Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Taur. Veștile aparent proaste, despre situația financiară, te-ar putea scoate din circuit, luni. Privește cu atenție problema înainte de a intra în panică. Este posibil să fi apărut o eroare din calculator sau o altă greșeală. Ia măsuri urgente pentru a remedia greșeala. Este un consum nervos mai mare, dar vei fi ușurat să știi că totul a fost rezolvat.

Marte retrograd nu este niciodată ușor, dar poate fi ceva mai greu pentru tine, deoarece își începe retrogradare într-un sector subtil, intim, în Casa a 12-a. Acest lucru ar putea duce la conflicte interioare și la nevoia de intimitate și de păstrare a secretelor pentru tine. Nu este momentul să începi lupte, deoarece tu vei fi cel care va pierde. Așteaptă.

În același timp, abilitatea de a te exprima se lovește, de opoziția Soarelui cu Neptun când există riscul să te pierzi în iluzii și planuri nerealiste și uiți să faci exact ce este mai important pentru sufletul tău. Fii blând cu tine și încearcă să faci lucrurile pe rând.

Protecția lui Jupiter, revenit în mers normal, este exact ceea ce ai nevoie, mai ales că este ăn domiciliu, în Casa a 9-a, în sectorul orizonturilor îndepărtate și a filozofiei. Când ai de făcut drumuri, așteaptă-te ca planurile să îți reușească. Nu ar strica o vacanță, chiar dacă asta înseamnă, doar citirea unei cărți bune!

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Relațional Taur

Săptămâna aduce un sentiment de pace și armonie în relațiile personale. În mod normal, ești mulțumit atunci când cei dragi își fac propriile lucruri, dar sub această influență astrală, te simți relaxat și te poți bucura de atenția care ți se acordă cu devotament. Pentru o întâlnire nu trebuie să te pregătești special, zâmbește și fii tu.

Mercur în Balanță face ca orice comunicare în vieța sentimentală să se echilibreze ceva mai mult. Preferă această ipostază în loc să nu știi ce se va întâmpla în continuare.

Marte retrograd în domiciliu, își face simțită prezența atunci când apar frustrări și s-ar putea să simți că nu ai nicio ieșire. Dacă problemele de control sunt o problemă, fă un pas înapoi și privește situația dintr-o altă perspectivă.

Există, de asemenea, un trigon Soare-Jupiter la începutul săptămânii, care te poate ajuta să mergi către destinul tău romantic. Dacă nu simți că nu ești pe calea cea bună ajustează lucrurile din mers.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Profesional Taur

Este posibil să fii deosebit de neliniștit. Nu toată lumea apreciază abordarea ta novatoare. Uneori poate fi dificil să îți evaluezi obiectiv opțiunile, mai ales dacă ești și supărat. A nu-ți admite implicarea într-o situație stresantă poate îngreuna lucrurile. Trebuie să recunoști ce este real înainte de a putea face îmbunătățiri. Ai un foarte bun simț al umorului, folosește-l în relația cu colegii de muncă dificili. Lucrurile încep să se relaxeze abia pe la sfârșitul săptămânii. Vei fi cel mai fericit dac lucrezi singur sau în roluri de conducere.

Nu îți fie teamă să lași să se vadă ce simți, mai ales la locul de muncă. Este bine să îi anunți din când în când și pe ceilalți că ești și tu om și că ai și tu sentimente. Nu poți juca rolul războinicului tot timpul. Relaxează-te și încetinește.

Poate că săptămâna începe mai lent și probabil că vei fi preocupat de problemele emoționale rămase din weekend. Fă tot posibilul să te concentrezi asupra prezentului, în loc să te lași prins în trecut sau în fanteziile despre viitor.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Financiar Taur

Este posibil să cauți un public mai larg pentru ceea ce faci acum, astfel încât să poți atrage cumpărători, investitori sau alți oameni cu bani. Ceva ce ai în minte necesită mai mulți bani decât ești pregătit tu să investești. Este foarte important să acorzi atenție banilor pe care îi ai și să îi drămuiești cu atenție. Co-investițiile sau datoriile trebuie plătite la timp. Asigură-te că citești orice hârtie pe care îți pui semnătura și că plătești orice taxă la timp. De acolo vin recompensele.

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Sănătate Taur

Trebuie să fii foarte protejat pentru timpul și energia ta – atât de des le oferi altora totul iar cu tine te zgârcești. Revino la „starea copilului interior” și concentrează-te asupra ta. Fă puțină mișcare și cere sfatul unui profesionist atunci când ai nevoie de el. Ar fi minunat să mănânci o masă sănătoasă pregătită de altcineva pentru tine. În caz contrar, multe magazine alimentare organice pregătesc mese minunate care pot fi luate ca punct de „de plecare”. Ia-le pe rând.

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top