Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Balanță. Un prieten ți-ar putea cere un împrumut iar tu ai putea să eziți să îi dai banii. Intuiția îți spune ce să faci dacă ești atent. Probabil că persoana nu este prea pricepută în gestiunea banilor. Apoi, ai putea dori să participi la unele activități de grup, dar nu lăsa oamenii să profite pe nedrept de bunătatea ta. Ești dispus să-i ajuți pe cei care au nevoie de tine, dar încearcă să înțelegi care au nevoie și care nu de ajutorul tău.

Marte retrograd este în Casa a 7-a, în sector relațional așa că este posibil să duci un război în loc să îți dovedești iubirea, deoarece relația persoanlă trece din conflict în conflict. Acest lucru poate provoca un mare stres, deoarece nu poți suporta dizarmonia. Încearcă să folosești puterea lui Mercur aflat în semnul tău pentru a păstra lucrurile la un nivel civilizat.
Cum spuneam, Jupiter în mers normal, aduce o mulțime de noi oportunități de a acționa, de a fii productiv și de a lucra în jurul casei, ceea ce nu este rău deloc.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relaţional Balanță

Dacă te gândești să începi o nouă relație în secret, atunci astrele sunt de partea ta. Se pare că persoana pe care o ai în minte are propriile motive pentru care își dorește ca lucrurile să fie ținute sub tăcere. Există totuși sentimentul de pericol, că faci ceva în care ai putea fi prins. Dar chiar și așa ai să te bucuri de această latură a lucrurilor.

Mercur este în semnul tău, astfel încât farmecul tău este remarcat indiferent de modul pe care îl folosești. Indiferent dacă trimiteți mesaje pe mail, SMS, whatsapp, vorbiți la telefon sau stați față în față, știi ce ai de spus.

De asemenea, ai o mulțime de opțiuni serioase pentru întâlniri în timpul trigonului Soare-Jupiter, și fii sigur că va exista una care să iasă în evidență. Urmează-ți instinctele care îți ghidează Destinul acum.

Jupiter în mers normal, de acum, va face să ai chef să stabilești obiective viitoare care pot fi atinse. Viața amoroasă ar putea să nu fie exact cum îți dorești dar nu îți pierde speranța

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Balanță

Prietenii de la locul de muncă pot fi cea mai bună sursă de sfaturi și asistență emoțională la începutul acestei săptămâni. Este un moment minunat pentru a lua împreună prânzul. Este și un moment bun pentru a te organiza mai bine. În timpul săptămânii energiile amestecate te vor face deosebit de sensibil la curenții emoționali subtili de la locul de muncă. Poți fi de ajutor ca să ușurezi orice situație stresantă. Este posibil să fii nevoit să adopți o abordare mai directă a lucrurilor. Ai curajul să vorbești despre orice te face să simți incertitudine sau disconfort.

Fii încrezător în cuvintele și acțiunile tale. Cu cât ești mai încrezător, cu atât ceilalți vor avea mai mare încredere în tine și în munca ta. Ai toate motivele să crezi că ești pe drumul cel bun. Acum nu este momentul să te îndoiești de tine în niciun fel.

Caută specialiști cu care să te consulți în legătură cu un gadget tehnic despre care nu știi mai nimic. Să-ți consumi timpul căutând prin manual va fi o pierdere de timp. Apelează la alții pentru sprijinul pe care îl cauți. Răspunsul este mai ușor decât crezi.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Balanță

Săptămâna aceasta ai parte de pauză și relaxare. Oamenii cu care este posibil să fi pierdut contactul sunt din nou în preajma ta. Unul sau mai mulți dintre ei pot veni cu oportunități de afaceri minunate. Nu trebuie să intri în fiecare dar cu siguranță ar trebui să auzi ce au de spus acești oameni. Deoarece ai aspecte grozave în tema natală, influența asupra grupurilor sociale este în creștere. Speranțele, visele și banii nu sunt în urmă. Lasă lucrurile să curgă și totul să vină la tine.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Balanță

Numele jocului tău preferat este o înțelegere excelentă pentru ceilalți. Cu aspectele de săptămâna aceasta în joc, vei putea vedea și mai clar ce simt alții. Una dintre slăbiciunile tale, totuși, este să nu știi clar cum te simți. Acest lucru poate suna ciudat, dar încearcă să vorbești cu cineva despre propriile emoții și vei descoperi că unul din pantofi este cu jumătate de număr mai mare decât celălalt. O modalitate de a începe să îți analizezi sentimentele ascunse: țineți un jurnal de vis.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top