Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Leu

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Leu. Realizează că s-ar putea să fii nevoit să lași câteva lucruri la voia întâmplării săptămâna aceasta, pentru că probabil nu vei putea controla tot ceea ce ai vrea în aceste circumstanțe. Deși îți poate fi confortabil să încerci să încadrezi lucrurile în locurile perfecte, vei descoperi că este posibil să nu fie cel mai bun mod de a-ți conduce afacerea, mai ales miercuri și joi.

Conflictul vine din neînțelegere atunci când Marte retrograd își pune amprenta, creând o adevărată dramă. Ești convins că părerea ta despre ceva este corectă și vei discuta cu oricine nu este de acord cu tine. Cu toate acestea, lupta cu ceilalți te va epuiza. Merită oare ca acest lucru să deterioreze relațiile de fiecare zi? Nu.

Ai grijă cum îți cheltui banii atunci când Soarele se opune lui Neptun. Inima ta spune că îți poți permite să mergi la cumpărături și să faci achiziții sub impulsul lucrurlui bine făcut, dar contul tău bancar spune o poveste foarte diferită. Respectă-ți bugetul, chiar dacă nu este ceea ce ai vrea.

Productivitatea în schimb îți va crește odată cu mersul direct a lui Jupiter. Te simți bine și gata să îți asumi orice. Răsfață-te cu rutina zilei de sâmbătă, înainte de a profita de ocazie și să faci muncă voluntară pentru comunitatea în care trăiești.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relațional Leu

Relațiile fac progrese prin conversații profunde. Săptămâna aceasta este posibil să ai șansa de a vorbi despre unele subiecte profunde și intense. S-ar putea să discuți cu cineva cu totul special, deoarece te simți gata să antamezi probleme specifice care sunt în general considerate tabu. Aceasta lucru vă permite amândurora să vă înțelegeți bine.

Vor urma zile extraordinare.Venus este în semnul tău, aducându-te în starea de spirit a iubirii! De fapt, când vine vorba despre sentimente, de multe ori îți este greu să le separi. Oricum ar fi, pasiunea este vie și nu trebuie să îi pui o etichetă.

Mijlocul săptămânii, datorită lui Marte retrograd în domiciliu, aduce o anumită agitație, te lupți atunci când vine vorba de a-ți croi drum spre inima cuiva. Cupidon pare plecat în vaanță. Dacă lucrurile nu funcționează, treci mai departe.

Lucrurile se mișcă într-o direcție mai bună cu Jupiter aliat și în mers direct. Te vei simți mai bine odată ce îți stabilești un obiectiv accesibil și vei face primul pas către atingerea acestuia.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Leu

Lucrează susținut pentru a termina ceea ce ai început săptămâna aceasta. Interesele familiei pot avea prioritate. Fii responsabil dacă planurile se schimbă. Ia-ți timp pentru a examina cu atenție bugetul personal și orice surse financiare pe care le controlezi la locul de muncă. Ignoră detaliile mici pe propria răspundere. Sfârșitul săptămânii îți va întării puterea de convingere în orice grup sau proiecte menit să facă lucrurile mai corect, mai armonios sau responsabil.

Nu încerca să ascunzi adevărul. Tendința ta este de ate îndoi de unele fapte pentru a te proteja pe tine și pe ceilalți. Nu. Dacă faci acest lucru, vei provoca daune și mai mari pe drum. Asigură-te că ai toate informațiile de care este nevoie în acest moment. Onestitatea este o temă importantă pentru tine.

Ideile tale sunt întemeiate și te ajută să vezi lucrurile ceea ce sunt, în loc de ceea ce percepi. Amintește-ți că există adesea o mare discrepanță între aceste două lucruri. Astăzi, nu vor exista – așa că valorifică acest lucru.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Leu

Săptămâna aceasta ai de-a face cu ceva care nu este nici stilul tău personal, deși asta ți-ar putea folosi și ar fi un ajutor, și nici modul în care te exprimi. Ai idee despre cum să procedezi în așa fel încât mijloacele tale de a-i convinge pe ceilalți ce să facă, este benefic. La urma urmei, nu toată lumea va fi la bord pentru toate modificările financiare care vrei să le introduci. Între timp, aspectele astrale aduc idei unice pe care nimeni altcineva nu are curajul să le practice. Puterea de câștig financiar crește.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Leu

Intensitatea nu este calea ta, deși ar putea fi recomandată dacă începi să te simți rău de la un timp încoace. De exemplu, îți recomand să intensifici consumul de apă, lucru recomandat în acest moment. Încearcă să te obișnuiești să bei până la pahare de apă caldă înainte de cafeaua sau ceaiul de dimineață. Pentru a vă hidrata și hrăni celulele, investește într-un storcător și fă-ți băuturi sănătoase, din fructe și legume proaspete.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top