Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Balanță. Ești printre puținii care mergi la birou și cineva te apreciază pentru ceea ce ești și ceea ce faci și nu face niciun secret din asta. Sigur, modul în care răspunzi depinde de tine, dar dacă nu reacționezi la sentimentele acestei persoane, nu fii drăguț doar pentru că te simți măgulit. Acest lucru îți poate crea probleme când te aștepți mai puțin, mai ales dacă această persoană se află în poziție de autoritate. 

Cu Soarele în Casa a 8-a, un sector mai intens al temei tale natale și unde va sta timp de aproape patru săptămâni, poate fi un moment minunat pentru a da drumul la orice ar putea să te tragă înapoi. Pe măsură ce astrul zilei este încă conjunct cu Uranus, marți, te întrebi de ce un prieten apropiat nu mai dă niciun semn de viață. Este posibil să fie la rândul lui, preocupat de probleme personale și profesioale și dacă poți înțelege acest lucru, l-ar putea ajuta în mai multe moduri decât crezi.

Indiferent dacă vrei să lansezi o nouă idee, să îți reorganizezi finanțele sau să lucrezi cu un terapeut pentru a face față unei probleme profunde, este momentul să mergi mai departe.

Pluto este deja retrograd, în casa a 4-a, a familiei, astfel încât să descoperi că vrei să știi mai multe despre originea ta.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Balanță Relațional

Astrele sugerează faptul că, dacă ai căutat pe cineva special, poți întâlni această persoană într-o ședință online. Veți fi atrași unul de celălalt din mai multe motive, și mai ales pentru că simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. Comunicați unul cu celălalt ușor și plăcut.

Pătratul Soarelui cu Saturn de la începutul săptămânii îți testează angajamentul de a iubi. Încerci, faci  tot ce poți, nu de alta dar acest tranzit face să te îndoiești de eforturile tale.

Cum Plutonul a intrat în retrogradare de săptămâna trecută, ai ocazia să te gândești cum ar fi fost dacă ai fi putut să faci ceva diferit. De asemenea, ar putea fi puțin prea târziu, dar ar trebui să experimentezi o anumită dispoziție din cauza asta.

Probabil că vei primi niște sfaturi pe care nu le-ai cerut, despre viața ta sentimentală în timpul pătratului Mercur – Jupiter, și nu vei aprecia prea tare ajutorul. Una este să primești critici, și alta să le și acepți.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Balanță Profesional

De săptămâna aceasta, lucrurile vor lua o nouă direcție care va avea un efect profund în următoarele două luni. În general, acțiunile tale vor fi mai idealiste și mai imaginative. Te vei trezi de mai multe ori că ești cu capul în nori. Folosește această perioadă în avantajul creativității.

Pot avea lor conversații confuze și interacțiunile cu oamenii vor fi obișnuite pe tot parcursul săptămânii. Practic nu poți face nimic pentru a evita acest lucru, așa că fă tot posibilul pentru a evita să judeci pe toată lumea pentru că nimeni nu este de vină.

Este posibil să nu existe un moment bun pentru relațiile sau comunicarea sentimentelor la locul de muncă. Ai însă posibilitatea să îmbunătățești moralul tuturor dacă îi poți face pe oameni să vorbească. Vei rezolva cu succes unele probleme tehnice, în schimb vei avea probleme dacă te agăți de trecut. Această perioadă are potențialul de a produce o schimbare semnificativă și pozitivă pentru tine iar dacă vrei să faci o impresie bună, asta ar însemna ore suplimentare.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Balanță Financiar

Ai tone de energie pentru a face o impresie pozitivă tuturor celor pe care îi întâlnești online sau la birou. Este un moment excelent pentru a programa interviuri de muncă în mai sau pentru a face prezentări pentru a câștiga mai multă încredere pentru bunurile și serviciile tale. Universul atrage atenția asupra romantismului, copiilor și familiei. Cu cât îți folosești mai mult personalitatea pentru a-i impresiona pe ceilalți, cu atât situația ta financiară devine mai bună pentru persoanele care contează cu adevărat pentru tine.

Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie – 3 mai 2020 Balanță Sănătate

Te-ai bucurat de o plimbare destul de agitată, prin casă, în ultimele câteva săptămâni. Dacă vrei să îți păstrezi energia organismului în echilibru, ține-te de o dietă strictă, dar modeată.  Acest lucru înseamnă că poți mânca orice îți place, exerciții fizice la fel, moderat. Continuă să te bucuri de programul obișnuit și mai ales – dormi suficient și culcă-te  aproximativ, la aceleași ore. O rămurică de lămâie pe perna, înainte de culcare, și te vei odihnic a în sânul lui Avram.

Citește horoscop Minerva săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020:

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top