Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Scorpion. Săptămâna aceasta este probabil să experimentezi o explozie puternică de energie care te poate transforma temporar într-un om foarte harnic. Probabil că unele probleme legate de casă s-au acumulat și acum ar cam fi timpul să le rezolvi. Poate dorești doar să le treci în revistă, în grabă, nu trebuie să le faci pe toate deoodată. Ai grijă de cele mai presante sarcini și apoi relaxează-te. Restul poate aștepta. Roagă membrii familiei să te ajute.

Miercuri ești pregătit să îți încarci bateriile, cu Marte retrograd în celălalt semn pe care îl conduce și nu te va lăsa să-ți tragi sufletul, aducând cu sine riscul de oboseală, epuizare și efort. Începe acum planificarea unei rutine în ce privște propria persoană – mergeți la culcare mai devreme, consumă multe legume și fructe de sezon și ia niște suplimente de vitamine, pentru a preveni un decalaj și mai mare în productivitate. Nu lăsa invidiile mărunte să consume restul energiei emoționale. Nu ești în concurență cu nimeni.

Continuă să te concentrezi asupra îngrijirii de sine atunci când Soarele i se opune lui Neptun. Folosiți acest aspect drept scuză pentru a răcii subit și a nu lăsa nicio dramă să îți perturbe pacea sufletească. Știi care este adevărul. Restul este doar vorbărie.

Din fericire, lucrurile se mai îndulcesc cu ajutorul lui Jupiter revenit în mers normal, care creează noi oportunități pentru aventuri de călătorie în drumurile scurte pe care le faci.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relaţional Scorpion

Este un moment minunat pentru a-ți face tot felul de prieteni. Niciodată puterea conversației nu a fost garantată atât de mult într-un timp atât de scurt. Ai șansa nu numai să seduci o persoană, ci și mai multe, apoi să iei o decizie înțeleaptă la sfârșitul săptămânii. Te distrezi, te simți bine, așa că mergi mai departe.

Mercur în Balanța te ajută să îți dai seama că ești ceva mai puțin intimidant. Dacă ai speriat recent pe cineva, comunicarea cu acesta acum îl/o poate face să vadă o altă fațetă a personaității tale.

Stăpânul tău tradițional, Marte retrograd în celălalt domiciliu, în Berbec, poate duce la unele conflicte grave. Te frustrezi cu ușurință acum când nu te apuci de făcut ce ți-ai pus în minte și îți este greu să-ți conservi adevăratele sentimente. Ai tendința de a judeca oamenii înainte de ai cunoaște cu adevărat. Și acest lucru este chiar mai grav în timpul opoziției Soare-Neptun. De ce? Pentru că mai mult ca sigur nu ai întreaga imagine, ceea ce face ca sări direct la concluzii ceea ce este o idee foarte proastă.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Scorpion

La începutul acestei săptămâni, abordează orice persoană cu care ai probleme pentru o discuție privată. Vorbește despre ceea ce trăiești într-o situație stresantă, mai degrabă decât să critici sau să acuzi pe cineva. Cele mai bune rezultate vin din găsirea unui punct comun de discuții. Este posibil să fii foarte distras de un flirt romantic. Imaginația ta creativă este, de asemenea, puternică. Oamenii te vor aprecia. Acesta este un moment excelent pentru contacte pozitive și distracție la locul de muncă.

Demonstrează altora că nu trebuie să fi împins de la spate. Ridică-te pentru tine și exercită-ți puterea și voința. Ai idei minunate – așa că lasă-le să fie auzite în loc să bâjbâi când nu te ascultă nimeni.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Scorpion

Dacă ai căutat modalități de a câștiga mai mulți bani, s-ar putea să constați că o privire în trecut aduce cele mai bune soluții în această săptămână. Acest lucru se datorează în mare parte casei a 2-a, a banilor proveniți din muncă proprie și a valorilor personale. Regăsești farmecul vechilor locuri de muncă, angajatori și abilități pentru a aduce acum mai mulți bani în portofel. De asemenea, este posibil ca soluțiile financiare pe care le cauți să te aducă în contact cu cunoștințe dintr-o perioadă anterioară din viața ta și care te pot ajuta să îți creezi un portofoliu de investiții pentru a te proteja în viitor.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Scorpion

Preocuparea ta pentru ceilalți te apropie din ce în ce mai mult de sentimentul că ai nevoie de același tip de preocupare și pentru tine. Poate va însemna că te și rănești de câteva ori înainte să afli că stabilirea limitelor este cea mai bună soluție pentru tine. Fii atent la limitele tale urmând un regim de sănătate mai organizat. A avea grijă de tine trimite celorlalți mesaje că trebuie să fii atent și la tine. De asemenea, amintește-ți că consumul de apă și ceai este esențial pentru menținerea unei circulații sanguine sănătoase.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top