Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Vărsător. Unele vise sunt vii și minunate și ți-ar putea oferi inspirație pentru viitoarele proiecte creative. Te simți capabil și optimist și este foarte probabil ca entuziasmul tău să te susțină mult timă. Succes în carieră și relații. Intuiția crescută îți sporește înțelegerea față de ceilalți. Nu te mirați dacă prietenii și colegii se vin la tine pentru sprijin și îndrumare.

Apar momente de blocaj mental și de panică datorate lui Marte retrograd. Deși acest lucru nu este ideal, nu te răzbuna pe cei dragi și pe colegii de muncă. Ăsta e Marte retrograd nu ai ce face! Conflictul poate apărea mai repede decât crezi, dar încercați să nu-l lași să te domine.

Vei continua să te simți blocat în timpul opoziției Soare – Neptun, care aduce un soi de ceață mentală în timp ce înceri să îți ordonezi gândurile. Este posibil să nu te simți nici la fel de inovator ca de obicei, dar este în regulă! Unele blocaje sunt creative.

Dacă reușești să nu-ți pierzi calmul săptămâna aceasta, Jupiter revenit în mers normal îți va face o surpriză. Dacă ai lucrat serios, vei primi o recompensă sub forma unor oportunități. Dacă nu ai făcut-o, ei bine, cel puțin lucrurile nu se vor agrava mai mult de atât.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relaţional Vărsător

Există o mulțime de oportunități de a merge în unele locuri foarte interesante și de a face unele lucruri seducător de periculoase. Este genul de săptămână în care oamenii sunt gata să își asume riscuri și, printre ei te numeri și tu. Ai putea întâlni pe cineva din întâmplare, iar acea persoană ar putea fi destul de specială și cu siguranță unică. Arată-ți interesul și aprecierea față de hobby-urile ei care, fie vorba între noi, îți plac la nebunie.

Este obligatoriu să existe și o dramă suplimentară în viața ta amoroasă datorită parteneriatului continuu pe care îl aduce Venus în Leu săptămâna aceasta, dar îți place, entuziasmul tuturor. Simți că se întâmplă ceva și aștepți cu nerăbdare să afli despre ce este vorba.

Trigonul Soare-Jupiter îți deschide ochii la ceva sau asupra cuiva pe care nu l-ai observat înainte și nu-ți vine să crezi ce noroc a dat peste tine. Unele lucruri sunt menite să fie.
Jupiter în mers direct sporește și mai mult perspectiva. Viața ta amoroasă a avut în trecut unele găuri negre, dar totul pare destul de însorit acum.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Vărsător

Provocările te vor ajuta să susții valorile pe care știi că nu le vei compromite. Integritatea este mai importantă decât plăcerea altora sau succesul rapid. Fii încrezător chiar dacă te împiedici. Evită orice tentație de a manipula situația. Fii foarte sincer în orice situație referitoare la bani sau cheltuieli. O abordare lentă, orientată spre detalii, este cea mai bună. Mijlocul săptămânii aduce noi colegi de muncă și un feedback pozitiv de la clienți. Acest sfârșit de săptămână este un moment ideal pentru a lua o vacanță.

Gândirea ta este pe drumul cel bun, dar dacă nu ai voința și abilități de conducere pentru a pune aceste idei în mișcare, atunci nu îți vor face prea mult bine. Încearcă o abordare mai curajoasă a zilei și vei avea mult mai mult succes.

Ia în considerare aspectele pozitive. Găsește motive pentru care o idee va avea succes, nu de ce va eșua. Câștigătorul va fi persoana care poate profita la maximum de o situație disfuncțională și dificilă – nu persoana care se oprește asupra aspectelor negative.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Vărsător

 

În această săptămână ai un mare impuls pentru a aduce mai mulți bani în pușculiță. Nu doar că ambiția iese la suprafață. Acum izbucnește ceva pozitiv din tine, pe măsură ce alții te văd ca pe o persoană de succes. Ar putea exista o anumită tensiune cu colegii de muncă sau cu unele cunoștințe. Asigură-te că este un pariu câștigat.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Vărsător

S-ar putea să te afli implicat în conversații profunde cu tine însuți/însăți săptămâna aceasta. Ai o expresie neobișnuită – plină de umor, poate, sau surprinzătoare pe care alții nu o prea înțeleg. Este important să rămâni cu picioarele pe pământ, să fii în ton cu corpul tău, deoarece este posibil să simți o foame neobișnuită sau să dorești să mănânci un aliment ori să guști un condiment neobișnuit. Urmează-ți instinctele și mulțumește-te că explorezi noul. De asemenea, încearcă să fii în pat devreme și la ore fixe. Corpul tău va aprecia odihna suplimentară.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top