Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Berbec. Săptămâna este bună pentru a lua în considerare alte modalități de creștere a veniturilor, decât cele obișnuite. Deci este un moment bun pentru a studia și a lua în considerare posibilitățile de investiții, dar nu le face săptămâna aceasta. Așteaptă aproximativ o săptămână înainte de a decide.

Este posibil să nu simți că Marte este mai irascibil ca de obicei imediat, datorită Soarelui care face un trigon cu Jupiter, atenuând loviturile cu un dram de noroc.

Să nu te miri dacă energia ta va scădea în următoarele două luni și îți pierzi cumpătul cu ușurință. Este vorba de retrogradare amintită. Fii blând cu tine și rezistă dorinței de a purta război cu oricine te enervează. În schimb, ia-ți o zi numai pentru tine, de miercuri încolo, cât Soarele este în opoziție cu Neptun, drenând ce a mai rămas din energia ta și mergi la culcare devreme.

Din fericire, cu un pic de noroc îți revii, în timp ce Jupiter tranzitează sectorul carierei. Șansele de realizare a ceea ce dorești sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți hrăni spiritul.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relațional Berbec

Dacă iubești fantezia sau poezia, atunci vei fi într-un cadru de spirit foarte creativ săptămâna aceasta. În căutarea iubirii visat, poți comunica cu cineva care știe, de asemenea, că printre altele îți place să scrii versuri. Încântându-te reciproc cu sonete romantice, ai putea descoperi că împărtășiți mult mai mult decât cuvintele. Este o magie car trece dincolo de ele.

Venus în Leu continuă să aducă o influență interesantă asupra vieții tale sentimentale în această săptămână. Natura ta socială și faptul că îâi place să ieși, să comunici, îți permite să discuți cu oameni diferiți orice situație.

Marte este deja retrograd în semnul tău, deci situația poate fi de două ori mai dezamăgitoare atunci când lucrurile nu merg pe drumul lor. Și pierderea cumpătului nu te va ajuta.

Poate singurul care îți întinde o mână de ajutor este Jupiter care a revinit în mers normal și îți extinde opțiunile legate de întâlniri. Ai nevoie de cineva care are o prezență calmantă și te poate ajuta să îți atingi obiectivele.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Berbec

Este posibil ca o confruntare directă cu cineva, să nu funcționeze după cum sperai, la începutul acestei săptămâni. Lasă oamenii în pace, chiar dacă nu îți place și vezi-ți de treaba ta fără a face prea mult tam-tam de ce fac ceilalți. Învață să ai răbdare dacă vă aflați într-o situație disfuncțională, chiar dacă este cea mai grea lecție de viață, pentru că lucrurile se vor rezolva în curând.

Mijlocul săptămânii îți aduce șansa de a colabora cu cineva pentru a-ți promova agenda de lucru. E mai bine decât să lucrezi singur. Dacă este posibil, să faci o pauză în weekend, fă-o, nu de alta dar îți va îmbogăți perspectiva.

Contactele pe care le faci acum vor avea o mare importanță mai târziu. Ține la-ndemână cărțile de vizită și numerele de telefon pe care le primești.

La un moment dat, formula succesului îți este foarte neclară. Ai sezația că oriunde întorci capul primești mesaje neplăcute. Cheia este ca acum să îți urmezi pur și simplu inima. Fă ceea ce îți place și vei avea ce vei dori.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Berbec

Este evidențiată în această săptămână nevoia ta de a-ți reîmprospăta setul de abilități. Continuarea educației nu numai că te face să te simți mai încrezător în ceea ce poți face, dar îi va face și pe ceilalți să te perceapă ca pe un expert în domeni financiar. Posibil să vii cu acest talent de a lucra cu banii, dintr-o altă existență. Nu trebuie să te preocupe de unde această pricepere, fă doar ce simți că trebuiesă faci.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Berbec

Ești gata să îți asumi riscuri pentru a apăra ceea ce este important pentru tine. Nu te lăsa totuși, dus e val, și să uiți de nevoile de bază. Îți place să fii în centrul atenției, așa că dansul sau practicarea unui sport de contact mai dur, cum este boxul, îți va oferi antrenamentul în relațiile de muncă de care ai nevoie, satisfăcând în același timp sentimentul de îndrăzneală pe care îl ai.

Alte mișcări îndrăznețe pot include și ceea ce mănânci. Pune o mână de stafide în vasul în care ai pus carnea pentru chiftele pe care ești pregătit să o prepari. Sunt minunate pentru inima ta, iar combinația gustativă este uimitoare!

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top