Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 4 - 10 mai 2020 - Provocări , tensiuni și agitație

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 aprilie – Vine valul de vești, atenție la retrogradări

Horoscop săptămânal Minerva pentru perioada 20-26 aprilie 2020, realizat în exclusivitate pentru HUFF. Citește horoscop pentru fiecare zodie mai jos

Horoscop Minerva săptamana 20-26 aprilie

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Berbec. Este greu să-ți imaginezi o lume fără calculatoare. Tehnologia a fost cheia vieții tale profesionale și probabil va fii și mai importantă în viitor. Pe de altă parte, așteptă-te că veniturile tale care au scăzut dramatic în ultimele săptămâni, să înceapă să își revină, ca urmare a unei inovații tehnologice. Ai putea juca un rol în dezvol. tarea acestuia dar cel mai probabil, vei găsi o utilizare creativă acestuia. Mănâncă bine și odihnește-te pentru că în curând vei avea nevoie toată energia disponibilă.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Taur. Săptămâna aceasta ai putea descoperi că ai talent pentru investiții, imobiliare sau o altă formă de gestionare a banilor pe care nu credeai că o ai. Oportunitatea de a face o investiție sau de a încasa niște bani în plus ar putea să îți permită să faci pași serioși în direcția creșterii financiare.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Gemeni. S-ar putea să vă trezești săptămâna aceasta, simțindu-te un pic derutat și în afara felului tău de a fi. Ai putea dori să îți petreci zilele cu o carte bună în mână. Cu toate acestea, până la mijlocul săptămânii, este mult mai probabil ca o scrisoare sau un apel telefonic să te smulgă din starea de relaxare.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Rac. Unele căutări sufletești sunt destul de greu de suportat și ar putea dezvălui că a venit momentul să te folosești de un talent pe care l-ai avut întotdeauna, dar niciodată nu l-ai dezvoltat. Acest lucru nu ar implica altceva decât puțină practică sau poți decide să faci o pregătire formală pentru a stimula abilitate.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Leu. Probabil că săptămâna aceasta vei primi vești care au să te bucure și luminează perspectivele viitoare. S-ar putea ca șeful tău să te sune și să-ți vorbească despre un proiect care să scoată firma sau instituția din căderea liberă în care a intrat. Indiferent de vești, situația financiară va începe să se îmbunătățească treptat, treptat. Începe să faci planuri pentru modul în care vei putea să îți îmbunătățești stilul de viață.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Fecioară. Te poți aștepta ca viața ta să se schimbe într-un mod destul de dramatic săptămâna aceasta. Schimbarea ar putea fi subtilă la început, dar cu timpul și cu distanțare este probabil să îți amintești și să privești înapoi la ziua când a început totul. Ai putea primi o veste interesantă care te va pune la lucru mai ales că în mintea ta se ciocnesc ideile. Poate că te gândești să începi propria afacere, și nu ar fi o idee rea. Poate întâlnești pe cineva care să te ajute. Ține-ți mintea deschisă tuturor posibilităților.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Balanță. Zici că te zgândăre ceva nevăzut să faci o schimbare. Dificultatea este să-ți dai seama ce vrei de fapt. Un prim pas ar fi să vorbești cu cei din familie și chiar cu colegii. Așa afli ce fac și ce nu le place la cariera lor. Dacă vrei câteva sfaturi apelează la bibliotecă și la internet.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Scorpion. Situația actuală te-ar putea îndepărta de la participarea la un eveniment alături de prieteni pe care ai așteptat-o ​​cu nerăbdare de mai bine de un an. Încearcă să fii rezonabil și să rezolvi nevoile celor acasă cu bunătate în inima tale. S-ar putea să fii capabil să abordezi acele probleme și să mai ai timp să stai și cu prietenii până la miezul nopții, pe Internet. Amintește-ți doar care îți sunt prioritățile.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Săgetător. Săptămâna aceasta este propice întâlnirilor online de orice fel. Ai putea fi invitat într-o aventură de ultimă oră. În orice caz, nu da înapoi ci profită de șansă! Cu siguranță ești pregătit pentru o schimbare, iar această oportunitate s-ar putea dovedi a fi ceea ce ai sperat.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Capricorn. Nu luați informațiile pe care le primești săptămâna aceasta ca pe un adevăr absolut. Schepsisurile tehnice te vor preocupa pe tot parcursul săptămânii. De exemplu, declarația bancară ar putea fi de neînțeles. Puținătatea banilor te-ar putea preocupa acum. Nu intrați în panică. Dă unele telefoane ca să știi cum stai profesional. Orice s-ar întâmpla, nu lăsa să îți strice ziua. Totul se va rezolva.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Vărsător. Și tu trebuie să fii mai selectiv și să nu crezi chiar tot ce citești sau auzi, săptămâna aceasta. Este posibil să primești câteva vești destul de neplăcute, dar înainte de a reacționa cu frustrare, citește printre rânduri.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Pești

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Pești. Există posibilitatea să fii un pic depresiv săptămâna aceasta, deoarece te confrunți cu sentimente vechi de anxietate sau cu inadecvarea. Deși ai ajuns într-un loc bun în ceea ce privește încrederea în sine, unele frici din copilărie pot reapărea. Vechile emoții care se ridică ar putea împiedica interacțiunile cu colegii de muncă sau cu prietenii chiar și online. Indiferent dacă elimini un membru din grup sau ești prezent la un eveniment ia în considerareși motivele tale. Dacă îți poți permite așa ceva, foarte bine. Dacă nu poți, rămâi ceea ce ești și va fi mai mult decât suficient.

Citesște integral: Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top