Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie – Atenție la neatenție

19.07.2020
Horoscop săptămânal Minerva 20-26 iulie – Atenție la neatenție

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Berbec. Aspectele financiare ar putea arăta destul de multă zbatere. Unele avantaje vin cu siguranță, deși nu este la fel de promițător pe cât pare. Ai putea primi mai puțin decât sperai. Gândește-te că orice câștig ar putea veni cu ceva în plus, dar nu conta pe el. În acest fel, orice vei primi va fi un bonus de bun venit mai degrabă, decât o dezamăgire iritantă.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Berbec

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Taur. Săptămâna aceasta este posibil să îți dorești să participi la activități care implică copiii. Puteți face mici excursii, fie în scopuri educative, fie în scopuri educaționale, și te poți bucura la fel de mult ca și ei. SMS-urile și apelurile telefonice ar putea aduce vești bune de departe, pe care aproape sigur vei dori să le transmiți altora. Serile ai putea descurca cel mai recent mister. Intriga ar trebui să fie deosebit de pasională.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Taur

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Gemeni. Situația financiară ar trebui să fie cât de cât stabilă. Ai putea simți chiar o creștere a veniturilor. Dezavantajul ar putea fi faptul că contractele cu care lucrezi îți vor lua mult timp și va trebui să mai și analizezi și să răspunzi unor documente legale plictisitoare care trebuie făcute. După amiezele ai putea fi contacta de diverse persoane pentru diverse sfaturi sau doar pentru schimbul de idei și informații. Nu vorbi prea mult, mai bine ascultă și nu întârzia după miezul nopții, trebuie să te și odihnești. 

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Gemeni

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Rac. O nouă figură atrăgătoare ar putea apărea pe scenă săptămâna asta. Acest lucru ar putea duce la o nouă prietenie, deși această persoană ar putea fi suficient de fermecătoare ca să-ți scoată în evidență vulnerabilitățile. Lasă-le deoparte și va fi minunat. Întrucât eficiența este la un nivel constant, profită de asta, lămurind unele erori pe care le-ai amânat de ceva timp.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Rac

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Leu. Având în vedere aspectele ai putea constata că munca pe care ai făcut-o în trecut aduce în sfârșit recompense financiare. Acest lucru te face fericit, dar nu te lăsa dus de asta și fă cheltuielile care ai nevoie.  

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Leu

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Fecioară. S-ar putea să începi săptămâna gândindu-te la țări exotice și, eventual, chiar să călătorești spre ele în viitor. Ai putea să te întrebi și despre oamenii care locuiesc în aceste țări. Sentimentalismul îți poate distrage atenția de la activitatea de zi cu zi, așa că este important să fii cât se poate de atent. 

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Fecioară

Balanță. Nu ai în minte decât imagini romantice și ideea de căsătorie. Discuția cu un posibil partener te-ar putea face să zbori fericire. Cărțile despre atracția și menținerea relațiilor pot fi deosebit de atrăgătoare și de utile. Ai grijă să nu pui prea mult ssuflet în analize detaliate. Nu uitați că astfel de cărți se bazează pe generalități, iar tu ești unic.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Balanță

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Scorpion . Te simți, în special, sănătos, energic și atrăgător și unii prieteni te vor putea vedea brusc într-o lumină nouă. Acest lucru ar putea aduce un impuls valoros încrederii în sine. Se întrevăd cariere noi care plătesc mai bine și oferă mai multă provocare lucru care te atrage, în mod special, acum. Ia orice în considerare. Nu de alta dar poate fi începutul unei vieți cu totul noi.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Scorpion

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Săgetător. Natura ta solară și iubitoare ar trebui să fie mai evidentă decât de obicei săptămâna aceasta. E posibil să atragi oameni noi, atât bărbați, cât și femei, în jurul tău. Poate că vechii prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme reapar brusc în scenă. Va fi un moment excelent pentru a planifica un eveniment social sau a invita un prieten la prânz, dacă este posibil. S-ar putea să dorești să repari o greșeală și vei planifica o seară romantică!

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Săgetător

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Capricorn – Crezi că străinătate reprezintă oportunități reale pentru tine? Aceasta ar trebui să fie o întrebare la care va trebui să răspunzi curând. Iarba poate fi verde și în cealaltă parte a lumii, dar poate tu ești convins de contrariu? S-ar putea ca visul de a lucra în străinătate să fie o explicație convenabilă pentru nemulțumirea pe care o simți la serviciu? 

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Capricorn

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta nu va fi ca majoritatea celorlalte zile. Privește în jur și vei vedea că oamenii sunt fie au capul în nori, fie deprimați, fie arborează un zâmbet de fațadă. Atmosfera planetară este de așa natură încât o mulțime de oameni – și în special tu – se simt frustrați de incapacitatea de a-și realiza visurile. 

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 Pești – Dacă ți s-ar oferit posibilitatea de a face o călătorie în jurul lumii, unde ai vedea lucruri, oameni și locuri deosebite și ai experimenta o poveste de dragoste atemporală, ai face-o? Libertatea te-ar ispiti, fără îndoială, dar te întreb, ai fi fericit? Te-ai gândit vreodată la posibilitatea de a crea ineditul la tine acasă, care să îți ofere același sentiment de libertate?

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie 2020 – PEȘTI