Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Pești

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Pești. S-ar putea să te gândești la o posibilă vacanță în viitorul apropiat. Ai muncit din greu în ultimele luni și simți că meriți o pauză. Săptămâna acesta probabil vrei să faci ceva diferit, poate să călătorești într-o țară străină asociată cu o mare tradiție spirituală. Ar trebui să te simți mai aproape de cei dragi și optimist cu privire la viitor.

Stima de sine ar putea primi o lovitură cu Marte retrograd. Ești sensibil din fire, deci toată această tensiune și conflict interior ar putea provoca stres și o nevoie impulsivă de a face cumpărături. Caută modalități de a gestiona stresul care implică cumpărarea unor lucruri de care nu ai nevoie.

Soarele în opoziție cu Neptun este o bună oportunitate de a-ți examina atât viața personală cât și cea profesională. Cum îți transformi visele în realitate? Câte dintre dorințele tale sunt realiste? Poate că nu vei primi răspunsuri „distractive”, dar te vor menține pe linia de plutire.

Dar, acestea fiind spuse ar trebui să fii fericit că Jupiter a revenit în mers direct. Cu toate acestea, deși poate părea că norocul este întâmplător, doar tu știi cât ai muncit pentru a ajunge acolo, așa că dă-ți credit, cu…încredere.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relațional Pești

Unele emoții extrem de încărcate vor străbate sîătîmâna și care ar putea amenința cu perturbarea status quo-ului. S-ar putea să nu ai idee despre ce ți-ar putea trece prin minte. Aceasta poate fi șansa necesară de a crea un spațiu unul față de celălalt și de a găsi timp să fi-ți singuri cu voi înșivă. Emoțiile trăite acum sunt un semn că poate este nevoie de o perioadă de respiro.

Comunicarea circulă cu ușurință între tine și cineva de care îți place săptămâna aceasta datorită lui Mercur în Balanță. Această energie blândă te face mai puțin timid, dar și să-ți păstrezi, în același timp, sensibilitatea.

Marte este retrograd, așa că s-ar putea să pierzi puțin din chimia fizică pe care o ai cu cineva. Este în regulă să te concentrezi asupra altor lucruri în timp ce această energie trece, dar nu pierdeți din vedere acea conexiune interesantă.

Soarele și Neptun, stăpânul tău planetar, sunt în opoziție, astfel încât s-ar putea să nu te încurci cu cineva care nu este sincer cu tine. Totuși, nu vei tolera înșelăciunea odată ce o vei descoperi.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Pești

Majoritatea poveștilor sentimentale de la birou nu funcționează, dar este posibil să te gândești la cineva special pe care îl vezi în fiecare zi. Nu uita că asta poate complica lucrurile. În timp ce atmosfera se încinge, pentru tine poate fi o săptămână a neputinței la alte niveluri. Ai putea simți, de exemplu, că roțile tale se învârt, dar că nu duc nicăieri. Pur și simplu nu există suport pentru genul de expansivitate care îți place cel mai mult. Dacă nu poți lua o vacanță, ai răbdare și fă tot posibilul să finalizezi niște lucrări.

Politica în ce privește evenimentele zilei va fi destul de urâtă. Se întâmplă mult mai multe decât bătălii de suprafață. Va trebui să citești printre rânduri pentru a înțelege sfera completă a situației și dificultățile care rezultă de aici.

Vei avea dificultăți cu șefii. Cei care sunt „mai sus” decât tine vor avea o atitudine condescendentă. Nu suporți asta. Fii politicos și profesionist, dar anunță că trebuie să te respecte.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Pești

Pentru tine săptămâna aceasta este despre relațiile nesustenabile, în timp ce tu nu dorești decât să materializezi obiectivele financiare legate de muncă. Decizia poate fi între a străluci ca individ, fie ca membru al unei echipe grozave. O parte din tine dorește creșterea ego-ului, dar cealaltă parte, mai inteligentă, sesizează dincotro bate vântul. Și constul sporește pe măsură.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Pești

S-ar putea să ai nevoie de toată lumea săptămâna aceasta. Aspectul în cauză îi face pe oameni mai emoționanli decât de obicei și tind să alerge la cea mai apropiată persoană pentru a fi ajutați la procesarea inconfortabilului, provocatorului și uneori, de-a dreptul înfricoșător sentiment al incertitudinii. Este posibil să îți simți propriile sentimente mai acut ca de obicei și este important să îți ia ceva timp pentru a observa ce se întâmplă în interiorul tău. Scenariul ideal? Pregătește o cină specială pentru cei dragi și apoi fă o plimbare lungă.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top