădi propriul corp ca să ai o sănătate care să te facă să trăieși viața ca o sumă de aventuri fericite.

CITEȘTE ȘI HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETATORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top