Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Rac

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Rac. Lucruri legate de iubire și sensibilitate lucrează săptămâna aceasta în favoarea ta. Vei descoperi că dragostea vine la tine când te aștepți mai puțin. Există în tine atâta forță creatoare încât va fi cea mai plină de satisfacții dacă o vei folosi pentru un țel artistic. Un îndemn puternic, dar neregulat, te poate împinge la acțiune, așa că fii gata să răspunzi cu întreaga ființă.

Obiectivele tale pe termen lung s-au clarificat în momentul în care Marte a intrat în retrogradare, în sectorul carierei, dar planurile întârzie, iar ambițiile tale par să se ducă pe apa sâmbetei. Noroc cu Soarele care face un trigon cu Jupiter în Capricorn, ajutându-te să vii cu soluții creative pentru a-ți salva reputația și productivitatea. Lucrurile nu s-au încheiat ci abia încep!

Ai grijă la neînțelegerile care izbucnesc în timpul opoziției Soarelui la Neptun. S-ar putea să gândești că ceva este într-atât de rău încât să crezi că ce știi că nu este logic este totuși posibil. Rămâi cu picioarele pe pământ și la fapte.

Sâmbătă este momentul perfect pentru a participa la o întâlnire sau pentru a lua în serios una dintre relațiile tale, fie ea romantică, fie platonică. Fii optimist. Va funcționa în cel mai bun sens al cuvântului.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relațional Rac

Banii pot fi folosiți pentru multe lucruri, dar una dintre cele mai mari calități ale acestora este de a-i face fericiți pe oameni. Astăzi ai șansa să-ți faci iubita/ul extrem de fericiți, mai ales dacă te gândești să cumperi ceva care își doresc de multă vreme. Fă-i un dar care să reflecte valoarea spirituală a relației și care să le arate ce apreciați cel mai mult la ei.

Acum, când Mercur călătorește prin Balanță, nu se pune problema comunicării între voi. Mai de grabă aș spune că este timpul să îți anunți adevăratele sentimente și intenții. Ai nevoie doar de cuvinte potrivite pentru a le exprima.

Marte este în Berbec, semnul pe care îl guvernează și retrograd, ceea ce poate provoca ieșirea la suprafață a unor frustrări și lupte interioare. Nu uita că nu poți forța pe cineva să simtă ceva ce nu simte.

Jupiter, stăpânul abundenței a revenit și el în mers direct după luni de retrogradare, ceea ce îți amintește că, dacă lucrezi pentru ceea ce îți dorești, va apărea. Nu este magie, dar anumite lucruri sunt destinate să-ți meargă de acum.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Rac

În această săptămână se întâmplă multe sub apaenta relaxare a lucrurilor. Fii mai activ din punct de vedere fizic și mai deschis opiniilor altora. Persoanele puternic avizate sunt cele din poziții de autoritate care pot fi irascibile. Fă-ți treaba. Multe lucruri care au fost întârziate sau dezamăgitoare vor începe să se schimbe. Prieteniile bazate pe muncă pot fi deosebit de importante pentru ceea ce va urma. Vorbește mai mult cu oamenii care îți plac și în care ai încredere.

Mușcă-ți limba când vorbești cu ceilalți. Foarte probabil ca persoanele cu care discuți să aibă un punct de vedere foarte conservator. Nu-i speria cu idei sălbatice și nebunești. Nu dezvălui prea multe informații dintr-o dată. Folosește-ți tactul proverbial în orice moment.

Mintea și emoțiile funcționează în tandem. Pericolul este că, dacă emoțiile devin copleșitoare din cauza a ceva ce se întâmplă în afara serviciului, te poți distra ușor și ai putea pierde orice simț al raționalului.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Rac

Săptămâna aceasta este despre cum să profiți de pe urma circumstanțelor financiare care apar în viața ta profesională. Ești norocos, deci s-ar putea să descoperi că ai șansa de a impresiona pe cineva care are puterea de a lua decizii financiare. Acestea îți vor influența în mod pozitiv viața profesională în viitor, așa că asigură-te că depui ceva effort în acest sens. Ai ocazia să înveți lecții serioase de viață personală și financiară. Adoptarea lor în viața de zi cu zi, te face mai puternic.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate

Dacă nu ești încă familiarizat cu extractul de plante din semințele fructului acai, fructul unei specii de palmier, atunci este timpul să faci cunoștință cu el.

S-a dovedit clinic că diminuează crampele abdominale la femei și promovează sănătatea prostatei la bărbați. Tema diminuării suferinței este valabilă și pentru alte aspecte ale vieții tale. Dureri de spate, de gât, de cap pot fi atenuate cel puțin parțial, prin creșterea cantității de apă pe care o bei și a orelor de mișcare. Acestea sunt recomandări simple, dar adevărate.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top